Benim bir arkadaş var üniversitede o yardımcı oldu. Eksik tahlilleri o istetti sağolsun. Gaziantep pervin memnun oldum
Benim yaşadığım yer ve bulunduğum yerler genelde ilçe o yüzden işler kısmen daha kolay ilerliyor. Tabi yüksek yerlerdeki alçak tanıdıkların da hakkını vermek lazımMemnun oldum pervincim. .Hastane de bi tanıdık kesin şart zaten
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız . Allah sağlık ve sıhhat versin yüzünüzü güldürsün . Hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallah .Benim bir arkadaş var üniversitede o yardımcı oldu. Eksik tahlilleri o istetti sağolsun. Gaziantep pervin memnun oldum
Çok sağolun dualaşalımİnşallah hayırlı haberlerinizi alırız . Allah sağlık ve sıhhat versin yüzünüzü güldürsün . Hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallah .
Benim de 3 kayıp var 2 doz clexane kullanıyorum. Durumumuz çok benziyor. Gece yarısından beri kahverengi lekelenmeler ve ağrı var
Buranın bir tabiri var. Resmen" herkes berberliği basımda beledi" sırayla önüne gelen ben yapayım diyor. Hastanede bir hemşire kız hem kanımı aldı hem iğneyi yaptı. Hem ağrı hissetmedim hem nokta bile yeri belli değil. Geri kalanlar irili ufaklı morlar.. Hep daha çok iğne var, şimdiden stres yapma, birazdan geçecek diye kendimi teselli ediyorumBide bu iğnelerin özel bi yöntemi varmı(( canım çok acıyor yapmadan 2 dk önce buz kompleksi uyguluyorum gobegime bi nebze acısını azaltıyor
Buranın bir tabiri var. Resmen" herkes berberliği basımda beledi" sırayla önüne gelen ben yapayım diyor. Hastanede bir hemşire kız hem kanımı aldı hem iğneyi yaptı. Hem ağrı hissetmedim hem nokta bile yeri belli değil. Geri kalanlar irili ufaklı morlar.. Hep daha çok iğne var, şimdiden stres yapma, birazdan geçecek diye kendimi teselli ediyorum
Kolumdan eşim yapıyordu aynı şekil dikkat ediyorduk da anne bakımı için evden ayrıyım. Eşim her zaman olamayabiliyor o yüzden karma. Bir taneyi kendim göbekten denedim, 1tl metali büyüklüğünde bir morluk, hatta yayıldıkça 2 katına çıktıBenim eşim yapıyor. .herseye dikkat ediyoruz. .havasını alıyoruz ama her 10 tanenin 7 si morariyor en son dün gece yaptigimiz bi enteresan morardı mavi garip bi morluk ve şiş ve hala acıyor. ..
Günaydın. Geç döllenme olmuş olabilir, bir değerin olduktan ve kendini iyi hissettikten sonra geri kalanı teferruat derimm :) ayrıca bugün pazar günkü saatte tekrar tahlil yaptırın değer yaklaşık 260 çıkarsa herşey yolundadır inşallahKızlar günaydın ben pazar günü kan tahlili yaptırdım 129.5 çıktı 5 gün gecikme vardı bu değer normal mi
Ya ordaki doktor keseyi görmedim riskli gebelik dedi bugün tekrarlayacagiz ama ben korkuyorum kendi doktorum bekle bugünkü değere göre konuşuruz dediGünaydın. Geç döllenme olmuş olabilir, bir değerin olduktan ve kendini iyi hissettikten sonra geri kalanı teferruat derimm :) ayrıca bugün pazar günkü saatte tekrar tahlil yaptırın değer yaklaşık 260 çıkarsa herşey yolundadır inşallah
Neden riskli gebelikmiş ki? İnşallah hayırlı haberler alırsınızYa ordaki doktor keseyi görmedim riskli gebelik dedi bugün tekrarlayacagiz ama ben korkuyorum kendi doktorum bekle bugünkü değere göre konuşuruz dedi
senin beta hcg değerine göre kese gözükmez zaten daha.doktorun bakması bile tuhaf o değerle. bnm 10 gün gecikmeyle değerim 70ti ve ordan aldı başını gitti katlandı sürekli.senin değerin gayet iyi bnceYa ordaki doktor keseyi görmedim riskli gebelik dedi bugün tekrarlayacagiz ama ben korkuyorum kendi doktorum bekle bugünkü değere göre konuşuruz dedi
Inşallah canım ya korku var içimde bugün degerim artmış olsunda sağlıklı olsun bebeğim 3 yıldır bugünü bekliyoruz çok stresliyim heran adet olacakmış gibiyimsenin beta hcg değerine göre kese gözükmez zaten daha.doktorun bakması bile tuhaf o değerle. bnm 10 gün gecikmeyle değerim 70ti ve ordan aldı başını gitti katlandı sürekli.senin değerin gayet iyi bnce
Keseyi görmedim diyo çok sevinmeyin dedi oyuzden bugun korkuyorumNeden riskli gebelikmiş ki? İnşallah hayırlı haberler alırsınız
şimdi 2 katına çıkmışsa normaldir ve yine kese gözükmez yalnız.1300den sonra anca gözüküyo stres yapma rahat ol canm inşallah çok çok katlanır :)Inşallah canım ya korku var içimde bugün degerim artmış olsunda sağlıklı olsun bebeğim 3 yıldır bugünü bekliyoruz çok stresliyim heran adet olacakmış gibiyim
Herkesin farklı farklı bakın 10 gün gecikmeyle 70 çıkmış mesela. Benim adete 10 gün kala falan 30 gibi bir değerdi. Her gebelik riskli artık. Sabır ve dua, kötü konuşan doktorlara gitmeyin ya, inanın kötü düşünce herşeyi getiriyor başa, bilmiyorlar ki kullandıkları birkaç kelime insanların kaç yıllık hayalini ve çabasını alt üst ediyor...Keseyi görmedim diyo çok sevinmeyin dedi oyuzden bugun korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?