• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYAZ EŞYA SORUNU ACİL

zahiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
7
0
1
24
Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var çevremde bir çok beyaz eşya kullanan var genellikle Siemens öneriyorlar bir yandan da Bosch Siemens Profilo aynı firma aynı fabrika diyorlar Beko güzel diyen var Arçelik güzel diyen var kafam çok karışık Profilo ve Siemens arasında kalmıştım çoğunlukla Siemens tavsiyesi alıyorum ama eğer daha uygun fiyata Profilo’dan yine aynı kaliteyi alabileceksem tabii oradan almak isterim lütfen yardımcı olur musunuz ?

Beyaz eşya şans işi Arçelik bulaşık makinesi aldım kötü çıktı şimdi ki aklım olsa Profilo alırdım
Ayrıca bosch la Profilo aynı firma dan çıkmıyor siemens in parçalarının zor bulunduğunu söylüyorlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba,
Bende bosh ve siemens arasında kalmıştım. Zaten aynı çatı ürünü dediler. o süreçte arkadaşlarımda hep bosh onerdikleri için bulasık makinesi buzdolabı camasırmak boshtan aldık servis ve garantisi harika idi ben yenı daireye oturdugum için elektirik akım sorunu vardı iki kere dolabım yandı ve garanti kapsamında ücretsiz iki kere sıfırı ile değişti. o yuzden bosh diyorum. Siemens bı tık pahalı galiba emin degilim.

Arcelık kullandım ,şimdikiler bosch .
Buzdolabım profılo
Kurutma electrlux

Şimdi olsa çamaşırcmakınamı en azından lg alırdım
Kızlardesımın 13 yıllık.yumısatıcı kokusu fıla oldugu gıbı kalıyor

Ben ne arcelıkte ne boschta bunu saglayamadım

Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var çevremde bir çok beyaz eşya kullanan var genellikle Siemens öneriyorlar bir yandan da Bosch Siemens Profilo aynı firma aynı fabrika diyorlar Beko güzel diyen var Arçelik güzel diyen var kafam çok karışık Profilo ve Siemens arasında kalmıştım çoğunlukla Siemens tavsiyesi alıyorum ama eğer daha uygun fiyata Profilo’dan yine aynı kaliteyi alabileceksem tabii oradan almak isterim lütfen yardımcı olur musunuz ?

Beyaz eşya şans işi Arçelik bulaşık makinesi aldım kötü çıktı şimdi ki aklım olsa Profilo alırdım
Ayrıca bosch la Profilo aynı firma dan çıkmıyor siemens in parçalarının zor bulunduğunu söylüyorlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Yaa ama üçü de aynı fabrika diyor satıcılar yani örneğin profilo arıza verirse siemens çağırabilirsin dediler benim de kafam karıştı.

Yaa ama üçü de aynı fabrika diyor satıcılar yani örneğin profilo arıza verirse siemens çağırabilirsin dediler benim de kafam karıştı.
Hayır canım ne alaka yani Profilo kendi başına bi marka kendi teknik servsii dururken neden diğeri çağırılır ki haa şu olur bütün genel markalara bakan vardır orası ayrı

Hepinize teşekkür ederim ama hala kararsızım 😂 profilo alsam pişman olur muyum çevrenizden duyumlarınız var mı ya da şu marka kesin al dediğiniz lütfen yardımmm hahahah

Hepinize teşekkür ederim ama hala kararsızım 😂 profilo alsam pişman olur muyum çevrenizden duyumlarınız var mı ya da şu marka kesin al dediğiniz lütfen yardımmm hahahah
Ya şimdi sana şunu al desek belki iyi çıkmaz dedim ya şans işidir bu durum çok pahalı alırsın ama bi arıza çıkar çok uygun alırsın senelerce kullanırsın ama mesela şimdi anneme buzdolabı bakıyoruz ama sadece Profilo ya yani ondan başka kullanmam diyor 😂😂

Ya şimdi sana şunu al desek belki iyi çıkmaz dedim ya şans işidir bu durum çok pahalı alırsın ama bi arıza çıkar çok uygun alırsın senelerce kullanırsın ama mesela şimdi anneme buzdolabı bakıyoruz ama sadece Profilo ya yani ondan başka kullanmam diyor 😂😂
Profiloda fırın camı patlama şikayetleri varmış çok korkarım öyle şeyden 😂

Beyaz eşya şans işi tavsiyesi olmuyor o yüzden daha önce de yazmıştım aynı tarihte buzdolabı almıştı kv ve eltim birininki bozuldu diğeri yıllardır kullanıyor

Samsung yetkili servis vestelle böyle bir anlaşma olmadığını söyledi samsung kendi üretiyormuş çok sevindim valla öğrenince paylaşayım okuyanlar da öğrensin dedim 🤭
Doğru bilmiyor demek ki yetkili servis samsung nerede üretiyormuş sordunuz mu bazı ürünleri direkt made in Türkiye yazıyor sadece telefon üretilen fabrika var samsungun buzdolabını vs türkiyede vestel üretir buzdolabına motora bakabilirsin tvleri de o üretiyor sadece samsung değil rb serisi vestel üretimi

Ben beş yıldır bosch kullaniyorum.Bulaşik makinesi,çamaşır makinesi ,buz dolabı ankastre fırın ve derin dondurucu .Hepsi bosch marka .daha hiç servis çağırma gereği duymadım .Memnunum hepsinden.

Back
X