Beta hgc 2.6 adetime 10 gün var

Beyb548

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
142
19
13
29
Normal bir hastalık yüzünden hastaneye gittim acile röntgen istedi öncesinde hamilelik şüphen var mı dedi bende bu ay rahim filmi çektim bilmiyorum adetime 10 gün var daha dedim yine de test istedi belli olmaz şuan ama yine de bakalım dedi kan verdim ve sonuç 2,6 çıktı sana röntgen vermem normal görünse de sınırda dedi ve 10 gün önceden bu değerin olması suphede bırakır dedi röntgeni iptal etti sizce değerim yükselir mi kızlar 5 yıldır çocuk bekliyorz

Yükselebilir cnm. İnşallah yükselir. Beklemekten başka çare yok maalesef

Yükselebilir cnm. İnşallah yükselir. Beklemekten başka çare yok maalesef
O kadar içim içime sigmiyo ki anlatamam kasıklarım bana batıyor bugünde belim ve kasıklarımda hafif sancılar var ağzımın tadı değişmiş bilmiyorum ilk gebeliğim olacak doktor da şüphelisin diyince belki aynı şeyleri yaşayan olmuştur diye yazmak istedim kardesim

Canım herkeste belirtiler farklı oluyor. Ben hamile kaldığım sırada çok hasta olmuştum. Sonrasında koku ve tat değişimler yaşadım. Gaz sancıları oldu. O yüzden kesin gebelik belirtilerimiydi bilmiyorum. Adetime 3 gün kala çıktı testte. Ondan önce çıkmadı canım. İnşallah hamilesindir

Paylaşıcam sonucu Cok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…