beta Hcg

İlk cuma günü gittim 87ydi bide bugün gittim baktırdım 650lerdeydi
Senin kaç çıktı 2 gün sonra

Maaşallah senin 3 günde güzel bir artış olmuş. Geç döllenme olmuş olabilir. Zaten düşük başlaması değil, düzgün katlanması önemli. Ama benimki çok az katlanıyor.
adetten 1 sonra: 39,24
3 gün sonra: 66,7
5 gün sonra 97 (cumartesi)
yarın ya da çarşamba tekrar baktıracağım.

Canım benimde adetten 1 hafta sonra 87.73 çıkmıştı adettenden 10 gün sonrada 656ymış öyle çıktı seninde gayet düzgün artış var 2 günde 2 kat artması gerekiyomuş banada haber ver bakalım nasıl çıkıcak seninkide umarım gönlüne göre verir Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallahh

Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Benim doktorum çok umutsuz konuştu kimyasal gebeliktir dedi. Çarşamba günü başka doktora gideceğim. Gelişmeleri yazarım canım. Hayırlısı olur inşallah.

Bence artış gayet iyi 2 katı olması gerekiyomuş hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım gelişmeleri bekliyorum

Adet demek canm adetime 2-3 gun var dun 21.15 cikti insallah katlar :)
Progesteron için ilaç kullanıyor musun değer çok yüksek normal degil

[QUOTE="Nurcefa, post: 45435001, member: kizlar merhaba :) karmasik durumdayim nolur yardim edin bana 25 gunluk evliyim ayni zamanda pko hastasiyim.Evlendik korunmadim sat 25 ocakti 35 gunde adet oluyorum 2 gun gecti biraz rahatsizdim dayanamadim kan testi yaptirdim bugun beta hcb 699.2 cikti cok erken mi dis gebelik midir cok cok endiseliyim(([/QUOTE]

Merhaba benimde reglimi 2 gün gecince hcg 470 çıkmisti, 2 hafta sonra ikiz oldugunu ogrendik sizinde cogul gebelik gibi sanki cunki degeriniz cok yuksek.

Merhaba benimde reglimi 2 gün gecince hcg 470 çıkmisti, 2 hafta sonra ikiz oldugunu ogrendik sizinde cogul gebelik gibi sanki cunki degeriniz cok yuksek.[/QUOTE]
Yok cogul gebelik degil tek kese var cunku 3 hafta sabredip bos gebelik mi degil mi baktircam ins

Kızlar selam ben de aranıza tam olarak bilgi alabilmek için girdim. Bir tıp merkezinde olmayı isiyorum kan testimi de, çünkü okuduğum kadarıyla devlet ve özel hatsanelerden bir şekilde takibe alınıyormuşsunuz. Tıp merkezlerinde de böyle bir durum mevcut mudur, bilgileriniz ne yönde? Oraya girip tc girilmeden ya da kimlik göstermeden kan testi olabiliyor muyum? Bana yardımcı olursanız çoook sevinirim

Kimlik bilgisi verilmeden herhangi bir test yaptıramazsınız.

Merhaba kizlar. Bende cumartesi gunu bata 3 gun kala kan testi yaptirdim. Beta hcg 63.6 cikti. Yarin tekrar baktircam. Sizce normal bi degermi?

Merhaba hanımlar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. İğneden 10 gün geçti ve kanda bhcg baktırdım 3.57 çıktı doktor negatif demedi iki gün sonra tekrarla dedi sizlere sorum şu iğne etkisi 10 günde geçermi ? Geçtiyse böyle olup değeri yükselen var mı? Adetime 6 gün var..

Ignenin etkisi 10 gunde gecmiyor malesef bende senin gibi test yaptirdim 7.9 cikmisti test yaptirma gunum geldiginde sonuc 1. 21 cikmisti bence gününü bekle derim once yapilan sonuclara guvenme

Anladım canım sağol cevap için pcos var bende ilk ay yumurta oluşmadı ikinci ay günde iki klomen ve incir kürü yaptım 2 tane yumoş oluştu Ağladım sevinçten sanırsın gebeyim En azından yumoş oluştu bakalım 9-10 güne etkisi geçer demişti doktor 10. Gün yapıp negatif 0 çıkanlarda var kişiden kişiye değişiyor umut dünyadı işte Allah büyük daha yaşım 25 bir senelik evliyim Allah hepimize evlat versin hayırlısıyla. Doktor tekrar baktır iki güne dedi ama korkuyorum adetimi bekliyim en iyisi zaten Progestan kullanıyorum

KIZLAAARRR MRB. BENDE 16 AYDIR BEKLEYIP DE BU AY ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREN BİRİYİM.AMA ADETİMİ 2 GÜN GEÇMİŞTİ VE HCG 144,52 CIKTI AMA BU DEGER DÜŞÜK DEDİ DR.KORKUTTU BENİ BİRSÜRÜ 11 SAAT SONRA TEKRAR YAPTIK 166,32 CIKTI.ŞİMDİ 48 SAATİN DOLMASINI BEKLIYORM. COOK HEYECANLIYIM.SİZCE DEĞERİM DÜŞÜK MÜ KIZLAR

48 saat dolmadan 2. test yapılmadan kimse düşük diyemez değerinize. 2ye katlanması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…