- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
merhaba son adetim 14 -04- idi 25 günde bir adet oluyorum son üç gündür karnımda şiddetli ağrı var kasıklarıma doğru yolda yürürken çok sıkıntı oldu ve dr gitti beta hcgb 1.20 çıktı. dr henüz bu geçikme sayılmaz dedi ayın 21 ne kadar beklemek gerekiyor dedi adet geçikmesi yaşanması için. bugünkü değerlere göre gebelik negatif dedi. acaba bu değerler yükselir mi? hamile olabilir miyim? hayatım boyunca İlk defa ilk hamileliliğimde geçikme yaşadım normalde bir gün bile geç olmam erken olurum ama geç hiç olmamışımdır. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Cnm Tebrikler hamilesin sakin kese için acele etme kese 1000lerden sonra görünür bu grip gibi yaşadığın hastalık gebelikten bana da olmuştuMerhaba kızlar adetim 3gun gecti test yaptım nefatif çıktı 3gun daha bekledim yine test yaptım hafif silik çıktı belli belirsiz doktoruma gittim kese yok dedi kan verdim 130.30 cıktı 2gun sonra geldi yine kana bakıcam dedi yukselme varmı dedi.oysaki ben ilişkiye girdim tarihi biliyorum hesaplamıma göre 5haftılıgı dolduruyorum bu kanda cıkan kac haftalık biliyomusuz?suan bile midem bulanıyo boğazlarım ağrıo öksürüyorum kasıklarımda sancım var napıcam hiç biliyorum.buarada yanlış anlasılmasın bebek istiyoruz sadece cok hastayım öksürüyorum ondan üzülüyorum
Cok tesekkür ederim canım dün gittim 260 çıktı 5gün snra gel dedi anneliktenmi bilmiyorum hissedermiş ya insan hissediyorum ve içim çok ferah Allahın izniyle hersey guzel olucak Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinCnm Tebrikler hamilesin sakin kese için acele etme kese 1000lerden sonra görünür bu grip gibi yaşadığın hastalık gebelikten bana da olmuştu
Kaçc haftalıksın şimdi canımCok tesekkür ederim canım dün gittim 260 çıktı 5gün snra gel dedi anneliktenmi bilmiyorum hissedermiş ya insan hissediyorum ve içim çok ferah Allahın izniyle hersey guzel olucak Rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
bende yanlış hesaplayıp hamile kaldım yahuEvet herkeste farklı. Bende mesela adetim bitiyor ve ertesi günü yumurtluyormuşum. 2.çocuğum yanlış hesaplama yüzünden oldu. İyi ki doğmuş ayrı konu :)
Hiç bilmiyorum ki sanırsam gec döllenme ona göre haftası ve doğum tarihi değişiyomuş zaten canım bu çarsamba gidicem tekrar ama çok halsizim kafamı kaldıramıyorum.K
Kaçc haftalıksın şimdi canım
o kisiye derinin inceligine gore degisiyormus. ben 4 haftalikken keseyi gordummkarindan ultrason ile hatta acaba ustune mi gordum bukadar erken görünmez biliyordum dedim doktor hayir kan degerin 2159 4 hafta lik dedi.. yani değişiyorIyide 4-5 haftalikken zaten daha kese gorunmezki. Domtorlarda bir tuhaf. 6 7 haftalik olana kadar kan degerlerine bakarlar yukselme normalmi diye
o kisiye derinin inceligine gore degisiyormus. ben 4 haftalikken keseyi gordummkarindan ultrason ile hatta acaba ustune mi gordum bukadar erken görünmez biliyordum dedim doktor hayir kan degerin 2159 4 hafta lik dedi.. yani değişiyor
kalbini ferah tut goreceksin insallah arkadas dog4u diyor bazen cok gec de gosteriyor degerin yukselmesi olumlu demek zaten. ve cok gecmis olsunBenim zaten iki gün sonra kan değerim yukseldi ama görnmesi icin değer azdı bu hafta gitcem inşallah oğlumda hiç böyle değildi test yaptım ve doktora gittim tahlil bile yapmadı ultrasonla baktı tamam kese var dedi.Rabbim sağlıklı hayırlısıyla versin sağlık bakımındanda sorunlarım var ama gebeliğe engel değil demiştiler her gittim doktor kan pıhtılaşmam var immun yetmezliği var onun içinde her ay ivig alıyorum zaten bunları ilk gebeliğimde bilmiyodum ve şükür sağlıkla aldım kucagıma yavrumu sonradan etkilerini gösterdi hastalık.işte bunda kese belli olmadan kan sulandırıcılarına baslayamam dedi doktorum.
Allah razı olsun sağol canım .kalbini ferah tut goreceksin insallah arkadas dog4u diyor bazen cok gec de gosteriyor degerin yukselmesi olumlu demek zaten. ve cok gecmis olsun
Benim zaten iki gün sonra kan değerim yukseldi ama görnmesi icin değer azdı bu hafta gitcem inşallah oğlumda hiç böyle değildi test yaptım ve doktora gittim tahlil bile yapmadı ultrasonla baktı tamam kese var dedi.Rabbim sağlıklı hayırlısıyla versin sağlık bakımındanda sorunlarım var ama gebeliğe engel değil demiştiler her gittim doktor kan pıhtılaşmam var immun yetmezliği var onun içinde her ay ivig alıyorum zaten bunları ilk gebeliğimde bilmiyodum ve şükür sağlıkla aldım kucagıma yavrumu sonradan etkilerini gösterdi hastalık.işte bunda kese belli olmadan kan sulandırıcılarına baslayamam dedi doktorum.
Söyledim canım doktorlarıma bi cerrahpaşaya gidiyorum bide kendi oturduğumuz yerdeki özel hastanedeki doktoruma kese gözükmeden veremeyiz diyolar belki kimyasal gebeliktir yada sağlıklı gebeliktir kese gözükmeden verirsem kanaman olur dedi.bende limon yeşillik falan tüketiyorumCanım adpırın ıcsen olmzmı bı zararı dkunurmu kese bes haftada grunuyr o zmna kadar belkı faydası olr ?
Söyledim canım doktorlarıma bi cerrahpaşaya gidiyorum bide kendi oturduğumuz yerdeki özel hastanedeki doktoruma kese gözükmeden veremeyiz diyolar belki kimyasal gebeliktir yada sağlıklı gebeliktir kese gözükmeden verirsem kanaman olur dedi.bende limon yeşillik falan tüketiyorum
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zaten moralimi hiç bozmuyorum bozmaya fırsatım olmuyo ki sadece cok halsizim ben hissediyorum hamileyim :))Hımm anladım canım amman ıcme kanaman durmazsa falan Allah krusun snucta nasıp kısmet bu ısler Allah ısterse olur ıstemezse ne yapsan olms hakkında hayırlısı olsun uzulme ama mralını yuksek tut stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?