beta hcg

aynen bitmiyor ki 9 ay boyunca muhakkak beklediğin bişey oluyo hayırlısı sen nasılsın varmı ağrın sızın ne kadarlık şimdi seninki
cnm dün doktor adet tarihime göre 5+4 olmuş dedi....ağrı var cnm ara ara doktora söyledim çok normal gebelikte bu ağrılar olur dedi.....

Merhaba arkadaslar yeni katildim araniza son adet tarihin 1 aralik esimle 15 aralikta ilk iliskimiz oldu ve devam etti 8 ocakta kan testiyle hamile oldugumu ogrenndim bhcg 1445 ilk dojtor muayenem carsamba gunu acaba kac haftalk hamileyimdir ebe 5 dmisti o zamnn ama beni dusunduren 15 araliktan once iliski olmamisti ebeyede bunu soylemedim su an ebeye gore 6±5 olmaliyim

DR KESEYE BAKARAK SÖLER SANIRIM BENİMDE ADET GÜNÜME GÖRE 1 HAFTA GERİ 6 HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA 5 HAFTALIK GÖZÜKÜYO GEÇ DÖLLENMEYLE ALAKALI YADA BNM ADETLERİM 35 GÜNDE OLUYO MESALA ONUNLA ALAKALI DEDİ DR

Merhaba hanımlar bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 14. günüm iğne vurulali bu sabah test yaptm ikinci çizgi silik çıkmıştı öğlen kan verdim 0,100 çıktı ne demek simdi bu anlamadım

Merhaba hanımlar bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 14. günüm iğne vurulali bu sabah test yaptm ikinci çizgi silik çıkmıştı öğlen kan verdim 0,100 çıktı ne demek simdi bu anlamadım
DR la konuşman en iisi bazen idrar testleri yanıltıyo sanırım öle duymuştum inşallah bebişin seninledir cnm

OTE="ozgenmete59, post: 38957573, member: 628020"]DR la konuşman en iisi bazen idrar testleri yanıltıyo sanırım öle duymuştum inşallah bebişin seninledir cnm[/QUO sağ ol cnm

Canım çünkü gebelik son adetinin başladığı ilk günden itibaren hesaplanıyor.birlikte olduğun güne göre değil o yüzden karıştırmışsındır.Ben de önceden öyle sanıyordum :)))

Dün yine kontrolüm oldu keseyi görmemiz gerekiyordu gördük 3,6 mm.kan testi istemeyecekti ben istedim.1019 çıktı yine düşük yani.progesteron verdi.plütan iğne oldum.en azından dış gebelik değil diye sevindim.yavaş gelişiyor olabilir bir anda herşey tersine dönebilir dedi.bir hafta sonra tekrar kontrolüm var bakalım nolcak.arada tuvalete gidince çok az kanlı akıntım oluyor.pazar kahverengi bi kere oldu.bugün iki defa daha kan renginde.Dinlenmeye çalışıyorum yatıyorum hep.Allaha emanetiniz.İnşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirz.

Euthyrox basladi tek bana ilac olarak biraz tsh imi dusurmus ama korkulcak bisey yok dedi sizlerdde kullanan varmi

hkaraten583181 .!.:
Euthyrox basladi tek bana ilac olarak biraz tsh imi dusurmus ama korkulcak bisey yok dedi sizlerdde kullanan varmi
Bende 1,5 yildir kullaniyorum cnm euthyrox

ii geceler hanımlar bişey sormak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.... reglime 8 gün var kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim kan testi yapıldı <25 yazıyordu yani 25 den düşük ama daha önce yaptırdığımda ve gebe olmadığımda <2 çıkmıştı yani 2 den küçük bu sefer referans değerimi 25 aldığına göre ve daha reglime 8 gün olduğunu düşünürsek sizce bir döllenme varmıdır ve artar mı????

günaydın kızlar dun berbat bir gundu kananamam başladı apar topar devlet hastanesine gittik progestan iğne ve hap verdi. 6+3 gebelik haftam bebek gözükmüyor dedi boş gebelikte olabilir dedi. çok morelimiz bozuldu herşey yolunda giderken böle bişey çıkmasına sonra özel muayeneye gittik başka bi ilde o muhteşem sesi duyduk o minicik bebişi gördük doktor kanama gözüküyor ancak düşmez bence dedi bakalım artık hayırlısı

kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sorum şöyle beta hcg 2.61 çıktı doktor var yada yok diyemem 3 gün sonra tekrar gel bakalım dedi adetime henüz bir hafta var hamilemiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…