- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
İlk cuma günü gittim 87ydi bide bugün gittim baktırdım 650lerdeydi
Senin kaç çıktı 2 gün sonra
Canım benimde adetten 1 hafta sonra 87.73 çıkmıştı adettenden 10 gün sonrada 656ymış öyle çıktı seninde gayet düzgün artış var 2 günde 2 kat artması gerekiyomuş banada haber ver bakalım nasıl çıkıcak seninkide umarım gönlüne göre verir Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallahhMaaşallah senin 3 günde güzel bir artış olmuş. Geç döllenme olmuş olabilir. Zaten düşük başlaması değil, düzgün katlanması önemli. Ama benimki çok az katlanıyor.
adetten 1 sonra: 39,24
3 gün sonra: 66,7
5 gün sonra 97 (cumartesi)
yarın ya da çarşamba tekrar baktıracağım.
Adet demek canm adetime 2-3 gun var dun 21.15 cikti insallah katlar :)
Progesteron için ilaç kullanıyor musun değer çok yüksek normal degilkızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım(
Ya bişey sorcam benim adetim. 5 gün geçti test yaptım 87.73 çıktı normalde 4 haftalık felan olması gerek ilk gebeliğimde fazla çıkmıştı bu beni bira tedirgin etti boş yada dış gebelik mi oluyo
[QUOTE="Nurcefa, post: 45435001, member: kizlar merhaba :) karmasik durumdayim nolur yardim edin bana25 gunluk evliyim ayni zamanda pko hastasiyim.Evlendik korunmadim sat 25 ocakti 35 gunde adet oluyorum 2 gun gecti biraz rahatsizdim dayanamadim kan testi yaptirdim bugun beta hcb 699.2 cikti cok erken mi dis gebelik midir cok cok endiseliyim ((
Kimlik bilgisi verilmeden herhangi bir test yaptıramazsınız.Kızlar selam ben de aranıza tam olarak bilgi alabilmek için girdim. Bir tıp merkezinde olmayı isiyorum kan testimi de, çünkü okuduğum kadarıyla devlet ve özel hatsanelerden bir şekilde takibe alınıyormuşsunuz. Tıp merkezlerinde de böyle bir durum mevcut mudur, bilgileriniz ne yönde? Oraya girip tc girilmeden ya da kimlik göstermeden kan testi olabiliyor muyum? Bana yardımcı olursanız çoook sevinirim
48 saat dolmadan 2. test yapılmadan kimse düşük diyemez değerinize. 2ye katlanması yeterli.KIZLAAARRR MRB. BENDE 16 AYDIR BEKLEYIP DE BU AY ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREN BİRİYİM.AMA ADETİMİ 2 GÜN GEÇMİŞTİ VE HCG 144,52 CIKTI AMA BU DEGER DÜŞÜK DEDİ DR.KORKUTTU BENİ BİRSÜRÜ 11 SAAT SONRA TEKRAR YAPTIK 166,32 CIKTI.ŞİMDİ 48 SAATİN DOLMASINI BEKLIYORM. COOK HEYECANLIYIM.SİZCE DEĞERİM DÜŞÜK MÜ KIZLAR
Aynen o civarda olmalı.yani 144,52 olan değer 289 mu olması gerekıyo
hımmm anladım cook tsk eederm.peki sizin değeriniz kaçtı acaba ilk öğrendiğinizde.bide keseyi ne zaman gördünüzAynen o civarda olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?