Betahcg değerim 63.81...

benim adetime 1 hafta var daha ama çok kasık ağrılarım var geçen hafta 13.ünde yani çatlama iğnesi oldum iğneyi olalı 9.günüm çok merak ediyorum nezaman belli olur

slm kızlar size bişey sormak istiyorum şu hamilelik belirtilerinizden biraz bahsedermisiniz
canım beniiim hiç ama hiçç belirtim olmadı ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ben busfrde onda çektiğim gibi kasık ağrısı batması bekledim ama hiç adet belirtilerimden farklı bişey yaşamadım hatta ben %100 regl olcam diyordum
Bende Anadolu yakasındayım.
Kadıköy Acıbadem de Habibe Seyisoğlu.
Memnunum doktorumdan.

ii bari cnm doktor çok önemli çünküü

benim adetime 1 hafta var daha ama çok kasık ağrılarım var geçen hafta 13.ünde yani çatlama iğnesi oldum iğneyi olalı 9.günüm çok merak ediyorum nezaman belli olur

Bende aynen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
inan hamile olmadığım aylarda belirtim daha çoktu.
psikolojik olarak,her ay belirtim olurdu.
ama inan şimdi hiç ama hiç belirtim olmadı gibi.
sadece belime arada ağrı vurup geçiyor,adet sancısı gibi.
sen 1 hafta daha bekle ve test yaptır.
iğnenin üzerinden 15-16gün geçsin.
inş. Rabbim bebeğini nasip eder.
dualarımdasın...

kızlar ilk hcg 63,55 ti benim 19 mayısta..bugün ise ikinci testi yaptırcam ne çıkıcak bakalım.hamile olup olmadığımı çok merak ediyorum..adet günümde gelmek bilmedi zaten daha bir hafta var

canım sizde de sorun morfolojiydi dimi bizimde öyle.%2. bende yumurta takibi yaptırıyorum. ınşallah hamile kalırım.

canım sizde de sorun morfolojiydi dimi bizimde öyle.%2. bende yumurta takibi yaptırıyorum. İnşallah hamile kalırım.

Evet canım.
morfoloji %1 di.
Doktor bu değere hiç takılmayın diyip,duruyordu.
Tamam ama neden olmuyordu 22aydır.
çok fazla inanmadım yumurta takibine ama RABBİM verdi.
2. klomen + prengly de hamile kaldım.
Hatta 1 yumurtam;18mm diğeri 23mm idi.
umutsuzdum.
ALLAH herkese nasip eylesin.
Bol bol Dua....
Şuan daha bebeğimi göremedim, haftasonu inş..
Dua bekliyorum.
Dualarımdasınız..

Back
X