Beta hcg

bi arkadasa yazmistim oku bunu bu ayda boyle dene. 8 ay tedavi gordum. Polip ameliyati oldum. Cocugum olmadi.

Pko hastasiyim. 22 yasinda ve kiloluyum. 25 aralikta adet oldum. 4 ocakta 18.00da kendi kendine gelisen 20 mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta 16.00da muayene esnasinda yumurtam 14-15 mm idi. Yani catliyordu. O gece iliski oldu ve gebe kaldim. Yani catlatma ignesi yaptiriyorsan 48 saate yaklasirken muhakkak vajinal muayene ol ki catlaip catlamadigini ogren ve iliski olsun. Cunku doktor 36 saat sonra iliskiye gir diyor ve yumurta catlamamis oluyor. Genelde bebek olmasi icin yumurtanin catliyor olmasi ve o gun iliski olmasi gerekiyor. Benim yumurtam 72 saatte catladi. Doktorlarin dedigi 36 saat degil. O yuzden igneden 2 gun sonra hic iliskiye girmedeb doktora git ve catlama durumunu ogren. Doktorum gebe kalirsam cocuk dusmesin diye progestan verdi. Pko hastalari icin yumurta kalitelestiren INOFOLIC VERDI ve ayrica folik asit kullandim. Tum bunlari yaptigim ilk ay gebe kaldim. Canim eger pko isen kiloluysan yada yumurtan kalitesizse yada cocugun sebepsiz olmuyorsa INOFOLIC KULLANMAN LAZIM. folik asit ayri bisey o cocuk icin. INOFOLIC senin yumurtan icin. Benim 8 aydir cocugum olmuyorduInofolic kullandigim ay gebe kaldim. Suya katip iciyorsun. Arastir bunu. Doktor bana verirken arastir bak gor cok etkili demisti. Bazen doktoru dinlemek yerine uygulamayi da sen yapmalisin. Inofolic al sabah 2 aksam 2tane ic. Adetten 13 gun sonra doktora gidip yumurtanin boyutunu ogren. 18-20 oldugunda catlatma ignesi vurdur. 48 saate yaklasirken yine muayeneye git catliyormu ogren. Catliyorsa iliskiye gir ve adetin yaklasana kadar inofolic kullan. Denemekten zarar gelmez

İnfolıc şase 4 cü kutum sabah akşam aç karnına içiyorum ayrıca saglıkçıyım gidiyorum çatladıgınıda herşeyi takip ediyorum ama maalesef birde bu ikinci evliliğim ilk evliliğimden 3 KıZım var şükür rabbime üçüncü kızımı sezaryenle oldum yapışıklık var dedi ama zararı yol gebeliğe sesi rahim dilimizde çekildim 2 ay sonra hamile kaldım oda 6 haftalık düşük yaptım eşimin sonuçlarında olduğundan az ama yeterli dedi doktor dua et canım bu ay eşimede ilaç kullandıracam bakalım nasip

Ayy senin durum farkliymis hayirlisi olsun cnm her ay bir umut insallah olur bu ay

Hayırlı olsun canım iki haftalık geç döllenme canım 5 gün sonra fırlar sonuçların rabbim tamamına erdirsin
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin ilk çocuğum olucak çok aşırı bilgisiz ve heyecanlıyım. Dün yaptırdım testi tekrar ne zaman yaptırayım sence ve keseyi ne zaman görürüm acaba

Ayy senin durum farkliymis hayirlisi olsun cnm her ay bir umut insallah olur bu ay
Evet maalesef ama rabbim ol demiyor bence 36 yaşinda kızlarım 18 16 ve 11 yaşindalar rahim alişik bebeğe ama olmuyor işte dedilerki Meryem suresini oku bu ay hem Meryem süresi hem eşime ilaç kullandırcam iki ay daha herşeyi yapacam olmazssa artık ilaç tedavi herşeyi bırakacam canım

Evet bende 41 gun meryem suresi okumaya niyetlendim son 7 sure kala gebe kaldigimi ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…