- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
- Konu Sahibi minigim3456
-
GerçektenAy dimi ya devamlı idrar hahahah altımıza işemezsek iyi
İştahın nasıl canımGerçekten
Artti da kendime yemek hazırlayacak gücüm yokİştahın nasıl canım
Aynısı bendede canım uykum geliyor çok halsizim kasıklarım ağrıyor ayakta kalmak istemiyorumArtti da kendime yemek hazırlayacak gücüm yokyemek hazırlıyorum yoruluyorum uyuyorum kalkınca pişirip yiyiyorum şaka gibi 1 gram enerjim yok birde ağrı oluyo rahatsız eden fazla ayakta da durmak istemiyorum sende durumlar nasil
Hamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdiAynısı bendede canım uykum geliyor çok halsizim kasıklarım ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum
Hamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdi
Gördüğüm hamileler fıldır fıldır geziyor ama benim ağrıdan idrardan uykudan başımı kaldıramıyorum hiç böyle hayal etmemiştimHamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdi
Bende aynı şeyi dusunuyorumGördüğüm hamileler fıldır fıldır geziyor ama benim ağrıdan idrardan uykudan başımı kaldıramıyorum hiç böyle hayal etmemiştim
2 günde bir devamlı beta baktırmak gerekli mi sence ya kollarım delindideBende aynı şeyi dusunuyorum
Aa hamile misnnnAdetten 2 gün önce betam 701 çıktı
Bizim saglik ocağındaki ebe gerek yok dedi 1 hafta sonraya verdi zaten 1 hafta sonra artış istenilen gibiyse sağlıklıdır dedi2 günde bir devamlı beta baktırmak gerekli mi sence ya kollarım delindide
Evet canımAa hamile misnnn
ay hayırlı olsun cok sevindim adına...bzde 9+5 olduk bugünEvet canım
Çok teşekkür ederim Hay maşallahay hayırlı olsun cok sevindim adına...bzde 9+5 olduk bugün
bazıları öyle diyor ben hiç idrara sıkışık gitmedim. İlk gittiğimde karından bebişi göremeyip alttan baktılar ama o zaman bile öncr tuvalete gitmemi istediler alttan bakarken sıkıntı oluyomus...bide bebişi göremeseler bile kafana takma brn 5 haftalıkken gittiğimde göremedik bebeği 6+4 de gördk kalp atışlarını da o gün dinlettiÇok teşekkür ederim Hay maşallahbende 4+3teyim.. doktor kontrolüne giderken idrara sıkışık mi olmak gerekiyor peki bu cuma gidicem de
Ya birde şimdi 4 haftalık diyoruz ya aslında 4 haftayı tamamlayıp 5ten gün aldığımız için 5 haftalık diye geçiyormuş sanırım şimdi sen hangisine göre diyorsunbazıları öyle diyor ben hiç idrara sıkışık gitmedim. İlk gittiğimde karından bebişi göremeyip alttan baktılar ama o zaman bile öncr tuvalete gitmemi istediler alttan bakarken sıkıntı oluyomus...bide bebişi göremeseler bile kafana takma brn 5 haftalıkken gittiğimde göremedik bebeği 6+4 de gördk kalp atışlarını da o gün dinletti
Senin hem 2232 yazıp hep referans aralığı 0-1 yazması bi yanlışlık var bi foto atabilir misinKızlar benim beta sonuçum 2232 çıktı daha yeni adetimin günü geçti ama referans aralığı 0-1 internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyor ama sonuç neden bu kdar yüksek çıktı anlamadım
Bende mi öyle yaptırsam acaba yaBizim saglik ocağındaki ebe gerek yok dedi 1 hafta sonraya verdi zaten 1 hafta sonra artış istenilen gibiyse sağlıklıdır dediben o yüzden hamileliği öğrendiğim beta değeriyle duruyom hala bu cuma günü yaptırmam gerek
gün aldığımız için değl son adet tarihine göre hesaplıyosun ama ultrasonda farklı da çıkabiliyorYa birde şimdi 4 haftalık diyoruz ya aslında 4 haftayı tamamlayıp 5ten gün aldığımız için 5 haftalık diye geçiyormuş sanırım şimdi sen hangisine göre diyorsuntecrübesiz olunca hatlar karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?