Beyaz mutfak masası

mrvodymtrst

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
35
7
8
28
Merhaba arkadaşlar mutfağıma masa sandalye alicam beyaz esyalar gri mutfak dolaplarim beyaz. Masayı beyaz sandalyelerimi gri istiyorum ama cevremdekiler beyaz masanin temizlik acısından zor olacağını söylüyor. Bende alt tarafi masa temizligi ne kadar zor olabilir diyorum ama kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim:)

Merhaba arkadaşlar mutfağıma masa sandalye alicam beyaz esyalar gri mutfak dolaplarim beyaz. Masayı beyaz sandalyelerimi gri istiyorum ama cevremdekiler beyaz masanin temizlik acısından zor olacağını söylüyor. Bende alt tarafi masa temizligi ne kadar zor olabilir diyorum ama kullananlar deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim:)
Dediğiniz gibi alt tarafı masa çokta bir zorluğu yok kullanıyorum bende👌

Evim büyük gardrobum falan full ayna sonradan temizligi acısından pisman olmustum aynali aldigima buda öyle olur mu sizce gardrobundan sonra daha kullanimi kolay seyler almaya yöneldim
Ben hiç zorlanmadım kullanmakta İki kişi yaşıyoruz belki de ondandır çocuk falan olsa nasıl olur bilemiyorum 🫣

Bende birkaç ay öncesine kadar beyaz bir yemek masası vardı. Yaklaşık olarak 8 yıl kullandım. Hiçbir problem yapamadım. Üstüne şeffaf 5 mm kalınlığında plastik kestirdim. Mis gibi oldu. O plastiğe de öyle iyi bakmışız ki hala kullanıyorduk 😅 sizde böyle bir şey yapabilirsiniz. Yok üstüne plastik kestirmem öyle kullanırım derseniz nasıl olur bilemem. Benim evde iki oğlan ve eşimle birlikte 3 erkek var. O kadar erkekle riskli işler bunlar 😅 şimdi açık ceviz renkli ahşap masam var, üstüne örtü aldım. Ona rağmen üstünde hafif çukurlar var (küçük oğlan sağ olsun kaşık falan vurmuş).

Ben 3 yıldır beyaz masa kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kirlenirse siliyorsunuz ve geçiyor.
Bence renginden ziyade malzemesi biraz daha önemli oluyor. Bazı masalar (renginden bağımsız) silseniz de temizlenmiyor

Ben de beyaz masadan memnundum genel olarak ama çay vs döküldüğünde renk değişiyor çamaşır suyu kullanmak zorunda kalıyorum.

Back
X