- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 43
- 39
- Konu Sahibi ozgenmete59
-
inşallah vardır cnm adet gününe bayağı varmış çünkükızlar bende aranıza yeni katıldım benim sorum şöyle beta hcg 2.61 çıktı doktor var yada yok diyemem 3 gün sonra tekrar gel bakalım dedi adetime henüz bir hafta var hamilemiyim sizce
evet canım gebeymişim :)inşallah vardır cnm adet gününe bayağı varmış çünkü
AA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLIS OLSUN SAĞ SALİM KUCAĞINIZ ALIN İNŞALLAHevet canım gebeymişim :)
canım doktoruna sorsa cironine jel var çok iyi geliyor onu kullan bencegünaydın kızlar dun berbat bir gundu kananamam başladı apar topar devlet hastanesine gittik progestan iğne ve hap verdi. 6+3 gebelik haftam bebek gözükmüyor dedi boş gebelikte olabilir dedi. çok morelimiz bozuldu herşey yolunda giderken böle bişey çıkmasına sonra özel muayeneye gittik başka bi ilde o muhteşem sesi duyduk o minicik bebişi gördük doktor kanama gözüküyor ancak düşmez bence dedi bakalım artık hayırlısı
Geç döllenme olabilir cnm bende 30 kasım son adet tarihim 8 ocakta 378 di geç döllenme dedi doktorSon regl 29 aralık ve 6 şubatta 1 haftalık gecikme sonucu gebeligimi öğrendim beta HCG 599.6 normal mi acaba Dr a yarin gidicem
Bugün gittim muayeneye kese görünmedi 6 haftadan kucukmus fakat HCG değerim 1662 yukselmisGeç döllenme olabilir cnm bende 30 kasım son adet tarihim 8 ocakta 378 di geç döllenme dedi doktor
BENDE ÇOK SİNİR OLUYODUM ALLAH İNŞALLAH GÖRMEYİ NASİP ETSİN3 yldır bi idrar testinin çıkmayan tek çizgisine bide beta hcg denen hormona gıcığımm
Canım hayırlı olsun rabbim kıcağına almayi nasip etsin inşallah bende adetim 28 günde bir oluyor genelde ama ilaç kullandığm zaman ben yumurtalıklarım gelişsin diye ilaç kullandm son adetim ocak 7 idi ben şubatın 5 inde test yaptm çift çizgi gördüm kan testim de 133 çıktı acaba çok mu düşük çıkmış yaaBanada yardimci olurmusunuz 9 ocak son adet tarihim 28 günde bir oluyorum 9 ocak Pazartesi akşamı test yaptım Allaha Şükür çift çizgiyi gördüm eşim dayanamadı gece acil gittik bana hcg yaptırdım değerin 862,3 çıktı dün doktora gittik4 hafta 2 günlük dedi ama kese gözükmüyor değerin ve belirtilerin gebeliği gösteriyor dedi yarın için tekrar tahlil istedi ama ben meraktan çalıyorum kesesi kaçıncı haftada gördünüz acaba ? Bide bu örneğin 4+4 falan diyorsunuz o ney acaba daha ilk gebelinin olucak inşallah o yüzden hiç bir bilgim yok nerdeyse 1 yıldır bu anları bekliyoruz
canım öncelikle tebrik ederim cuma en geç pazartesi keseyi görürsün telaş yapma ve tadını çıkar hamileliğin....4+4 4 hafta 4 günlük demek yani eğer başka birşeyden bahsetmediysen.benim tahminim canım pazartesi kesen görünür iki hafta sonrada minik kalbi atmaya başlar.Banada yardimci olurmusunuz 9 ocak son adet tarihim 28 günde bir oluyorum 9 ocak Pazartesi akşamı test yaptım Allaha Şükür çift çizgiyi gördüm eşim dayanamadı gece acil gittik bana hcg yaptırdım değerin 862,3 çıktı dün doktora gittik4 hafta 2 günlük dedi ama kese gözükmüyor değerin ve belirtilerin gebeliği gösteriyor dedi yarın için tekrar tahlil istedi ama ben meraktan çalıyorum kesesi kaçıncı haftada gördünüz acaba ? Bide bu örneğin 4+4 falan diyorsunuz o ney acaba daha ilk gebelinin olucak inşallah o yüzden hiç bir bilgim yok nerdeyse 1 yıldır bu anları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?