Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var çevremde bir çok beyaz eşya kullanan var genellikle Siemens öneriyorlar bir yandan da Bosch Siemens Profilo aynı firma aynı fabrika diyorlar Beko güzel diyen var Arçelik güzel diyen var kafam çok karışık Profilo ve Siemens arasında kalmıştım çoğunlukla Siemens tavsiyesi alıyorum ama eğer daha uygun fiyata Profilo’dan yine aynı kaliteyi alabileceksem tabii oradan almak isterim lütfen yardımcı olur musunuz ?
Yaa ama üçü de aynı fabrika diyor satıcılar yani örneğin profilo arıza verirse siemens çağırabilirsin dediler benim de kafam karıştı.Beyaz eşya şans işi Arçelik bulaşık makinesi aldım kötü çıktı şimdi ki aklım olsa Profilo alırdım
Ayrıca bosch la Profilo aynı firma dan çıkmıyor siemens in parçalarının zor bulunduğunu söylüyorlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Hayır canım ne alaka yani Profilo kendi başına bi marka kendi teknik servsii dururken neden diğeri çağırılır ki haa şu olur bütün genel markalara bakan vardır orası ayrıYaa ama üçü de aynı fabrika diyor satıcılar yani örneğin profilo arıza verirse siemens çağırabilirsin dediler benim de kafam karıştı.
Ya şimdi sana şunu al desek belki iyi çıkmaz dedim ya şans işidir bu durum çok pahalı alırsın ama bi arıza çıkar çok uygun alırsın senelerce kullanırsın ama mesela şimdi anneme buzdolabı bakıyoruz ama sadece Profilo ya yani ondan başka kullanmam diyorHepinize teşekkür ederim ama hala kararsızımprofilo alsam pişman olur muyum çevrenizden duyumlarınız var mı ya da şu marka kesin al dediğiniz lütfen yardımmm hahahah
Profiloda fırın camı patlama şikayetleri varmış çok korkarım öyle şeydenYa şimdi sana şunu al desek belki iyi çıkmaz dedim ya şans işidir bu durum çok pahalı alırsın ama bi arıza çıkar çok uygun alırsın senelerce kullanırsın ama mesela şimdi anneme buzdolabı bakıyoruz ama sadece Profilo ya yani ondan başka kullanmam diyor
Samsung Türkiyede vestel üretimi fason olarakİnanır mısınız lg samsung bakıyorum şuanda
Peki bu iyi mi kötü müSamsung Türkiyede vestel üretimi fason olarak
KötüPeki bu iyi mi kötü mü
Samsung yetkili servis vestelle böyle bir anlaşma olmadığını söyledi samsung kendi üretiyormuş çok sevindim valla öğrenince paylaşayım okuyanlar da öğrensin dedim
Doğru bilmiyor demek ki yetkili servis samsung nerede üretiyormuş sordunuz mu bazı ürünleri direkt made in Türkiye yazıyor sadece telefon üretilen fabrika var samsungun buzdolabını vs türkiyede vestel üretir buzdolabına motora bakabilirsin tvleri de o üretiyor sadece samsung değil rb serisi vestel üretimiSamsung yetkili servis vestelle böyle bir anlaşma olmadığını söyledi samsung kendi üretiyormuş çok sevindim valla öğrenince paylaşayım okuyanlar da öğrensin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?