Valla kadın olmak zor yaa . Yok doktor um kontrol e çağırmadi ama işte insan tereddüt etmeden de duramıyor. Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha kimseye göstermesinKontrole çağırmadıysa sorun yokbenim vajinal usg sırasında aşırı kanama başlayınca beta da yükselmişti 2 gün önceye göre o yüzden yatışım yapıldı o sırada kanama devam etti beta düşmeye başlayınca rahim temizlenmeye karar verildi
Rabbim beterinden korusun iyi ki böyle atlattık bebek oluşmadanValla kadın olmak zor yaa . Yok doktor um kontrol e çağırmadi ama işte insan tereddüt etmeden de duramıyor. Size de çok geçmiş olsun Allah bir daha kimseye göstermesin
Amin amin amin amin inşallah Rabbim tüm isteyene hayırlı evlat versin inşallahRabbim beterinden korusun iyi ki böyle atlattık bebek oluşmadansağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim
Sen direk düşük yapmisisn ben hem düşük hemde kimyasal geçirdim kimyasalda beta sıfır olunca adet oluyorsun dusukte lekelme kanama oluyor üzerine 40 gün sonra da adet oluyorsun ben 3 hafta önce düşük yaptımben kendi sürecimi anlatıyorum ben adet olmadım pozitif gördükten sonra lekelenme başladı daha sonra kanama. Rahim temizlendikten 41 gün sonra regl oldum
Düşük olması için kese filan olması lazım betam 80den yukarı çıkmadı kese de yoktu parça düşürmedim yaniSen direk düşük yapmisisn ben hem düşük hemde kimyasal geçirdim kimyasalda beta sıfır olunca adet oluyorsun dusukte lekelme kanama oluyor üzerine 40 gün sonra da adet oluyorsun ben 3 hafta önce düşük yaptım
duser duser adet olunca zaten sifirlar icin rahat etsin diye baktirirsin yineİçim rahatladı teşekkür ederim. Zaten bu sabah baktırdım 37 e düşmüş. Bu zaman la düşer demi
Kanı farklı yerlerde verdiysen eğer sonuçlar değişebilir şayet aynı yerde verdiysen kimyasal olabilir genede muayene olmakta fayda var kanamam gelmedi diyorsunMerhaba benim bir sorum olacak ya beta HCG 54 iki gün önce bugün tekrardan yaptırdık 37 e düşmüş. Kimyasal gebelik mi bana bir zararı olur mu acaba yaşayan var mı bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olursanız sevinirim
evet dusuk denilebilmesi icin hamileligin kandan oteye gecmesi lazim usgde tespit edilmis olmasi gerekir bebek ve kalp atisi olmasa bile kesenin olusmus olmasi gerekir. simdi hamilelige hazirlik icin kalinlasmis olan rahim duvari biraz yogun ve pihtili bir kanama ile dokulecektir. kimyasal gebeligi kadinlarin cogu hic farketmeden defalarca yasiyormus zaten. bu yüzden kimyasal gebelikleri yakalamamak adina gecikmenin 5.gununden once test yapmayin diyorlarDüşük olması için kese filan olması lazım betam 80den yukarı çıkmadı kese de yoktu parça düşürmedim yani
Benim 90 di kəsə yoktu ama doktor düşük yapıyorsun dedi 2 doktorda aynısını dedi biri özel biri devletDüşük olması için kese filan olması lazım betam 80den yukarı çıkmadı kese de yoktu parça düşürmedim yani
İlla kese olması şart değil değer sifirlanmadan kanama olması düşük yaptıgin anlamina gelirDüşük olması için kese filan olması lazım betam 80den yukarı çıkmadı kese de yoktu parça düşürmedim yani
Kimyasal gebelik. Zararı olmaz diye biliyorum,adet olup atacaksınız vücudunuzdan.Merhaba benim bir sorum olacak ya beta HCG 54 iki gün önce bugün tekrardan yaptırdık 37 e düşmüş. Kimyasal gebelik mi bana bir zararı olur mu acaba yaşayan var mı bilgisi olan var mı ? Bana yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah çok teşekkür ederim yorumlarınız içinKimyasal gebelik. Zararı olmaz diye biliyorum,adet olup atacaksınız vücudunuzdan.
Kanı aynı hastanede verdimKanı farklı yerlerde verdiysen eğer sonuçlar değişebilir şayet aynı yerde verdiysen kimyasal olabilir genede muayene olmakta fayda var kanamam gelmedi diyorsun
Aynen haklısınız. Benim ki de 54 ten 37 e düştü Perşembe günü tekrar baktrrmevet dusuk denilebilmesi icin hamileligin kandan oteye gecmesi lazim usgde tespit edilmis olmasi gerekir bebek ve kalp atisi olmasa bile kesenin olusmus olmasi gerekir. simdi hamilelige hazirlik icin kalinlasmis olan rahim duvari biraz yogun ve pihtili bir kanama ile dokulecektir. kimyasal gebeligi kadinlarin cogu hic farketmeden defalarca yasiyormus zaten. bu yüzden kimyasal gebelikleri yakalamamak adina gecikmenin 5.gununden once test yapmayin diyorlar
şunuda ekliyim ben olsam adet gelmezse brtaya baktirirdim tekrar dusuyoken tekrar yukselise gecme durumu olursa isler degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?