- Konu Sahibi ozgenmete59
-
Anladim canim. Evet aynen o şekilde ultrason görüntüsu verdiCnm dktrlar basta en kotu ihtmali soyluyolar ki risk almasinlar diye oyle durumlar var allah korusn da tkma kafani oyle seyleri yolk kesesi diye bisey var kesenin ultrsyn resminde ortdn hafif cizgi gecyo gibi o varmiydi
Aynen benimde senin gibi tek rahatsızlığım ara kasık ağrım birde çok şişkinlik var icimdeSelam cnm bende 5 haftalik hamileyim keseyi dün gördüm doktorum iki hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi.. benimde mide bulantısı hiç yok herşeyi rahatlıkla yiyorum çok şükürbeni rahatsız eden tek şey kasiklarimda ağrı olması dünde bununla ilgili bi başlık açtım normal bisey olduğunu öğrendim içim birazda olsa rahatladı ama yinede tedirginlik yaşıyorum.. bi arkadaşım hamile ondada ağrı var sabah kusmalarida var 7 haftalik kalp atışını duydular bizlerde duyarız inşallah..
benim ilk bebeğim 4 senelik evliyim tedavi gördüm olmadı şimdi kendiliğinden oldu o yüzden korkuyorum Allahim hepimizin yavrularini bagişlasin bizlere saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Selam cnm bende 5 haftalik hamileyim keseyi dün gördüm doktorum iki hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi.. benimde mide bulantısı hiç yok herşeyi rahatlıkla yiyorum çok şükürbeni rahatsız eden tek şey kasiklarimda ağrı olması dünde bununla ilgili bi başlık açtım normal bisey olduğunu öğrendim içim birazda olsa rahatladı ama yinede tedirginlik yaşıyorum.. bi arkadaşım hamile ondada ağrı var sabah kusmalarida var 7 haftalik kalp atışını duydular bizlerde duyarız inşallah..
benim ilk bebeğim 4 senelik evliyim tedavi gördüm olmadı şimdi kendiliğinden oldu o yüzden korkuyorum Allahim hepimizin yavrularini bagişlasin bizlere saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Aynen benimde senin gibi tek rahatsızlığım ara kasık ağrım birde çok şişkinlik var icimde
Sağol cnm kasık ağrıları hafifledi şükür ama bu gece öyle bi sancı saplandiki uykumdan uyandırdırahim hamileliğe hazırlandığı için kasık ağrıları çok normal sonuçta içerde inşaat çalışmaları var :)
şişlikte normal benim de iki hamileliğimde başta şişlik oldu "eyvah bu gidişle kocaman bir karnım olacak" demiştim. normalde de zayıf birisiyim, karnım dışardan bile belli oluyordu. bir ay demeden o şişlik geçiyor. rahat olun, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız
Akşam yaşadım bende cnm aynı şeyi belim kasıklarım bacaklarımı oynatamadım o kdr cok ağrıdı şuan da belimde yok ama kasıklarım ağrıyo hafiften bakalım yarın doktora gidicem inşallah kese yi ve kalp atışlarını duyarız da rahatlarız yaaSağol cnm kasık ağrıları hafifledi şükür ama bu gece öyle bi sancı saplandiki uykumdan uyandırdıdaha önce çok adet sancısı çektim ama bu çok daha şiddetli ve tuaf biseydi düşük yapıyorum sandım hemen wc ye koştum kanama falan yoktu geri yattım uyumuşum ağrı nasıl geçti nasıl uyudum hatırlamıyorum bile çok korktum sende böyle bi durum yaşadın mi daha önce
Sağol cnm kasık ağrıları hafifledi şükür ama bu gece öyle bi sancı saplandiki uykumdan uyandırdıdaha önce çok adet sancısı çektim ama bu çok daha şiddetli ve tuaf biseydi düşük yapıyorum sandım hemen wc ye koştum kanama falan yoktu geri yattım uyumuşum ağrı nasıl geçti nasıl uyudum hatırlamıyorum bile çok korktum sende böyle bi durum yaşadın mi daha önce
Yaa bnm de 2.hamileliğim ama 1.de böle değildi sanki onda daha çok adet ağrısı gibiydi bunda ani ağrılar oluyo karnıma mesala aniden bi ağrı giriyoo ben dış gebelik nedir bilmiyom ama fazla okudum sanırım onunla ilgili şeyleri ondan korkuyorumilk hamileliğimin ilk iki ayı sancılarla geçti adet sancısı gibi ama onun çok şiddetlisi benim kanamam da çok oluyordu. ikincide de ara ara sancı giriyordu. düşükte sancıyla birlikte mutlaka kanama oluyor . büyük oğlumda öyle bir şiddetli sancı geldi başım döndü bayılacaktım anında kanama oldu.
rahat ol inşallah birşey olmaz. senin sancılar rahimdeki değişikliklerdendir. sancı girdiği zaman dinlen.
