beyaz eşya ne almalıyım???siemens bosch ya da arçelik mi???

kkkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
31
0
36
İzmir
yaklaşık 6 ay sonra evleneceğim.şu an da beyaz eşya krizi yaşıyoruz acaba ne alsam beyaz mı gri mi? sıemens mı bosc mu? bana yardımcı olur musunuz kızlar...

yaklaşık 6 ay sonra evleneceğim.şu an da beyaz eşya krizi yaşıyoruz acaba ne alsam beyaz mı gri mi? sıemens mı bosc mu? bana yardımcı olur musunuz kızlar...

arçelik almayı düşünüyorum benimde nisan düğünüm. etrafımdaki herkez arçelik kullanıyo memnunlar.siemens kore ürünü diyolar.bosch bozulursa parçaları çok pahalı diyolar.ürünleride pahalı zaten =)kolay gessinn

benim de etrafımdaki bircok ınsan arcelık dıo fakat cok fazla memnun olmayanlar da var. sıemens ın her zaman bosch ıle aynı oldugunu duyuyorum.hatta sıemens bı tık daha ıyı denılıo.bosc un servıs agı cok genısmıs ama hala kararsızım ya sana da kolay gelsın

ben arçalik adım canım hem servis agı gelışmiş hemde guvenılır. bosch kullanan arkadasım var makınesı 2 senelık olmasına ragmen camasırları yırtıyormus okadar paraya yazık oldu dıyor.. sen bak bence her markada ıyı yada kotu yorumlar var mutlaka bak begen içine sineni al. ben arceliğin siyah olanını tercıh ettım :))

canım etrafımda sadece bir kişi var arçelik kullanıpta memnun olan.birçok tanıdığım yanına yaklaşma diyor.ben de çok araştırdım eylülde düğünüm var ve araştırmalarım sonucunda profilo,bosch ve siemens'in aynı fabrikadan çıktığını kullanılan iç malzemelerin aynı olduğunu sadece ön panelin farklı olduğunu öğrendim bunu hem aldıgım yer söyledi bir belge gösterdi hem de kullanıcı forumlarında da öyle oldugu söyleniyor. ve sonuç olarak profilo aldım kullanıcı forumlarını araştırdım aldığım modelleri herkes beğenmiş.

arçelik alma arkadasım akrabamın evinde yangın cıktı arcelik buzdolabı yüzünden bizimde mikrodalgamız 1 aya kalmadı bozuldu.

bende geçtiğimiz yaz buzdolabı aldınm arçelikten çok memnunum.senelerdir kullandığım beyaz eşyalarımda arçelik.servis sorunu yok.oda çok güzel.ilgili bir servis.bosch iyi ama parçası pahalı.süpürgem bosch .hortum ve başliğa 130 tl verdim.normalde 50 tllik parça.iyi düşün.ne alırsan al servisine dikkat et.

cok sagolun arkadaslar ıı kı boyle kadınlar ıcın bır sıte var da bılgıler alabılıoruz sagolunnnn

öncelikle Allah kolaylık versin bende çok araştırdım sonunda siemens aldım, aldığım modelleri burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/beyaz-esya/501613-siemens-bosch-arcelik-kisir-dongu-3.html, arçeliğin eski kalitesi kalmadı yeni arçelik kullananlara sor eskiler memnun ama yeniler şikayetçi, profilo bosch siemensin aynı fabrika çıkışlı olduğuna katılıyorum ama profiloda kullanılan aynı malzemenin siemenste kullanıldığını sadece dış panelin farklı olduğunu kimse iddia edemez, benim araştırdığım kadar kimse araştırmamıştır. Beyaz eşya şans işi birazda inşallah iyi çıkar aldıklarımız, sana kolay gelsin canımm

Merhaba, Profilo'dan almış olduğunuz beyaz eşyalarınızdan hala memnun musunuz ? eğer öyleyse modellerini paylaşabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim...

Arçelik iyi. boş yere simense para vermeyin. zaten 10-15 sene sonra hangi marka olursa olsun yenilemek isteyeceksiniz. hem sağlam hem ekonomik bir marka arçelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…