Beta hcg

Merhaba kızlar.İlk beta hcg 29 iki gun sonra 54 tü.dün doktora gittim cok yeni bi gebelik dedi lekelerimi soyledim progynex 100 mg verdi gunde 3 defa.aksam internetten tahlil sonuclarima baktim
Beta hcg 140 olmuş sizce normal mi? Ve lekeler devam ediyor korkuyorum ne diyorsunuz bu konuda ?

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Evde bi gebelik testi yapin benim adetim 1 gun gecikince ikinci cizgiyi silikte olsa gormustum.en garanti sonucu kan tahlili veriyo ama

Kiiiizzzlaaaarrr ben bu ilaci kullanmaya basladiktan sonra lekelerim artti cok korktum Yok mu kimseciklerrr

Hamileliginiz hayırlı olsun bir yöntem denediginizi soylemissiniz merak ettim yazar mısınız ?

Ayy ne zormuş hamilelikte bu korkular şüpheler.Bugun doktora gittim
Düşük riskin var dedi.Eve bi geldim
Ne görim kahverengi lekelerin icinde kan cok korktum gittim
Acilde beta hcg yaptirdim sonuç 598 bu seferde fazla yükselmiş sanki yardimci olurmusunuz hanimlarrr
En basindan beri degerlerim
1 agustos 29,25
3 agustos 54
5 agustos 140
8 agustos 598

Slm kızlar iki gün önce beta hcg 165 iki gün sonra 141 olmuş benim gibi yaşayıp düşük yapan varmı yoksa değeri sonradan yükselen varmı yarn doktor bakıcak dış gebelik düşük tehlikesimi diye çok korkuyorm

Muhtemelen kimyasal gebelik seninkisi cunku 2 gunde 2 katina cikmasi gerek seninki azalmis bnde mayista kimyasal yasamistim ama yinede doktorun daha iyi yonlendirir

Cok artmasi sknti degil die biliyorum bi de dogru sonuc almak icin 2 gunde 1 tekrarla testini cnm

Cevap verdigin icin cok sagol tatlimİki gun sonra bir daha yaptirayim o zaman.
Oyle yap cnm son yaptiginda araya 3 gun girmis ya o da etkileyebilir hakkinda hayirlisi olsun Allahim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kizlar selamun aleykum kimse var mi yazin lutfen fikirlerinize ihtiyacim var

Hanimlar İyi Gecelerrr.beta hcg 1700 e yukselmis keseyi gorduk cok sukurlekeler hala devam hatta arada pembe bile goruyorum ne olacak bilmiyorum.progestanida kullaniyorum varmi aranizda benim gibi olup saglikli bebisleri olan ?
Allah'im hepimize kolaylik versin.Bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza

bebeğin ikiz mi? bana da doktor ikiz olabilir demişti merakla bekliyorum bende. cvp yazarsan çok sevinirim

Benim de 2 kürtajdan sonra 3.kez hamileyim şükürler olsun.
Salı günü kontrol amaçlı gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ve Beta-HCG 2851,7 çıkmıştı.Doktorum kontrol altında tutmak için 3 gün sonra tekrar istedi tahlili bugün yaptırdım sonucum 8180,9 a yükselmiş görünüyor.
Umarım bu kez sorunsuz bir hamilelik geçiririm

cuma aksam yapılan beta hcg ye gore 11,200 sonuc kac haftalık hamıleyım acaba sat a gore 7 oluyor ama kese gorundu halen bebek yok ? ck korkuyorum kızlar yardım lutfen

İnşallah mol gebelik değildir. Sonuç ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…