- Konu Sahibi mutlulukkk
-
vesteli sildim kafamdan arkadaşlarlmaz: burada ki yorumları okudum ve bu sonuca vardım yerimseniben ...
genelde bosch tavsiye etmiş arkadaşlar. ama garanti süresi bitince bi arıza yapma durumunda yedek parçasını temin etme sorun olmaz mı ? yada parçaları diğer markalara nazaran daha pahalı olmaz mı ?
yerli üretim olmadığı için bunu soruyorum
canım inox var bir de parmak izi bırakmayan inox var ona göre seç derim
iz tabiki kalcak mühim olan kolay temizlenmesi bi bezle geçmesi
bir de arçelik kötü diolar ama değil bence
yani ben arçelik alcam 7 yıl garantisi var servis ağı geniş derdini anlatacak insan çok
her markada mutsuz olan tip çok
buarada sen arçelikte hangi modelleri beğendin toplam nekadar tutmuştu nekadar indirdi söyleyebilir misin
ndirim sınırlarını erak ediyorum da bayilerin
bütün şirketlerin 10 yıl yedek parçayı bulundurma zorunluluğu var
ne alırsan al vestelden uzak dur ohaoldumsmile
bosch servisi çok yaygın vede pahalı olduğnu zannetmiyorum..düşündümde ben samsung dıodum ama bi sorun olsa makınada servısını bulmak çok zor olacak..pahalı ama napalım hesaplarımıza göre buzdolabı bulaşık mak.çamaşır mak.ve set üstü ocak toplam 5.500 yapıyor samsungtada 5000 civarı en iyisi bosch servisinede güvenıyorum.
Aynen mervem.. Bosch da katalog fiyatlarında 4 parça beyaz eşya 7150 tuttu (çamaşır,bulaşık,buzdolabı,fırın)
her markada istediğim modelleri tek tek belirledim ve fiyat aralıkları çıkardım.
bazı yerlerde indirimi güzel yapıyorlar bazıları yapmıyorlar.
bu fiyat çok fazla geldi bize.. bakalım ya aynı özelliklerde başka markadan alıcaz ya da indirim yapan bi bosch bayisi bulucaz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?