- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
olması gereken günde değilde daha geç yumurtlamışsındır o sırada da ilişki olduysa geç döllenme diye ona diyolar..Kızlar ya döllenmenin geç olması demek ne demek. Sperm yumurtaya girip bekler mi. Tam olarak anlamadım beni aydınlatın :)
Kızlar ya döllenmenin geç olması demek ne demek. Sperm yumurtaya girip bekler mi. Tam olarak anlamadım beni aydınlatın :)
Hmm anladım teşekkür ederim. İnşallah benimde olur bu ay. Sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua edin :)yumurta çatlaması geç olmuş olabilir, genel olarak adete 14 gün kala olduğu düşünülür ama her kadında öyle değildir.
siz ilişki gününden eminseniz bile, spermin kadın vücudunda 5 gün kadar yaşayabileceği söyleniyor. diyelim sizin yumurtanız ilişkiden 3 gün sonra çatladı, ilişki sırasında vücudunuza giren canlı spermler bu yumurtayı dölleyebilirler. o yüzden tam ilişki gününde döllenme olur diyemiyoruz.
Ilk değer kac çıkmıştı ki ?Doktor bende takip etmedi hiç artıyor mu diye sadece bi kere bakıldı zaten ultrasondada gözüktü belki ondan
454 çıktıIlk değer kac çıkmıştı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?