okudukça insan daha da korkuyor, kendi kendimize kurmaya başlıyoruz. yarın inşallah güzel haberler alırsın.Yaa bnm de 2.hamileliğim ama 1.de böle değildi sanki onda daha çok adet ağrısı gibiydi bunda ani ağrılar oluyo karnıma mesala aniden bi ağrı giriyoo ben dış gebelik nedir bilmiyom ama fazla okudum sanırım onunla ilgili şeyleri ondan korkuyorum
inşallah cnm evet taktıkça büyütüyosun mesala benm göğüslerim acıyodu bugün ağrı falan yok gibi ben direk kötüye yoruyom işte bunu ya bişey varsa diyeokudukça insan daha da korkuyor, kendi kendimize kurmaya başlıyoruz. yarın inşallah güzel haberler alırsın.
bazı belirtiler zamanla kayboluyor onun da geçme zamanı gelmiştir. bu hamilelikte hep korku, telaş ve heyecanla geçiyor. her doktora gittiğimde acaba bir sorun var mı diye korkardım. her hamilelik aynı olmuyor ilkinde yaşadıklarını bunda yaşamaman sorun var anlamına gelmiyor. ilkinde benim bir ay bulantım oldu ikincide dört ay. ilkinde vücut bebeği yabancı madde olarak kabul edip atmaya çalıştı ve her hamileliğinde bu olur dediler. ikincide hiç düşük tehlikem bile olmadı. inşallah herşey güzel olur ve oğlunuzun kardeşi sağlıkla gelirinşallah cnm evet taktıkça büyütüyosun mesala benm göğüslerim acıyodu bugün ağrı falan yok gibi ben direk kötüye yoruyom işte bunu ya bişey varsa diye
çok sağol cnm inşallah yarını iple çekiyorum inşallah sağlıklı olduğunu bizimle olduğunu duyalımbazı belirtiler zamanla kayboluyor onun da geçme zamanı gelmiştir. bu hamilelikte hep korku, telaş ve heyecanla geçiyor. her doktora gittiğimde acaba bir sorun var mı diye korkardım. her hamilelik aynı olmuyor ilkinde yaşadıklarını bunda yaşamaman sorun var anlamına gelmiyor. ilkinde benim bir ay bulantım oldu ikincide dört ay. ilkinde vücut bebeği yabancı madde olarak kabul edip atmaya çalıştı ve her hamileliğinde bu olur dediler. ikincide hiç düşük tehlikem bile olmadı. inşallah herşey güzel olur ve oğlunuzun kardeşi sağlıkla gelir
bnm ilk hamileliğimde ilk değerim 76 çıkmıştı dr kimseye sölemeyin muhtemelen dış gebelik veya boş gebelik demişti 2 gün sonrasında 350 2 gün sonra 450 çıkmıştı hep o gözle baktı dr ama oğlum 3 yaşında şuan inşallah seninde bnm gibi olur da sağlıkla alırsın kucağınaİlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.
Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?
Ne güzel insan böyle duyunca umutlanıyor.Allah çocuklarınızı size bağışlasın.peki hep yavaş mı yükseldi değerlerin? Bir de tekrar hamilesin galiba benim de devam ederse aynı tarihlerde olacak :) şuan ki değerlerin nasıl ?bnm ilk hamileliğimde ilk değerim 76 çıkmıştı dr kimseye sölemeyin muhtemelen dış gebelik veya boş gebelik demişti 2 gün sonrasında 350 2 gün sonra 450 çıkmıştı hep o gözle baktı dr ama oğlum 3 yaşında şuan inşallah seninde bnm gibi olur da sağlıkla alırsın kucağına
Dediğim gibi cnm ilk hamileliğimde adetten 2 gün sonra 76 çıktı 2 gün sonra 350 2 gün sonra 450 normalde 2 katı diyolar yaa. bunda adetim 5 gün geçmişti 378 çıktı dr bi daha gerek duymadı kan tahliline zaten bugün keseyi de gördük çok şükürr inşallah beraber gün sayarızNe güzel insan böyle duyunca umutlanıyor.Allah çocuklarınızı size bağışlasın.peki hep yavaş mı yükseldi değerlerin? Bir de tekrar hamilesin galiba benim de devam ederse aynı tarihlerde olacak :) şuan ki değerlerin nasıl ?
mrb ne yaptın sende bugün gidicektin ben gittim keseyi gördül ayın 27 sinde kalp atışalrı için çağırdı 5+5 bugüninşallah herşey güzel olacak stres yok unutma:))
MAŞALLAH CNM....BENDE GÖRDÜM KESEYİ 15 GÜN SONRA ÇAĞIRDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA.....mrb ne yaptın sende bugün gidicektin ben gittim keseyi gördül ayın 27 sinde kalp atışalrı için çağırdı 5+5 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?