Beta-hcg

Salı gunu tekrar kan verecegım. Sızce bu deger iyimi benim
Onun ancak doktorun 2gun sonra artış olursa karar verecek yani hamilesin ama artış olursa iyiye gidiyo demek aynısını bana demişti doktor adetimden 1hafta gecmişti 130 du 2gun sonra gittim 260 dedi bu çarsamba gidicem bende yani senin salı gunu 500 küsür cıkarsa iyiye gidiyo demek bence katlar yuksek çıkmış çünkü hayırlısı olsun inşallah canım

İnşallah canım. İkimizde müjdeli haberler alırız inşallah

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olabildim öncelikle merhaba:)
benim hcg değerleri adet başlangıcı olması gereken gün yaptırmaya başladım testleri 87,122,180,267 ve 500 oldu 2 şer gün ara ile önceleri artış az diye kafayı yiyorduk şimdi hcg artışı düzeldi ancak progestronum 4,2 çıktı doktor progestron ilacı vermedi sizce vermesi gerekmez miydi benim gibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?

Adet döngünüz kaç gün 12 Nisan ise 9-10 Mayıs olur o zaman da değer çok düşük olmaz ki

Daha bugün 15 i
Benim adet tarihim 7nisan canım 28 gunde bi oluyorum benda gec yumurtlamışım herLde ya şimdi geldim doktordan normalde 8 haftalık olmam lazım ama ultrasonda 6 haftalık çıkıyo kesede 14.2 mm çıkıyo kalp atışıda yok canlanmada yok dedi doktor bi hafta sonra tekrar gitcem

hayırlısı olsunn

vermesi gerekirdi desek gidip alacak mısınız

doktorunuzdan memnun değilseniz başka hekime başvurun ama bize ve kendinize doktorculuk oynatmayın

sağlıkla kucağınıza alın

vermesi gerekirdi desek gidip alacak mısınız

doktorunuzdan memnun değilseniz başka hekime başvurun ama bize ve kendinize doktorculuk oynatmayın

sağlıkla kucağınıza alın

Zaten gidip alacagim demedim anlayarak konusun.sizin mantiginiza gore burada kimse soru sormamali o zaman insanlar kendisiyle ayni sikintilari yasayan varsa onlardan birseyler ogrenmeye calisiyor en azindan doktor doktor gezerken icini rahatlatabilecek psikolojik rahatlik hissediyor bir dayanak bularak ama siz sov yapmak icin populerliginiz artsin diye laf olsun diye doktor degistirin diye sacma seyler diyorsunuz biz de de zeka var canim bizde biliyoruz zaten doktora da gidiyoruz bu 4.doktorum artik her biri birsey soykedigi icin ayni sikinti yasayanlar varsa onlarla fikir alisverisi yapmak niyetim maydonoz olma seni ilgilendirmiyorsa yazdigim hosuna gitmiyosa cevaplama olur biter bu forumda yazilanlarin yarisindan fazlasi doktora giderek cevaplanabilecek birsey zaten sacmalama cevapta yazma

tarzınız hoş değil

saçmalamıyorum

sizinki fikir alış verişi değil ki

vermeli miydi diyorsunuz

vermeliydi bana vermişti desek ne değişir ya da vermese daha iyi desek

sizin tedavinizin seyri burada yazan bir şeye göre değişse size yazık değil mi

ayrıca buraya soru soran sizsiniz, başkasının konusunun içinde hem de

ben de kibarca cevap yazdım, yazdığım hoşuma gitmiyorsa maydonoz olma ne demek hep sizin istediğiniz gibi yorumlar yok hayatta

cevap yazıp yazmayacağıma siz karar vermezsiniz ama isterseniz beni göz ardı eder okumazsınız

her türlü yoruma açık olun ki bakış açınız farklılaşabilsin

Daha forum siteleri nasil kullanilir bilmeyen birisiyle tartismayacagim nasil populer olurum diye ugrasip duruyorsunuz herkes kafasina gore konu acarsa forum siteleri amacini asar benzer konu bulunur otadan soru sorabilirsiniz ha siz bosluktan her soru sorana boyle saldira saldira populer olmussunuz belli oldu.Ayrica doktorlara artik guvenim kalmadigi icin herkesle bilgi alisverisi yapmak zorundayim cunku annemi daha cok yakin bi zamanda pankreas kanserinden kaybettik turkiyenin en iyi özel hastanelerinden birinden safra kanalinda tas var sikinti yok hemen hallediriz dediler ancak is isten gectikten sonra yanlis teshis koyduklari cikti hal boyle olunca insan her yerde bir bilgi ariyor ama insanin burnundan getiriyorsunuz tebrikler.

merhaba hanımlar benim adet tarihim 8 gün geçti hala olmadım çok nadir 1 gün erken ya da geç olurum normalde test falan yaptım negatif çıktı hep, geç döllenme olabilir mi diyorum, bir de folik asit kullanıyorum onun geciktirme ile bi alakası var mıdır acaba bilen var mı? test yaptıracağım 2 -3 güne kadar olmazsam eğer geç döllenmeyse kanda çıkar mı sizce 10 gün gecikmeyle? ay çok sordum kusura bakmayın?

Çıkması lazım kanda. Belki de hava değişiminden adetiniz gecikmiştir , en iyisi doktora gitmek

varsa kanda çıkar ki. 8 gün geçmiş.

Son regli tarihine göre hesap yapılır geç döllenmelerde böyle olabilir inşAllah hayırlı haber alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…