- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi minigim3456
-
hamilesin sonuca göre
Evet ama referans aralığının 0-1olması şüpelendiryorhamilesin sonuca göre
referans aralığının üstünde işte senin değerin, hamilesin yani. her tetkikte böyle referans aralığı vardır.Evet ama referans aralığının 0-1olması şüpelendiryor
Ama internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyorKan değerinden tut vitaminlere kadar hepsinin referans aralığı varkafalarıns göre düşük ya da yüksek demiyorlar ya
tamam da senin sonucunla ne alakası var...senin sonucun 1 mi hayır 0 mı hayır. 2200lerde cıktığına göre hamilesin işte. Referans aralığı hep 0-1 hamile olmayan insanlarda 0-1 arası çıkar sonuç ve referans arslığına bakarak hamile olmadıklarını anlayabilirler.Ama internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyor
Evet bende yazdığın gibi biliyordum baya beynim karışmıştı ama demek istediğini anladımgün aldığımız için değl son adet tarihine göre hesaplıyosun ama ultrasonda farklı da çıkabiliyor
Hamilesin canim o referansa takılma
yani gebe olmayan birnde 5ten küçük çıkıyormdeğer. Bu anlama geliyoEki Görüntüle 3296314 bak bende böyle
Sen bilirsin canım sende sivilcelenme oldu muBende mi öyle yaptırsam acaba ya
Gebe olmayanlar beta 5 in altı oluyor canım 1.20 veya 2 gibiyani gebe olmayan birnde 5ten küçük çıkıyormdeğer. Bu anlama geliyo
Çenemde bi kaç tane var canım sende varmıSen bilirsin canım sende sivilcelenme oldu mu
öyle dedim bende zaten 5ten kcük cıkıyor bazı hastanelerde referans aralığı değişiyorGebe olmayanlar beta 5 in altı oluyor canım 1.20 veya 2 gibi
Aynen öyleöyle dedim bende zaten 5ten kcük cıkıyor bazı hastanelerde referans aralığı değişiyor
Hamileligimi öğrenmeden 1 hafta boyunca ucu olmayan agrili sivilcem vardı..şimdi burun kenarında kocaman çıktı yine ve alnımda çıktı bir sürü ergenlikte vs hiç sivilce çıkarmamistimÇenemde bi kaç tane var canım sende varmı
Genelde sivilce çıkıyorsa erkek bebek diyorlarmışHamileligimi öğrenmeden 1 hafta boyunca ucu olmayan agrili sivilcem vardı..şimdi burun kenarında kocaman çıktı yine ve alnımda çıktı bir sürü ergenlikte vs hiç sivilce çıkarmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?