beta hcg

Canim benim çok teşekkür ederim o güzel ve umut verici sözlerin için herkes daha erken olduğunu söylemişti ama telaş işte . Evet onu sordum canım inşallah yarın değerin yükselir ve haftaya kese görünür allah olahana herkese versin

Sağol canım inşallah :) rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah :)

kızlar adetten 1 gün önce beta hcg 31 çıktı düşükmü değer lütfen yardımcı olun,2 ay önce anomalili bebek kürtajı oldum ve bu seferde çok korkuyorum

kızlar adetten 1 gün önce beta hcg 31 çıktı düşükmü değer lütfen yardımcı olun,2 ay önce anomalili bebek kürtajı oldum ve bu seferde çok korkuyorum
bnm ilk hamileliğimde adetimden 2 gün sonrası 72 di bence normal geç döllenme falan olabilir. 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım .

adetten 2 gün sonra değirim 96 çikti,yani neredeyse 3 katı olmuş.dr güzel artış dedi ama 3. testide yap 200 leri görelim sonra keseye bakarız dedi.yaaa çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…