Beta sorunsalııı

Aynısı bendede canım uykum geliyor çok halsizim kasıklarım ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum

2 günde bir devamlı beta baktırmak gerekli mi sence ya kollarım delindide
Bizim saglik ocağındaki ebe gerek yok dedi 1 hafta sonraya verdi zaten 1 hafta sonra artış istenilen gibiyse sağlıklıdır dedi ben o yüzden hamileliği öğrendiğim beta değeriyle duruyom hala bu cuma günü yaptırmam gerek

Çok teşekkür ederim Hay maşallah bende 4+3teyim.. doktor kontrolüne giderken idrara sıkışık mi olmak gerekiyor peki bu cuma gidicem de
bazıları öyle diyor ben hiç idrara sıkışık gitmedim. İlk gittiğimde karından bebişi göremeyip alttan baktılar ama o zaman bile öncr tuvalete gitmemi istediler alttan bakarken sıkıntı oluyomus...bide bebişi göremeseler bile kafana takma brn 5 haftalıkken gittiğimde göremedik bebeği 6+4 de gördk kalp atışlarını da o gün dinletti

Kızlar benim beta sonuçum 2232 çıktı daha yeni adetimin günü geçti ama referans aralığı 0-1 internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyor ama sonuç neden bu kdar yüksek çıktı anlamadım

Ya birde şimdi 4 haftalık diyoruz ya aslında 4 haftayı tamamlayıp 5ten gün aldığımız için 5 haftalık diye geçiyormuş sanırım şimdi sen hangisine göre diyorsun tecrübesiz olunca hatlar karışıyor

Senin hem 2232 yazıp hep referans aralığı 0-1 yazması bi yanlışlık var bi foto atabilir misin

gün aldığımız için değl son adet tarihine göre hesaplıyosun ama ultrasonda farklı da çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…