- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Bence hamilesin bende 5mayısta olcaktım ama olmadım işte doktorun ne dedi 2gun sonra rakam katlaması gerek canım ama kese gözükmez dahaSon adet tarıhım 12 Nisandı. 5 yada 6 Mayısdada adet gunumdu. Ama olmafı. Beta hcg 263 çıktı. Sızce normalmi
Salı gunu tekrar kan verecegım. Sızce bu deger iyimi benimBence hamilesin bende 5mayısta olcaktım ama olmadım işte doktorun ne dedi 2gun sonra rakam katlaması gerek canım ama kese gözükmez daha
Onun ancak doktorun 2gun sonra artış olursa karar verecek yani hamilesin ama artış olursa iyiye gidiyo demek aynısını bana demişti doktor adetimden 1hafta gecmişti 130 du 2gun sonra gittim 260 dedi bu çarsamba gidicem bende yani senin salı gunu 500 küsür cıkarsa iyiye gidiyo demek bence katlar yuksek çıkmış çünkü hayırlısı olsun inşallah canımSalı gunu tekrar kan verecegım. Sızce bu deger iyimi benim
İnşallah canım. İkimizde müjdeli haberler alırız inşallahOnun ancak doktorun 2gun sonra artış olursa karar verecek yani hamilesin ama artış olursa iyiye gidiyo demek aynısını bana demişti doktor adetimden 1hafta gecmişti 130 du 2gun sonra gittim 260 dedi bu çarsamba gidicem bende yani senin salı gunu 500 küsür cıkarsa iyiye gidiyo demek bence katlar yuksek çıkmış çünkü hayırlısı olsun inşallah canım
Amin inşallah canım başka evladın varmı ?İnşallah canım. İkimizde müjdeli haberler alırız inşallah
Var canım. İki tane.Amin inşallah canım başka evladın varmı ?
Adet döngünüz kaç gün 12 Nisan ise 9-10 Mayıs olur o zaman da değer çok düşük olmaz kiBence hamilesin bende 5mayısta olcaktım ama olmadım işte doktorun ne dedi 2gun sonra rakam katlaması gerek canım ama kese gözükmez daha
Benim adet tarihim 7nisan canım 28 gunde bi oluyorum benda gec yumurtlamışım herLde ya şimdi geldim doktordan normalde 8 haftalık olmam lazım ama ultrasonda 6 haftalık çıkıyo kesede 14.2 mm çıkıyo kalp atışıda yok canlanmada yok dedi doktor bi hafta sonra tekrar gitcemAdet döngünüz kaç gün 12 Nisan ise 9-10 Mayıs olur o zaman da değer çok düşük olmaz ki
Daha bugün 15 i
Benim adet tarihim 7nisan canım 28 gunde bi oluyorum benda gec yumurtlamışım herLde ya şimdi geldim doktordan normalde 8 haftalık olmam lazım ama ultrasonda 6 haftalık çıkıyo kesede 14.2 mm çıkıyo kalp atışıda yok canlanmada yok dedi doktor bi hafta sonra tekrar gitcem
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olabildim öncelikle merhaba:)
benim hcg değerleri adet başlangıcı olması gereken gün yaptırmaya başladım testleri 87,122,180,267 ve 500 oldu 2 şer gün ara ile önceleri artış az diye kafayı yiyorduk şimdi hcg artışı düzeldi ancak progestronum 4,2 çıktı doktor progestron ilacı vermedi sizce vermesi gerekmez miydi benim gibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim?
vermesi gerekirdi desek gidip alacak mısınız
doktorunuzdan memnun değilseniz başka hekime başvurun ama bize ve kendinize doktorculuk oynatmayın
sağlıkla kucağınıza alın
Zaten gidip alacagim demedim anlayarak konusun.sizin mantiginiza gore burada kimse soru sormamali o zaman insanlar kendisiyle ayni sikintilari yasayan varsa onlardan birseyler ogrenmeye calisiyor en azindan doktor doktor gezerken icini rahatlatabilecek psikolojik rahatlik hissediyor bir dayanak bularak ama siz sov yapmak icin populerliginiz artsin diye laf olsun diye doktor degistirin diye sacma seyler diyorsunuz biz de de zeka var canim bizde biliyoruz zaten doktora da gidiyoruz bu 4.doktorum artik her biri birsey soykedigi icin ayni sikinti yasayanlar varsa onlarla fikir alisverisi yapmak niyetim maydonoz olma seni ilgilendirmiyorsa yazdigim hosuna gitmiyosa cevaplama olur biter bu forumda yazilanlarin yarisindan fazlasi doktora giderek cevaplanabilecek birsey zaten sacmalama cevapta yazma
Çıkması lazım kanda. Belki de hava değişiminden adetiniz gecikmiştir , en iyisi doktora gitmekmerhaba hanımlar benim adet tarihim 8 gün geçti hala olmadım çok nadir 1 gün erken ya da geç olurum normalde test falan yaptım negatif çıktı hep, geç döllenme olabilir mi diyorum, bir de folik asit kullanıyorum onun geciktirme ile bi alakası var mıdır acaba bilen var mı? test yaptıracağım 2 -3 güne kadar olmazsam eğer geç döllenmeyse kanda çıkar mı sizce 10 gün gecikmeyle? ay çok sordum kusura bakmayın?
varsa kanda çıkar ki. 8 gün geçmiş.merhaba hanımlar benim adet tarihim 8 gün geçti hala olmadım çok nadir 1 gün erken ya da geç olurum normalde test falan yaptım negatif çıktı hep, geç döllenme olabilir mi diyorum, bir de folik asit kullanıyorum onun geciktirme ile bi alakası var mıdır acaba bilen var mı? test yaptıracağım 2 -3 güne kadar olmazsam eğer geç döllenmeyse kanda çıkar mı sizce 10 gün gecikmeyle? ay çok sordum kusura bakmayın?
Son regli tarihine göre hesap yapılır geç döllenmelerde böyle olabilir inşAllah hayırlı haber alırsınızMerhaba kızlar adetim 3gun gecti test yaptım nefatif çıktı 3gun daha bekledim yine test yaptım hafif silik çıktı belli belirsiz doktoruma gittim kese yok dedi kan verdim 130.30 cıktı 2gun sonra geldi yine kana bakıcam dedi yukselme varmı dedi.oysaki ben ilişkiye girdim tarihi biliyorum hesaplamıma göre 5haftılıgı dolduruyorum bu kanda cıkan kac haftalık biliyomusuz?suan bile midem bulanıyo boğazlarım ağrıo öksürüyorum kasıklarımda sancım var napıcam hiç biliyorum.buarada yanlış anlasılmasın bebek istiyoruz sadece cok hastayım öksürüyorum ondan üzülüyorum
haklısın hava değişimi etkisi de ihtimaller arasında tabi bakalım filmin devamı nasıl olacak :) sağolasın cvp içinÇıkması lazım kanda. Belki de hava değişiminden adetiniz gecikmiştir , en iyisi doktora gitmek
o zman az daha bekleyim hava değişimi değilse kana baktırayımvarsa kanda çıkar ki. 8 gün geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?