Beta hcg

Onu bilmiyorum kansizlikda var diyorsun ondan olabilir. Bu degerle henuz gogus ucu agrisindan baska pek bi belirti yasamazsin. Ben 5 hafta 1 gunluk gebeyim hala sadece gogsum agriyor. Belirtiler tam anlamiyla 7 haftada azginlik gosterirmis
Benim kusmalarım bile başladı mide bulantısı har safhada,baş dönmeside var . Göğüs ağrısı geçen hafta çok oldu bu hafta çok çok az

Merhaba kızlar ben 25 günde bir adet oluyordum kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim ve kan değerim bat+2 de 20 idi iki gün sonra yeniden kan testi yaptırdım ve 9 a düşmüştü değer ve 3 gün sonrada düşük oldu. Düzenim değişmedi ocak adetim yine 25 gü sora oldu sat 3 ocak. 28 i bat idi adet olmayınca 30 ocakta idrar testinde pozitifi gördüm. Aynı gün kan tahlili yaptırdım ve değer 148,9 çıktı. Doktorum 8 yada 10 gün sonra keseyi görmemiz gerekli bu değere göre diye cevap verdi.şimdi korkuyorum tekrar değer düşerse diye değeri böyle olup hamileliği devam eden var mı acaba ??? Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. deneyimlerinizi sürekli takip ediyordum ancak artık dayanamayıp aranıza girmenin zamanı diye düşündüm :)
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. değerim 186 dan 55e düştü bir hafta sonra da adetle beraber attım. 0.02 en son testimde çıktı.
pazartesi test yaptırdım adetim 1 gün gecikmişti ama benim hep düzensizdir o yüzden aslında gecikmiş miydi bilmiyorum. sadece belirtileri hissettim ve test yaptırdım. sonuç 89.90 :) sevinsem mi korksam mı bilmiyorum. Dr Cuma gel tekrar bakalım dedi. normal bir seviyede mi acaba 1 gün gecikmesine rağmen bilmiyorum korkuyorum. yarına kadar da bekleyemem heralde bu akşam gideceğim iş çıkışı... Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kafam çok karışık...

:) istedigin zaman yaz canim
Merhabalar herkese aranıza yeni katıldım. deneyimlerinizi sürekli takip ediyordum ancak artık dayanamayıp aranıza girmenin zamanı diye düşündüm :)
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. değerim 186 dan 55e düştü bir hafta sonra da adetle beraber attım. 0.02 en son testimde çıktı.
pazartesi test yaptırdım adetim 1 gün gecikmişti ama benim hep düzensizdir o yüzden aslında gecikmiş miydi bilmiyorum. sadece belirtileri hissettim ve test yaptırdım. sonuç 89.90 :) sevinsem mi korksam mı bilmiyorum. Dr Cuma gel tekrar bakalım dedi. normal bir seviyede mi acaba 1 gün gecikmesine rağmen bilmiyorum korkuyorum. yarına kadar da bekleyemem heralde bu akşam gideceğim iş çıkışı... Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin kafam çok karışık...

Canim benim adetten 1 gun sonra 300-600 arasi bir degerdi ama sen moralini bozma. Herkesde farkli olabiliyordur belki emin degilim doktorun aydinlatir seni

Canim benim adetten 1 gun sonra 300-600 arasi bir degerdi ama sen moralini bozma. Herkesde farkli olabiliyordur belki emin degilim doktorun aydinlatir seni
İnş bir sorun yoktur canım. Ama geçen ay 1 ocakta adet gördüm 7 gün sürdü o da kimyasal gebelik düştüğü için. yani tarih çok net olmayabilir o nedenle normalden daha erken ya da geç de başlamış olabilir adetim düşükten dolayı bilemiyorum. bugün test yaptırırsam üstünden 3 gün geçmiş olacak. normalde ortalama 500 lerde mi olmalı değerim sağlıklı sayılması için acaba?

Normal degerleri bilemiyorum doktor bilir dedigim gibi

B
Bu kimyasal gebeliklerde hiç karın ağrısı kasiklarda kramp falan olmuyor mu. Kendini hiç belli etmiyormu acaba ?

B

Bu kimyasal gebeliklerde hiç karın ağrısı kasiklarda kramp falan olmuyor mu. Kendini hiç belli etmiyormu acaba ?
Adet öncesi belirtilere benzer belirtiler vardı hep ama doktor hamilelikte olabilir dedi. Kuzenim de aynı şekilde hamile ve sürekli aynı şikayetleri yaşıyor. şükür ki bebeği 3 aylık oldu bile sorunu yok.
bir anda değerim düşünce öğrendim böyle bir şeyin varlığından bile haberim yoktu inan ki.. her şey insanlar için işte kısmet öyleymiş. umarım aynı şeyi yaşamam tekrar.

Amin canım benim Allahım esirgesin . Benimde değerim normalin altında ilerledi ilk 2 gunde . Ama bidaha gidip baktirmadim. Çarşamba günü doktora gidene kadar beklicem .

Amin canım benim Allahım esirgesin . Benimde değerim normalin altında ilerledi ilk 2 gunde . Ama bidaha gidip baktirmadim. Çarşamba günü doktora gidene kadar beklicem .
inş bir sorun çıkmaz da sağlıklı mutlu bir gebelik nasip olur bize de.. isteyen herkese de inş.. amin..

Oh maşalh inşlh canım hayırlısı bu ay başladım 3 cüsünü okudum adet oldum adet sonrası devam inşlh
Canım Meryem süresinden bahsediyorsun galiba, ben de başlamayı düşünüyorum, şuan kimyasal gebelik yaşıyorum da hazır vücut kendini hazirlamisken doktor da izin verirse ara vermek istemiyorum. Yalnız Meryem süresini adetliyken de başkasına okutmak gerekiyor diye duymuştum. Gerçi ben internetten dinlemeyi dusunuyorum okumuş gibi olur inşallah.

Tebrik ederim canım, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur inşallah, şuan ben de kimyasal gebelik yaşıyorum, senin haberini alınca umutlandim, inşallah harika bir hamişlik olur ve bana da umut olursun, kimyasal gebelik sonra vücut kendini yeni bebeğe çabuk hazırlıyor diyorlar bilmem ne kadar doğrudur

Tebrik ederim canım, güzel düşün güzel olsun, şuan kimyasal gebelik yaşayan biri olarak bana da umut oluyorsunuz birdahaki aylar için. Herşey yolunda gider inşallah.

Adetliyken duymadım canım ben kendim başladım hergün bitane okuyorum 41 kereymiş 3 tane okudum adet oldum bugün 4 cü başladım inşallah rabbim bizede ol der

Merhaba canım, son testimi dün istedi doktor yaptırdım ve 1570 çıktı. (maaşallah, sübhanallah..) şükürler olsun allahıma bu sefer sonu güzel bitti, alttan muayene etti çok ufak olmakla beraber 3 mm kadar kesem de gözüktü gibi. Salı günü gel kesin görürüz dedi. senin de güzel geçer canım inşallah en kısa sürede hamile kaldığını öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…