Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

kiraz sapının çayı nasıl demlenir ?

GEREKLı MALZEMELER:
* 1 çay bardağı kiraz sapı,
* 6 su bardağı su

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLi : Kiraz saplarını suyun içinde, 12 saat bekletin. 15 dak kaynattıktan sonra, 30 dak soğutun ve süzün. Günde 3 defa, sabah saat 10:00, öğlen 15:00 ve akşam 21:00′ de birer çay bardağı içilir. Kür, en fazla 14 gün uygulanır. Hızlı zayıflamak için, önerilen miktarla ve dozlar, kesinlikle aşılmamalıdır.

Yağ yakıyomu esas onu sormak istedm bıde ben sallama olan var lıptonun ondan ıcıyom ama bu daha faydalıysa bunumu yapsam bılemedm

Yağ yakıyomu esas onu sormak istedm bıde ben sallama olan var lıptonun ondan ıcıyom ama bu daha faydalıysa bunumu yapsam bılemedm

canım ben bu tarifi facede bir diyet sayfasından aldım unutmıyımdiye buraya kopyaladım
ödem attırıyormuş zayıflamaya yardımcı ama 14 gün içilicek daha fazla değil yazıyordu

Tamam canım bende ender saracın cayıı vardı elma lımon falan kaynatılıyodu bı ara yapmıstım oda yağları erıtıyodu odem sokturtyo du aman valla ne yapsam bılemedım durmadan değişik bişeyler duyuyom hepsinide yapmaya kalkıyom

Tamam canım bende ender saracın cayıı vardı elma lımon falan kaynatılıyodu bı ara yapmıstım oda yağları erıtıyodu odem sokturtyo du aman valla ne yapsam bılemedım durmadan değişik bişeyler duyuyom hepsinide yapmaya kalkıyom

bendeee:1::1::1:
ama elma sirkesi bal ve su karışımını hiçbişeye değişmem

Nasl yanı elma sırkelı ballı karısım ıyımı kötu yorumlar okudum kılo aldırıyo dıye duydum ben balsız ıcıyom sen denedın galıba anlatsana

Nasl yanı elma sırkelı ballı karısım ıyımı kötu yorumlar okudum kılo aldırıyo dıye duydum ben balsız ıcıyom sen denedın galıba anlatsana

canım ben daha önceden bu yöntemle kilo verdim
ama bu sfer doğal sirke olayını duydum markettekiler doğal değilmiş miydeye zarar verirmiş filan diye
aktarda doğal olanın fiyatı 12 tl :53::53: sürekliliğe vurunca baya maliyet olucak bana
ben tok karnına sabah akşam içtim aç içiyorlar ama ben aç içemiyorum buna rağmen kilo vermiştim
ama karar verdim kemal kükrer aldım bu akşam tekrar başlıcam bir hafta kullanıp ara vericem b takrar kullanıcam sende dene derim

kuşlarım gelmiş camın önüne onlar için koyduğum bulguru yiyiyorlar gukuk gukuk diye diye birbirlerini itekliyorlar birde
tek dertleri karınlarını doyurmak ve kedilere yem olmamak
insan denilen yaratık gerçekten çok nankör
ben dahil hepimiz böyleyiz elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz
azla yetinmiyoruz kanaatkar değiliz
gözümüzü dünya okadar bürümüşki asıl dünyayı ve allah sevgisinin nasıl birşey olduğunu unuttumuşuz
tek derdimiz dünya hepimizin bir derdi hep yakınıyoruz çok şükür diyen hiç duymadım dualarımız bile menfaat için
zorda kaldımı allahım bize yardım et diyoruz iyi gününde zikreden yok
önceden ne kadar çok hata yapmışım diyorum bir senedir bunu çok iyi anladım
hatalarım yanlışlarım günahlarım hepsini okadar çok kafama taktımki sürekli yakındım
neden olmuyor off bu borçlar neden bitmiyor niye istediğim hiçbişey olmuyor olmuyor
ama şimdi anlıyorum hemde tek tek olmamaları ne kadar da hayırlıymışş meğer
geçen gün tvde mustafa karataş çok güzel birşey söyledi
ressam resmi çizer resim ressama kafa tutamaz beni niye böyle çizdin diye
insan resim yaratıcı ressam herşey allahtan gelir
yaşadığımız hayat olaylara bakış açımızla ilgilidir..

kuşlarım gelmiş camın önüne onlar için koyduğum bulguru yiyiyorlar gukuk gukuk diye diye birbirlerini itekliyorlar birde
gözümüzü dünya okadar bürümüşki asıl dünyayı ve allah sevgisinin nasıl birşey olduğunu unuttumuşuz
tek derdimiz dünya hepimizin bir derdi hep yakınıyoruz çok şükür diyen hiç duymadım dualarımız bile menfaat için
hatalarım yanlışlarım günahlarım hepsini okadar çok kafama taktımki sürekli yakındım
neden olmuyor off bu borçlar neden bitmiyor niye istediğim hiçbişey olmuyor olmuyor

adiyat suresi 6. ayetinde ALLAH(c.c) buyuruyorki (Şüphesiz insan, Rabbine karşı çok nankördür.)
gerçekten çok nankörüz, sağlıklı olarak aldığımız bir nefes'in bile ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkında değiliz,
her durumda şikayet edecek birşeyler bulabiliyoruz,
zengin,fakir, evli,bekar, hasta ,sağlıklı vs vs herkesin ama herkesin pek çok derdi pek çok sıkıntısı var
şu hayatta ,her ne olursa olsun halinden şikayet etmeyen ,mutlu olmaya çalışan çok az insan var
neden bize verilenle yetinmeyi bilmiyoruz , ne için yaratıldığımızı bilmiyoruz merak edipte araştırmıyoruz bile
allah bizleri affetsin...

