beta hcg

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
43
39
son reglim 30 kasım 8 ocakta beta hcg 378 normalmi kızlar dr haftanla uyumlu dedi ama kese görünmedi. bu cuma çağırdı bi kaç gün öncesine kadar kasıklarımda ve belimde ağrı vardı şimdi yok göğüslerim çok acıyor ara ara da kasık ağrısı. ama bulantım falan hiç yok bi problem yoktur dimi??

cnm geç döllenmeye benziyor doktorunu dinle sorun yok dediyse normldir....

ilk hamileliğimde yaklaşık 4 ay bulantılarla uğraştım bunda olmayınca tedirgin oluyorum
cnm benimde ilk hamileliğimde 2,5 aydan sonra başladı değişiyor farklı oluyor tedirgin olma ALLAHın izniyle bir sorun olmaz İNŞALLAH........ daha çok yeni annesi mideni bulandırır yakında:))))

kızlar benimde kasıklarımda ağrı oluyordu artık neredeyse olmuyor diyebilirim 2 hafta sonra klap atışlarını dinlemeye gidecem.bir sıkıntı yoktur umarım

cnm benimde ilk hamileliğimde 2,5 aydan sonra başladı değişiyor farklı oluyor tedirgin olma ALLAHın izniyle bir sorun olmaz İNŞALLAH........ daha çok yeni annesi mideni bulandırır yakında:))))
sağol cnm inşallah bakalım cumayı beklicez mecburr o gün inşallah görürüz

evet gördü nokta şeklindeydi.2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama ben tedirginim.

Hepimiz için hayırlısı olur umarım. Ben de cuma günü öğrendim hamile olduğumu. doktora gittik 5+5 haftalık dedi kesesisini gösterdi. bugün 6+2 oldu. kalp atışları için 2 hafta sonra gelin dedi. sizce 2 hafta geç değil mi? bir de doktor bana bazen kese oluşur içinde bebek oluşmaz dedi. bu ne demek. bilen birileri var mı? çok merak ediyorumm

hiç bi fikrim yok ki cnm inşallah öle bişi yoktur da kalp atışlarınızı duyarsınız ağrın falan varmı belirti olarak

Merhaba arkdslar gebelgn ilk baslarnda beta hcg duzeyi kalp atimi kese derken sekiz dokuz haftaya kadar stres oluyo insan ama int te herseyi arastrp kendnizi bosa sikmayin herkesin bebeginin kalp atimi da bebeginin gelişimi de farkli oluyo icinizi ferah tutun bol bol dua edyrm hayirli ugurlu olsn

Cnm dktrlar basta en kotu ihtmali soyluyolar ki risk almasinlar diye oyle durumlar var allah korusn da tkma kafani oyle seyleri yolk kesesi diye bisey var kesenin ultrsyn resminde ortdn hafif cizgi gecyo gibi o varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…