- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
Cok ıyı benım 3. Gunu gecıktıgınde 97'54 tüKızlar adetim 3 gün geçti bu gün kan yaptırdım 720 çıktı beta nasıl sızce
Ayy çok sevındım tesekkur ederim canım oluştu mu acaba bebeğimCok ıyı benım 3. Gunu gecıktıgınde 97'54 tü
Kese gozukmefi mi cnm alttan 2000lerde gozukuyor karindan 4000-5000 lerdeKızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Bu arada bir formül denedik ve öyle hamile kaldığımı düşünüyoruz . Sizinle onu da paylaşacağım . Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .
ikizlerde değer 2-4 kat artabiliyr. kesede vaginal ultrasonda 1500 karından ultrasonda 6000 civarında görünüyorKızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Bu arada bir formül denedik ve öyle hamile kaldığımı düşünüyoruz . Sizinle onu da paylaşacağım . Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .
Ha ikizse eger daha gec gorunebilir Allahim gonlune gore versin :)Kese gozukmefi mi cnm alttan 2000lerde gozukuyor karindan 4000-5000 lerde
Bu arada yaşım da 25 .Henüz kadın doğumda yer bulamadım aile hekimim 4 hafta 4 günlük hamilesin dedi ve son adet tarihime göre hesapladı haftamı. 7. Haftadan sonra kalp atışlarını duyarsın dedi.
Benim ilk test yaptığım gün adetimden 3 gün önce akıntımın rengi sütlü kahve gibiydi . Çok az pembelik vardı . Daha sonra beyaza döndü . Ben biraz o yüzden şüphelendim hamilelikten ve test yaptırdım . Adetimde bugün itibari ile 5 gün geçti . Akıntım hala normal.Aynı durumdayız. İdrar testi taptım iki tane pozitif cıktı. İlk idrar testimi adetimdn önce ikinci testi adet günü yaptım ama adet günü çamur gibi lekelenmem oldu tortulu. Daha sonra adete cevirdi yogun bi şekilde gelmeye bşladı bugunde neredeyse kesilmek üzere. Doktora gidip beta baktırdım 30 cıktı kimyasal olabilir ya da üstüne gördün dedi pazartesi testi tekrarlıcak
Bildiğim kadarıyla 5 in üzerinde olması lazım ama testinin değeri değerlendirmek için çok erken gibi . Ne zaman yaptır dediler testi yeniden ?Kızlar size bir sorum var. Reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım dayanamadim. Sonucu fotoğrafla atiyorum. Hastane 6 gün sonra tekrarla dedi testi anlamadim yardimci olun. Sizce hamilelik yüksek bir ihtimal mi suan? Eczacı arkadaşım hamilesin büyük bir ihtimalle dedi. Sitelere bakıyorum negatif diyor kafam iyice karıştı zaman da geçmiyor.
Eczaci buna nasil hamilelik olabilir demiski degerin 2nin altinda bnce cok umitlenme eger olursada surpriz olsn daha mutlu ol ama su an hamilelik gozukmuyorKızlar size bir sorum var. Reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım dayanamadim. Sonucu fotoğrafla atiyorum. Hastane 6 gün sonra tekrarla dedi testi anlamadim yardimci olun. Sizce hamilelik yüksek bir ihtimal mi suan? Eczacı arkadaşım hamilesin büyük bir ihtimalle dedi. Sitelere bakıyorum negatif diyor kafam iyice karıştı zaman da geçmiyor.
Cnm 1 günde 75 artması çok normal dr neden dış gebelik olabilir dedi ki onu anlamadım sat ne zaman? Ayrıca 263 hcg ile dr usg de ne görebileceğini sandı acaba hiç anlamadımMrb kızlar benim de çift çizgi çıktı sağlık ocağına gttin kan verdim gecesi acile gittik yine kan alındı acildeki doktor dış gebelik olabilir dedi kadin doğum uzmanı ultrasonla bakması lazım dedi.acildrki kan sonucumu görüşüm 263 çıktı HCG aynı gün sağlık ocağında bi gün önceki sonucumu aldım.180 çıkmış yani bi günde 75 artmış.sizce iyi mi? Bide uç gün bekleyip tekrar kan alicaz dedi doktorum.yarin kan vericem çok düşünüyorum ya dış gebelik mi acaba ilk bebeğim olacak.cok deneyimsizim.bide ultrasonla kese falan gözükmedi sat 26 haziran şuan tam 12 geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?