Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saclari nasil dogal bir sekilde kapatabilirim?

burcu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
594
130
123
Arkadaslar,
benim biraz fazla beyazlarim var, yasim 25, genetik nedenlerden...
25-30 tel vardir, hepside bir bölgede sayilir.
Herzaman herzaman kimyasal boyalarla boyamak istemiyorum.. ama baskada nasil kapatabilirim bilmiyorum,
bu yüzden hep sacimi arkaya dogru topluyorum, bazen acmak istiyorum ama hemen göze carpiyor..
Önerileriniz nelerdir? Herkeslere simdiden tesekkürler :)

Canim gecen hafta gulbenin programini izlerken suna dunaniaya adli guzellik uzmani tarif verdi.o tarifi izle yip deneybilirisn...etkiiymis yani...
Ya da hic olmadi canim surekli kina yakk:34:

benim aklimdan sadece her defasinda o belli bir kismi boyamak gecmisti... kina ile nasil olur bilmiyorum. ama dedigin programa bakacagim belki bana yarali olabilecek bilgiler vardir...

Baska önerileri olan yokmu??

Ben saç ruju kullanıyorum. boyayı da ayda ya da 45 günde bir yapıyorum çünkü o zaman artık saç ruju da idare etmiyor.. Sadece daha az sıklıkta boya kullanmak için idareten kullanıyorum.

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum.
Bende saçımı yaklaşık 3 yıldır hep boyuyordum.
O zamanlarda hiç beyaz saçım yoktu.
Artık saçlarımı boyasız kullanmak istiyorum.
Ve 3-4 aydır boyamıyorum.
Dipten çıkan saçlarda fakettimki 15 tel kadar beyaz var.
Yaşım 26 ve sırf bu 15 tel için tekrar boymamak istemiyorum.
Bende bu topik sayesinde fikir edinmiş olucam.:46:

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum.
Bende saçımı yaklaşık 3 yıldır hep boyuyordum.
O zamanlarda hiç beyaz saçım yoktu.
Artık saçlarımı boyasız kullanmak istiyorum.
Ve 3-4 aydır boyamıyorum.
Dipten çıkan saçlarda fakettimki 15 tel kadar beyaz var.
Yaşım 26 ve sırf bu 15 tel için tekrar boymamak istemiyorum.
Bende bu topik sayesinde fikir edinmiş olucam.:46:

bişiyi merak ettim ben daha saçımı hç boyatmadım arada balyaj haricinde şuan saçıma sarı düşünüyorum ve beyaz saçım yok çok şükür boyamı saçları beyazlatıyo korktum şimdi bide böle bi topik açacaktım sarı saç saça zarar verirmi benm saçlarım çok ince telli ve zayıf doğumdan sonra bi değişiklik bi nevi bakım amaçlı sarıyı denemek istiyorum şuan kumral hatamı ederim bu boyatma konusunda

bişiyi merak ettim ben daha saçımı hç boyatmadım arada balyaj haricinde şuan saçıma sarı düşünüyorum ve beyaz saçım yok çok şükür boyamı saçları beyazlatıyo korktum şimdi bide böle bi topik açacaktım sarı saç saça zarar verirmi benm saçlarım çok ince telli ve zayıf doğumdan sonra bi değişiklik bi nevi bakım amaçlı sarıyı denemek istiyorum şuan kumral hatamı ederim bu boyatma konusunda

Boyalar saçı zamanından daha hızlı şekilde beyazlatıyorlar.

Back
X