Evde bi gebelik testi yapin benim adetim 1 gun gecikince ikinci cizgiyi silikte olsa gormustum.en garanti sonucu kan tahlili veriyo amaKızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Kiiiizzzlaaaarrr ben bu ilaci kullanmaya basladiktan sonra lekelerim artti cok korktum Yok mu kimseciklerrr[/Q
Tekrar doktora gorun cnm lekelerin cok arttiysa
Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Bu arada bir formül denedik ve öyle hamile kaldığımı düşünüyoruz . Sizinle onu da paylaşacağım . Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .
Muhtemelen kimyasal gebelik seninkisi cunku 2 gunde 2 katina cikmasi gerek seninki azalmis bnde mayista kimyasal yasamistim ama yinede doktorun daha iyi yonlendirirSlm kızlar iki gün önce beta hcg 165 iki gün sonra 141 olmuş benim gibi yaşayıp düşük yapan varmı yoksa değeri sonradan yükselen varmı yarn doktor bakıcak dış gebelik düşük tehlikesimi diye çok korkuyorm
Cok artmasi sknti degil die biliyorum bi de dogru sonuc almak icin 2 gunde 1 tekrarla testini cnmAyy ne zormuş hamilelikte bu korkular şüpheler.Bugun doktora gittim
Düşük riskin var dedi.Eve bi geldim
Ne görim kahverengi lekelerin icinde kan cok korktum gittim
Acilde beta hcg yaptirdim sonuç 598 bu seferde fazla yükselmiş sanki yardimci olurmusunuz hanimlarrr
En basindan beri degerlerim
1 agustos 29,25
3 agustos 54
5 agustos 140
8 agustos 598
Cevap verdigin icin cok sagol tatlimCok artmasi sknti degil die biliyorum bi de dogru sonuc almak icin 2 gunde 1 tekrarla testini cnm
Oyle yap cnm son yaptiginda araya 3 gun girmis ya o da etkileyebilir hakkinda hayirlisi olsun Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahCevap verdigin icin cok sagol tatlimİki gun sonra bir daha yaptirayim o zaman.
Aminnnn canim İnsaallah.Hepimiz saglikla alalimOyle yap cnm son yaptiginda araya 3 gun girmis ya o da etkileyebilir hakkinda hayirlisi olsun Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bebeğin ikiz mi? bana da doktor ikiz olabilir demişti merakla bekliyorum bende. cvp yazarsan çok sevinirimKızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Bu arada bir formül denedik ve öyle hamile kaldığımı düşünüyoruz . Sizinle onu da paylaşacağım . Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .
Birde benim kese 2 binlerdeyken göründü.bebeğin ikiz mi? bana da doktor ikiz olabilir demişti merakla bekliyorum bende. cvp yazarsan çok sevinirim
İnşallah mol gebelik değildir. Sonuç ne?Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Bu arada bir formül denedik ve öyle hamile kaldığımı düşünüyoruz . Sizinle onu da paylaşacağım . Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?