Benim de dün 11,92 çıktı bugün başka doktor baktı, yarın doktoruma gidiyorumcuma aksam yapılan beta hcg ye gore 11,200 sonuc kac haftalık hamıleyım acaba sat a gore 7 oluyor ama kese gorundu halen bebek yok ? ck korkuyorum kızlar yardım lutfen
Kesemizi 5+0 da gördük . Daha 2. Bir kontrole gitmedim . Ama doktor bi sıkıntı görmedi . İkizlik için henüz görememiş olabiliriz 7. Haftada gideceğim . İnşallah mol gebelik değildir . Gerçi mol gebelik belirtilerini yaşamıyorum . Çok şükür kanamam vs yok . Sabahları mide bulantım oluyor . Bu aralar memlekete geldik yediklerim dokundu herhalde bir kaç gündür de İshal var .İnşallah mol gebelik değildir. Sonuç ne?
Henüz göremedik ikiz olup olmadığını :) inşallah sağlıklıysa yazacağım . Kese gördük ama doktor 5+0 da çok bakmadı . Bu aralar bir de ishalim mide bulantılarım da başladı 7. Haftanın içindeyiz. Biraz yoğun mide bulantılarım .Birde benim kese 2 binlerdeyken göründü.
Senin ikiz mi merakla bekliyorum :)bebeğin ikiz mi? bana da doktor ikiz olabilir demişti merakla bekliyorum bende. cvp yazarsan çok sevinirim
Can'ım biz 4-5 ay denedik çocuk nasip olmadı . Son ay eşim çakşır otu suyu almıştı aktardan . Ben de eşim de içtik ve o ay çocuk sahibi olduk . Biz onun sebep olduğunu düşünüyoruz. Tabi Allah'ın takdiri de var . Yalnız her markayı almayın bana özelden mesaj atarsan sana bizim kullandığımızı söyleyim .Hamileliginiz hayırlı olsun bir yöntem denediginizi soylemissiniz merak ettim yazar mısınız ?
Çok geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun :) Artık bulantıların olması normal. Bizim buralarda sulardan salgın çok olur ishal bulantı bazen ateş eşlik ederHenüz göremedik ikiz olup olmadığını :) inşallah sağlıklıysa yazacağım . Kese gördük ama doktor 5+0 da çok bakmadı . Bu aralar bir de ishalim mide bulantılarım da başladı 7. Haftanın içindeyiz. Biraz yoğun mide bulantılarım .
Dün doktora gittik 6+3 te bebeğiniz oluşmuş dedi. İkizliğe yorum yapmadı çok detaylı bakmadı . Kendi doktorum değildi. Tatile geldiğimiz yerde gittik ishalden dolayı . Olacak ya ishal kesildiÇok geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun :) Artık bulantıların olması normal
Ben de bu ay hayıt otu kullanmıştım mucize bir bitkiCan'ım biz 4-5 ay denedik çocuk nasip olmadı . Son ay eşim çakşır otu suyu almıştı aktardan . Ben de eşim de içtik ve o ay çocuk sahibi olduk . Biz onun sebep olduğunu düşünüyoruz. Tabi Allah'ın takdiri de var . Yalnız her markayı almayın bana özelden mesaj atarsan sana bizim kullandığımızı söyleyim .
Benim baya riskli 3 farklı vakadan sonra 4. 11 bhcg ile fark edildi ayrıca kan pıhtılaşması var. Dün 120 oldu bhcg. Haftaya çağırdı ama zor daha kese içinDün doktora gittik 6+3 te bebeğiniz oluşmuş dedi. İkizliğe yorum yapmadı çok detaylı bakmadı . Kendi doktorum değildi. Tatile geldiğimiz yerde gittik ishalden dolayı . Olacak ya ishal kesildibebeği 8.8 milim ölçtü .
İnşallah Allah gönlüne göre verir Can'ım benim . Hayırlı haberlerini bekliyorum.Benim baya riskli 3 farklı vakadan sonra 4. 11 bhcg ile fark edildi ayrıca kan pıhtılaşması var. Dün 120 oldu bhcg. Haftaya çağırdı ama zor daha kese için
Günde 2 tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Folik asit kullanıyor musun ya da başka vitaminİnşallah Allah gönlüne göre verir Can'ım benim . Hayırlı haberlerini bekliyorum.
folik asit kullanıyorum unutmadıkça . Kan değerlerim biraz düşük benim de ama doktor kan ilacı vermedi . 3 . Aydan sonra önerdiklerini belirtti . Baya halsizlik sürekli uyku hali var . İshalim geçtikten sonra mide bulantım da biraz azaldı ama herşeyi yiyemiyorum . Özellikle et kokusu beni mahvediyor .Günde 2 tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Folik asit kullanıyor musun ya da başka vitamin
Bugun saat kacta yaptirdin testiMerhaba 18 ağustos akşam altı gibi beta hcg 37,5 çıktı.20 ağustos bugün yani 55,39 çıktı. Artış normal mi yardımcı olur musunuz.
Saatte onemli cnm 2 gun snra tekrar yap testi ama bugun kacta yaptiysan ayni saatte yap ki 2 kati artip artmadigini gorebilesin insallah saglikli bir gebelik gecirirsinSabah 11.16 da mi ne
Saatte onemli cnm 2 gun snra tekrar yap testi ama bugun kacta yaptiysan ayni saatte yap ki 2 kati artip artmadigini gorebilesin insallah saglikli bir gebelik gecirirsin
Saatte onemli cnm 2 gun snra tekrar yap testi ama bugun kacta yaptiysan ayni saatte yap ki 2 kati artip artmadigini gorebilesin insallah saglikli bir gebelik gecirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?