Betahcg değerim 63.81...

ilknuray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
309
2
96
42
İstanbul
2. Yumurtlama takibi sonrasında sanırım hamileyim...
Dün kan testi yaptırdım,adetim 1.5gün geçmişti.
Değerim 63.81 çıktı.
10gün sonra doktora gideceğim.
İNŞ. RABBİM keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayıda nasip eder.
Dua bekliyorum...

İsteyen Herkese ALLAH'ım sağlıklı, hayırlı evlatları tez zamanda nasip eylesin inş....

Hyaırlısı olsun canım.. Tebrik ederim..a.s..
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün:nazar:

kızlarrrr nolur bana yardım edın son adetım 1nisandı 1mayısta adet beklıyrdum.test yaptım çift cizği cıktı.dun gittim kan testı yaptrdım.159 cıktı bugun hevesle dra gittim ama dr bana degerın düşük oldugunu söledı kesın hamilesın ama normalmı dıs gebelıkmı oldugu bellli olmaz dedı:((( cok moralım bozuldu.anlatamam gene kan testı yaptrdım 60 yukselmıs 1 gunden 220 olmus bugun .cuma gene gdidicem başınıza böle bişey gelen varmı bu degerler anormalmı yukardakı arkadasın 63 o daha düşük ee neden dr bana böle dedı yaa cok mutusum ama 1gunde ıyı yukslemıs dedı bu olumlu dedı cok korkuyorum

benbilirim bacım sen doktorunu değiştir bian önce yoksa seni kalpden götürür bu adam :))

her ikinizede hayırlı olsun canlarım allah saglıcakla kucagınıza aldırmayı nasip etsin

tebrik ederim cnm.....hiç korkma ve bol bol dua et...bende bugün doktora gidecem....kese yi görebilecez inşallah...

Canım tebrikler.Sende bence olumsuz düşünme.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bugün yani 31. gün yaptırdığım kan testimde;
beta hcg sonucum; 63.81 (03/05/09) den 89.5 (05/05/09)a çıktı.
Artış az mı olmuş yoksa iyi mi?
sizce herşey yolunda mı??

ilknuray senle aynı durumdayız sanırsammm.31,gun derken adetın gecelı mı yoksa son adetten itibarenmı.cnm ben 1nisanda adet oldum işte 1mayısta adet beklıyrdum olmadım ıdrar testı yaptım pozitif cıktı pazar gunu lan testı yaptrım 03/05 pazar gun adetım 2gun gecmişti 159 cıktı ptesı gitti 04/05de 220 ye cıkmıs.dr benı kokrttu ptesı 159 göruncee düşük fln dedı dıs gebelıkmı acaba dedı benım ilk oldugundan basımdan ad-sagıya sular dökuldu nasıl üzüldummmmm.işte ogun 220 cıktı bir gunde 60 arttı.ıyı dedı cuma gene bakıcam dedı.cok korkuyorummm cnm ama ben netten baktım benım degerlerım anormal değildı.cunkı ben 19 nisanda eve geldım il dısındaydım ben en cok 15 gunluk hamıleyım dra dedım farketmez dedı ama netten arastrdım nasıl farketmes 2 gun de 2kat artması lazımmıs diyor.bilmıyorum benım dr moralımı bozdu yıkıldım ama bugun iyiyim ona pek ınanamıyorum cumayı beklıyorum.cnmmm sen dr kontrolundemısın sana böle bişey dedımı

Canım inş. bizim gibi isteyen herkese ve bize RABBİM bbeklerimizi nasip eder.
Son adet tarihimden itibaren 31. gündü canım.
27 günde 1 adet oluyorum.
Cuma günü tekrar kan vereceğim inş.. Hayırlısı olur.....

2. Yumurtlama takibi sonrasında sanırım hamileyim...
Dün kan testi yaptırdım,adetim 1.5gün geçmişti.
Değerim 63.81 çıktı.
10gün sonra doktora gideceğim.
İNŞ. RABBİM keseyi görmeyi, kalp atışlarını duymayıda nasip eder.
Dua bekliyorum...

İsteyen Herkese ALLAH'ım sağlıklı, hayırlı evlatları tez zamanda nasip eylesin inş....

hayırlısı olsun canım .allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.bebeğinle hep mutlu günlere bakmanız dileğiyle...darısı başımaaaaa

Arkadaşlar bugün yani 31. gün yaptırdığım kan testimde;
beta hcg sonucum; 63.81 (03/05/09) den 89.5 (05/05/09)a çıktı.
Artış az mı olmuş yoksa iyi mi?
sizce herşey yolunda mı??

Canım ya hemen telaşlanma hamileliğin çok yeniyse bu değer normal birkaçgünsonra artış gösterir..a.s.

Back
X