beta hcg

kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sorum şöyle beta hcg 2.61 çıktı doktor var yada yok diyemem 3 gün sonra tekrar gel bakalım dedi adetime henüz bir hafta var hamilemiyim sizce
inşallah vardır cnm adet gününe bayağı varmış çünkü

canım doktoruna sorsa cironine jel var çok iyi geliyor onu kullan bence

Kizlae benim adetimden sonra kanama bitmedi ilk test kan degeri 854 cikti bugun 424 inmis doktoe dusuk oluyo ama dis gebelikde olabilir dedi kanamada var acaba dusup geri yukselen varmi lutfen yardimm

Merhaba arkadaşlar biraz önce geldim doktordan.Hatırlatayım önce değerlerimi

6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2
19 Ocak'ta 1019 (3,65 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
28 Ocak'ta 4389 (9,9 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
5 Şubat'ta yani bugün 12136 (15,5 mm kese göründü vajinal ultrasonda,karından baktı kese vardı ama net görmek için vajinal baktı)Ayrıca yolk sac oluşumuda gördü gibi.
Hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu doktorun.
Hcg artışı ve kese boyunun büyümesi için olumsuz konuşmadı.Ama büyük ihtimal kürtaja gider dedi.Böyle olan olumlu sonuçlanan hastalarımda oldu dedi.20 mm olana kadar bekleyelim dedi.Yani haftaya yine gidicem ve yine bekleme süreci beni bekliyor.Beklemek daha bir yoruyor insanı.6+5 yazıyor ultrasonda ama çokta belirleyici değil sanırım.
Sat 3 Aralık sayılır.Ama yumurtlama 24 aralık çıkıyor benim ki zaten adeten sonraki ilk ve son ilişkim de o zaman oldu.yaklaşık 35 günde bir olan biriyim.Kafamda deli sorularrrr.Allah'a emanet gidiyor bakalım nolcak.Sonunda bir mucize olur mu bilmem.Herşey Allah'tan.Bu bir sınav ve sabrediyorum.

Son regl 29 aralık ve 6 şubatta 1 haftalık gecikme sonucu gebeligimi öğrendim beta HCG 599.6 normal mi acaba Dr a yarin gidicem

Arkadaşlar ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamamdı ve tuttu. 19 Ocakta yapıldı aşılama şimdi 3 haftalık hamileyim değil mi ? Son adetim 29 Aralık ama sayılmaz sonuçta aşılama tarihim belli. Sizce ?

Dun Dr gittim 6 haftadn küçükmüş henüz fakat ben son adet tarihine gore hesaplainca 6 haftalık 29 aralık adet başlangıcı 12 ocak en son Dr kntrolum klomen kullanmistm o zaman ben 12 ocaktan snra gebe kaldm nasıl hesaplayacgiz kaç haftalik

Merhaba arkadaşlar galiba bende hamişim beta hcg 133 çıktı idrardada ikinci çizgiyi gördüm

Banada yardimci olurmusunuz 9 ocak son adet tarihim 28 günde bir oluyorum 9 ocak Pazartesi akşamı test yaptım Allaha Şükür çift çizgiyi gördüm eşim dayanamadı gece acil gittik bana hcg yaptırdım değerin 862,3 çıktı dün doktora gittik4 hafta 2 günlük dedi ama kese gözükmüyor değerin ve belirtilerin gebeliği gösteriyor dedi yarın için tekrar tahlil istedi ama ben meraktan çalıyorum kesesi kaçıncı haftada gördünüz acaba ? Bide bu örneğin 4+4 falan diyorsunuz o ney acaba daha ilk gebelinin olucak inşallah o yüzden hiç bir bilgim yok nerdeyse 1 yıldır bu anları bekliyoruz

Canım hayırlı olsun rabbim kıcağına almayi nasip etsin inşallah bende adetim 28 günde bir oluyor genelde ama ilaç kullandığm zaman ben yumurtalıklarım gelişsin diye ilaç kullandm son adetim ocak 7 idi ben şubatın 5 inde test yaptm çift çizgi gördüm kan testim de 133 çıktı acaba çok mu düşük çıkmış yaa

Düşük çıkması değilde iki günde bir iki kati artması lazımmış inşallah hepimizin artar ya... doktora gittim sen canım kesesi gördüm doktor ?

canım öncelikle tebrik ederim cuma en geç pazartesi keseyi görürsün telaş yapma ve tadını çıkar hamileliğin....4+4 4 hafta 4 günlük demek yani eğer başka birşeyden bahsetmediysen.benim tahminim canım pazartesi kesen görünür iki hafta sonrada minik kalbi atmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…