Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) Bende bebek zannetim. Kız çocuklarına maya adı koyulmaya başlandı ya :) Köpekler en sevdiğim hayvanlardır eğitildiklerinde insandan daha iyi öğreniyorlar valla.
:) Bende bebek zannetim. Kız çocuklarına maya adı koyulmaya başlandı ya :) Köpekler en sevdiğim hayvanlardır eğitildiklerinde insandan daha iyi öğreniyorlar valla.
Ahah çok haklısınız. Fazlasıyla akıllılar. Bir dilleri yok. Yoksa neler anlatırlardı kim bilir. Biraz önce köpek gibi dil çıkardım nefes alıyorum karsısında bakıyor o da yapıyor. Sonra duruyorum cıddı cıddı bakıyorum. Hemen agzı kapanıyor. Terlikler oyuncaklarla karsılıyor kapıda bızı. Geldıgımız saatı de bılıyor. O saatte kapıda beklıyor. Bırı gelecegınde hıssedıyor. Kapıya gıdıyor 5 dk sonra kapıda bırı oluyor. Cok muhteşem hayvanlar. Saadıklar ayrıcada. Sevgiyle yaşıyorlar. :)