Son düzenleme:
cok özledım arkadasm gıremedım bu saate kadar yazdıklarını okudumda ne kadar doğru seylr soylemıssın ınsanız doğamızda var nankorluk bıseye ulasmak ısterız o olunca daha fazlasını yada bambaska bısey ısterız canım yılbasına ıkı gun vardı dolmustan ınerken dustum ayağımın lıflerı koptu doku zedelensı oldu ozaman anladım sağlığımızın kıymetını spora gıdıyodum bır anda hastane acıl servıste buldum kendımı ah acıldekılerı ınsan ıbret olsun dıye arada gıdıp gormek gerek cok sukur suan ıyıyım allah kımsenın sağlını bozmasın

adiyat suresi 6. ayetinde ALLAH(c.c) buyuruyorki (Şüphesiz insan, Rabbine karşı çok nankördür.)
gerçekten çok nankörüz, sağlıklı olarak aldığımız bir nefes'in bile ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkında değiliz,
her durumda şikayet edecek birşeyler bulabiliyoruz,
zengin,fakir, evli,bekar, hasta ,sağlıklı vs vs herkesin ama herkesin pek çok derdi pek çok sıkıntısı var
şu hayatta ,her ne olursa olsun halinden şikayet etmeyen ,mutlu olmaya çalışan çok az insan var
neden bize verilenle yetinmeyi bilmiyoruz , ne için yaratıldığımızı bilmiyoruz merak edipte araştırmıyoruz bile
allah bizleri affetsin...

cok özledım arkadasm gıremedım bu saate kadar yazdıklarını okudumda ne kadar doğru seylr soylemıssın ınsanız doğamızda var nankorluk bıseye ulasmak ısterız o olunca daha fazlasını yada bambaska bısey ısterız canım yılbasına ıkı gun vardı dolmustan ınerken dustum ayağımın lıflerı koptu doku zedelensı oldu ozaman anladım sağlığımızın kıymetını spora gıdıyodum bır anda hastane acıl servıste buldum kendımı ah acıldekılerı ınsan ıbret olsun dıye arada gıdıp gormek gerek cok sukur suan ıyıyım allah kımsenın sağlını bozmasın

amin arkadaşlarım allah bizi affetsin sağlık ve huzur versin önce gerisi mühim değil herşey hallolur

diyetimden bhasediyim biraz hafta sonu kaçamaklı geçti bu sabahda azcık abarttım ama bu haftayı mahvetmeyeceğim
sabah çok yedim öğleni ve akşamı hafif tutucam bundan sonra akşamları hafif yiyceğim

benımde aynı oldu valla cok kacırdm ama pazar gunu hugun sporda 1 saat fazla calıstm aletlerde bugun de az yedım yedıklerım kılo olcak dıye odum kopuyo bu arada canım sana soylemeyı unutm dun dısarı cıktık agorada elbıse denedım xxl ben onu gıyebılıyodm ve yıılardır elbıse almadım kılo alınca her neyse xxl buyuk geldı xl denedım oda buyuk geldı ve ben sok oldum le beden tam geldı cok sevındım ama ınanamadım deneme kabınınde bı kendıme bı elbısenın etıketıne baktım sok oldum ve ben 5 kılo verdm daha hemen fark öldu ay cok guze bı duygu allah herkese nasıp etsın ben yıılardır beğendığim elbıselere bakıp ic cekıyodumama bu sefer aldım ısteyınce oluyomus arkadasıml

benımde aynı oldu valla cok kacırdm ama pazar gunu hugun sporda 1 saat fazla calıstm aletlerde bugun de az yedım yedıklerım kılo olcak dıye odum kopuyo bu arada canım sana soylemeyı unutm dun dısarı cıktık agorada elbıse denedım xxl ben onu gıyebılıyodm ve yıılardır elbıse almadım kılo alınca her neyse xxl buyuk geldı xl denedım oda buyuk geldı ve ben sok oldum le beden tam geldı cok sevındım ama ınanamadım deneme kabınınde bı kendıme bı elbısenın etıketıne baktım sok oldum ve ben 5 kılo verdm daha hemen fark öldu ay cok guze bı duygu allah herkese nasıp etsın ben yıılardır beğendığim elbıselere bakıp ic cekıyodumama bu sefer aldım ısteyınce oluyomus arkadasıml

canım işte bu sporun faydasıııı :32::32::46::46::46:
verdiğin kilo az olsada sporla sıkılaşıyorsun bende sadece 6 kilo verdim ama
hem belden hemde kalçadan 7 cm yakın inceldim :16::16:
evet istersek olur allahın izniyle ideal kilomuzuda ulaşıcaz :10::10::10:

canım dun spordakı arkadaslarada soylemıstım elbıse aldıgmı onlarda gormek ıstedıler bende orda gıydım cok beğendıler cok guzel durdu ustumde yıllar sonra bır elbıse cok mutluyum

nerdesın canım yokluğun bellı olyo

burdayım hergün :)) ama buraya yazmadım sadece
pek iyi değilim şu bikaç gündür halsizlik bitkinlik yakamı bırakmadı sürekli uyku hali
kolumu bile kıpırdatıcak halim olmuyor
ihmal ettim burayı hergün yazıcam bundan sonra :16::16::16::16:

bir cuma daha geldi çattı :18::18::18::18::18:
her hafta bu hafta süper olucak dediysemde hep korkarak çıkıyorum tartıya
bakalım önümüzdeki günler ne göstericek :ssz::ssz:

Back
X