Beyaz Melek

kisacaeinstein:)

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
82
0
611
37
Diğer
Hanimlar aranizda Beyaz Melek filmini izleyenler oldu mu?

Ben izledim, ve gercekten cok begendim. Cok duygusal bir film ve icerigi de cok hosuma gitti.

Oyuncular zaten Türkiye'nin en iyileri idi, bazi insanlar zaten filmi oyuncular kurtardigini söylüyorlar.

Yine'de cok begendim filmi. Ve herkese tavsiye ederim. Izleyenler, siz ne düsünüyorsunuz film hakkinda?

Paylasimlariniz icin simdiden tesekkürler
:kahve:

evet bende zaten seninle izlemistim.. cok etkilendim..

aslinda mahsun kirmizigülden bu kadar güzel bir film beklemezdim..

ki sanirim birazda acitasyon vardi filmde..

ama bu hayatin gercekleri..

güzeldi.. cok begendim.. tavsiye ederim..

çok beğendim, mahsun kırmızıgülü düşününce filme girsem mi diye düşünmüştüm ama gerçekten sürekli gözlerim doldu, ajitasyon olduğunu düşünmüyorum, çünkü bunlar gerçek..

bazı şeyler doğuştan elinize tutuşturulur ve onun ışığında ilerlersiniz
bence bu ve bunun gibi sonradan olmaya çalışma entellektüel insanlara prim vermek
aslında ilerlemesi gereken insanları durdurur.
bu nedenle izemedim
izlemem
izlemeyeceğim

Doğuda huzurevi olmadığını ya da sınırlı sayıda olduğunu öğrenince sarsılmıştım.
Biz neden büyüklerimize saygı duyup sahiplenmiyoruz diye..
Hala huzur evi gördüğüm zaman gözlerim doluyor.

esimle dogum günümde izlemeye gitmisdik gecen yil 5ocakda
harika bir filmdi bence
cok duygulanip cok agladim zaten
mahsum kirmizigülden bende beklemezdim ama tsk etmek istiyorum ona konu cok duyarli ve oyuncular zaten ayakda alkislanicak insanlar

burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDıLNı KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun

Bende izledim..Oyuncular harikaydı,iyi iş çıkarmışlardı..
Zaten Mahsun'ada fazla birşey kalmamış:))
Sadece beğenmediğim ve abartılı bulduğum kısım..
Ağanın köye gelişindeki abartıyı sevmedim..

Bir an sanki kızılderili filmi izliyorum,gibi oldu:))

Bende izledim..Oyuncular harikaydı,iyi iş çıkarmışlardı..
Zaten Mahsun'ada fazla birşey kalmamış:))
Sadece beğenmediğim ve abartılı bulduğum kısım..
Ağanın köye gelişindeki abartıyı sevmedim..

Bir an sanki kızılderili filmi izliyorum,gibi oldu:))
bence de mühteşem olmuş bu filmalkisalkisalkis,ve bu ağanın köye gelişi gerçekten böyle karşiliyormuş eskidena.s,eşimin annesi diarbakır ağanın kızıimiş,eşim hep anlatır:1ninca:,ayrıca ben hep damdan neden hep çocuk düşüyor her yıl yüzlercesırnaşık şey,artık biliyorum:roflol:,1..2..3 kim uyümazsa damdan aşağı atarım haa..:roflol:

İzledim ve hiç beğenmedim.. tamamen doğu-batı ayrımına dayandırılmış... ayırın da kurtulun diyesi geliyor insanın da neyyse...

bence çok etkileyici ve güzel bir film oolmuş . ben çok beğendim, her kesimin izlemesi gereken bir film.ders alınmaması mümkün değil.çok ağladım filmi izlerkende sonrada etkiisnden bayağı bir kurtulamadım.senağlama
herkes mahsun kırmıızgüle çok önyargılı davranmıştı ama , bu film onlara kapak oldu!!!... başarılarının devamını diliyorum...toplumun ana damarlarına etki edecek daha çok film yapar umarım!!!...:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

Back
X