muhtemelen kimyasaldir. sana bir zarari olmaz her zamanki adetten biraz daha fazla kanaman olabilir benim oyle olmustuMerhaba benim bir sorum olacak ya beta HCG 54 iki gün önce bugün tekrardan yaptırdık 37 e düşmüş. Kimyasal gebelik mi bana bir zararı olur mu acaba yaşayan var mı bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olursanız sevinirim
Peki doktora gittiniz mi adetiniz ne zaman başladı. Benim şuan henüz daha başlamadimuhtemelen kimyasaldir. sana bir zarari olmaz her zamanki adetten biraz daha fazla kanaman olabilir benim oyle olmustu
Benim bugün adetimin geçişinin 2.gunuben zaten tedavi surecindeydim kimyasal yasadigimi anlamadim normal adet oldum zannettim dr soylemisti muhtemelen kimyasal gecirdin diye kan tahlillerine bakarak adetimde zamaninda olmustu
Kanama yoksa kimyasal varsa düşükMerhaba benim bir sorum olacak ya beta HCG 54 iki gün önce bugün tekrardan yaptırdık 37 e düşmüş. Kimyasal gebelik mi bana bir zararı olur mu acaba yaşayan var mı bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olursanız sevinirim
Adetimin gecikmesinin ikinci günü kanama yok şuanKanama yoksa kimyasal varsa düşük
yakinda sokulecektir adetinBenim bugün adetimin geçişinin 2.gunu
İçim rahatladı teşekkür ederim. Zaten bu sabah baktırdım 37 e düşmüş. Bu zaman la düşer demiyakinda sokulecektir adetin
O zaman kimyasaldirAdetimin gecikmesinin ikinci günü kanama yok şuan
Evet bende öyle düşünüyorum kanama ne zaman başlar şimdi de onu düşünüyorumO zaman kimyasaldir
Kimyasal gebelikte kanama adet oluyor yani şuan kanama varsa adet oldun dmeekEvet bende öyle düşünüyorum kanama ne zaman başlar şimdi de onu düşünüyorum
Ayrıca kimyasal gebeliğin hiçbir zararı yok daha da faydalı diye düşünüyorum hem rahim temizleniyor hemde doğal yolla gebelik elde edebildigine işaret ve kanama daha başlamadiysa bir kaç güne başlar kanama adet oluyor düşük olmaidigi için sizin adetle kimyasal gebelik sonlaniyorEvet bende öyle düşünüyorum kanama ne zaman başlar şimdi de onu düşünüyorum
Benim testim 54 ten 37 e düştü ya kimyasal gebelik demi onu da tam bilmiyorum kiAyrıca kimyasal gebeliğin hiçbir zararı yok daha da faydalı diye düşünüyorum hem rahim temizleniyor hemde doğal yolla gebelik elde edebildigine işaret ve kanama daha başlamadiysa bir kaç güne başlar kanama adet oluyor düşük olmaidigi için sizin adetle kimyasal gebelik sonlaniyor
Evet kimyasal gebelik,lekenme olabilir kanama başlayabilir benim öyle olmuştu test yapmasanız regl oldum sanabilirdiniz. Hiçbir zararı yok eğer doktorunuz ultrasonda bakıp bir sorun görmezse. Kimyasalda kese filan oluşmaz ama benim doktorum rahim duvarların kalın kendin dökemezsin temizlememiz lazım demişti kürtaj yapmıştı kürtaj denirmi bilmem işte rahim duvarlarımı döktürdü temizlediBenim testim 54 ten 37 e düştü ya kimyasal gebelik demi onu da tam bilmiyorum ki
Doktor uma gitmedim sonuçlarımı attım. Gebelik oluşmamış gibi görünüyor dedi. Adet olabilirsiniz dedi. Adet olunca beni bilgilendirin dedi . Yani ultrasona felan gitmedimEvet kimyasal gebelik,lekenme olabilir kanama başlayabilir benim öyle olmuştu test yapmasanız regl oldum sanabilirdiniz. Hiçbir zararı yok eğer doktorunuz ultrasonda bakıp bir sorun görmezse. Kimyasalda kese filan oluşmaz ama benim doktorum rahim duvarların kalın kendin dökemezsin temizlememiz lazım demişti kürtaj yapmıştı kürtaj denirmi bilmem işte rahim duvarlarımı döktürdü temizledi
Kontrole çağırmadıysa sorun yokDoktor uma gitmedim sonuçlarımı attım. Gebelik oluşmamış gibi görünüyor dedi. Adet olabilirsiniz dedi. Adet olunca beni bilgilendirin dedi . Yani ultrasona felan gitmedim
Benim kimyasal 8.8 den 4. 8 ə düşmüştuBenim testim 54 ten 37 e düştü ya kimyasal gebelik demi onu da tam bilmiyorum ki
1 hafta içinde adet olmuştum zaten beta sifilanmadan kanama olmazKontrole çağırmadıysa sorun yokbenim vajinal usg sırasında aşırı kanama başlayınca beta da yükselmişti 2 gün önceye göre o yüzden yatışım yapıldı o sırada kanama devam etti beta düşmeye başlayınca rahim temizlenmeye karar verildi
ben kendi sürecimi anlatıyorum ben adet olmadım pozitif gördükten sonra lekelenme başladı daha sonra kanama. Rahim temizlendikten 41 gün sonra regl oldum1 hafta içinde adet olmuştum zaten beta sifilanmadan kanama olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?