- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
- Konu Sahibi minigim3456
-
Bende tam tersi kiz diye biliyorum hatta annenin güzelliğini alırmış diyeGenelde sivilce çıkıyorsa erkek bebek diyorlarmış
Aramızda sanırım pek fark yok ay olarak hemen hemenBende tam tersi kiz diye biliyorum hatta annenin güzelliğini alırmış diye
Ayy evet senle belirtilerimizde aynıAramızda sanırım pek fark yok ay olarak hemen hemenAllah nasip ederse inşallah cinsiyetlerimizi süpriz yaparız birbirimize nefes almakta güçlük çekiyor musun bazen
Ya benim ilk olucak kuzum bebeğim haftalığından anlamam nasıl anlamam lazımAyy evet senle belirtilerimizde aynısenin kaç günlükte benim 4+4 hatta böyle nefesim yetmiyo gibi oluyo 2 kere üst üste almaya çalışıyorum peki ne hissediyorsun
Benimde ilk ama şey son adetinin başlangıç tarihi kacYa benim ilk olucak kuzum bebeğim haftalığından anlamam nasıl anlamam lazım
5 Ağustos kuzum hesaplar mısnnBenimde ilk ama şey son adetinin başlangıç tarihi kac
4+5sin benden bir gün öndesin5 Ağustos kuzum hesaplar mısnn
Belliydi zaten belirtilerimizin bu kadar aynı zamanda ortaya cikmasi ve aynı olmasından5 Ağustos kuzum hesaplar mısnn
Hhahaha 4+5 nasıl hesaplanıyor kuzum4+5sin benden bir gün öndesin
4 Haftayı tamamlayıp 5.haftadan da 5 gün almissin demekHhahaha 4+5 nasıl hesaplanıyor kuzum4 tamam anladım da 5 ne alaka o 5 nerden geliyor
O zaman arada sen benimkileri hesaplar mısın canım ben bilmiyorum da4 Haftayı tamamlayıp 5.haftadan da 5 gün almissin demek2 gün sonra 5+0olacaksin adetinin üzerinden 5 hafta geçmiş olacak. Bebek ilk adet gününde sanki gebe kalmışsın gibi hesaplaniyor
Uygulama öneririm istersen telefonunda yer varsa o otomatik soyluyoO zaman arada sen benimkileri hesaplar mısın canım ben bilmiyorum da
Ay gerçekten mi hangisi canım oUygulama öneririm istersen telefonunda yer varsa o otomatik soyluyo
Tamam canım hemen indiricem uyku tutmadı mı seni
Şüphelenme korkma verdiğiniz kan testleri çalışılması için hangi labrotuvara gittiyse bu referans değeri yazan yer o labrotuvara aittir ölçüm grafiğini 0-1 tutmuşlar o -5 arası değer gibi hani beta da sürekli görürürüz ya aynı obuj gibi sen sonucuna odaklanEvet ama referans aralığının 0-1olması şüpelendiryor
Tuvalete kalkmistimTamam canım hemen indiricem uyku tutmadı mı seni
701 demişsiniz ya 0.701 mi benimkide 0.615 çıktı biz korunmayı daha Yeni bıraktık adet olmam gerekiyordu olmadımAdetten 2 gün önce betam 701 çıktı
701 ama siz gebe değilsiniz ben gebeymisim701 demişsiniz ya 0.701 mi benimkide 0.615 çıktı biz korunmayı daha Yeni bıraktık adet olmam gerekiyordu olmadım
701 ama siz gebe değilsiniz ben gebeymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?