Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cnm benim yüzümde tüylü kullansam daha beter olmım

ama sivilce izlerim hep var uf

arkadaşlar bende burda okuyup merak edip bu sabunu aldım cilt tipim b karma bir haftaya k yakın zamandır kullanıyorum ama yüzüm aşırı derecede kurudu gerildi ne yapsam kullanmaya devam etsem mi acaba yüzü benim ki gibi olan var mı

ya bn beyaz tenliiim ama cildim kızarık bu sabun kızarıklııı giderirmi bide rengimi iicemi açar ölü gbimi olcam

cnm zaten sabunun kapagında özellikle lekelere karşı die yazıoo öncekı msjlarımda da yasdım kapağında bı kızın resmi war öncesi böölee kızarık yuzu sorası kızarıklıklar gtmişş.. bn daa cokk sıvılce izleri sıyah noktalar ve beyaz cılt için aldım ordakı kadın bunlara sıyah noktalara falan ii gelıo demişti cunku.. ama dıorumyaa herkesın cılt tıpıı farklıdırr orda danışır sorarsınızz:nazar:

Ben kullanmak istiyorum bu sabunu. Bugün alıp deneyeceğim inşallah Ben de gelişmeleri yazarım canlarım...

avon mu oriflame mi cnım. ürünün adını tam yazarmısın bende beyazlatıcı bişiler istiyodum

fairness canım ürün. oriflame..sabun krem ve losyonu var.. ama kıpkırmızı kızartıyo yüzümü nedense bikaç saat :kedi:

ben bu yılan sabununu da aldım bu çillere de iyi geliyor mu kızlar?

Kızlar ben iki aktara sordum. Kızılayda yok dediler. Hatta bilmiyolar bile aktarcıla benden duydular ilk. Yok öyle bişey diye iddia ettiler de ben kazandım. Nasıl bişeymiş bu ya yeni mi çıktı ki bulunmuyo kimse bilmiyo

arkadaşlar ben bi iki ay önce bu sabundan aktardan aldım hiç bi faydası olmadı sanırım sahteydi nette valenseyin resmi satış sitesi var ordan sordum sabun elimizde yok olan ürünler piyasda olan onlarda sahtedir dediler asya doğal ürünler ibaresi olması lazımmış sabunda

arkadaşlar bu sabunu daha önce kulannan kutusunun üzerinde asya doğal ürünleri ibaresi bulunan ve valensey başlığı olanlar lütfen yazssın piyasda hep sahteleri dolaşıyo çünkü bayadır ulaşmaya çalışıyorum bu sabunun orjinaline resmi satış sitesi bi tane ondada sadece şampuanı var

Aslında benim sivilce problemim yok, siyah nokta problemim var sadece karma cilde sahibim... Yılan yağı sabunu çok mu kurutur diye düşündüm...
Beyaz cilt çok hoşuma gidiyor, ben seviyorum beyaz tenli olmayı (Ama buğday tenliyim. :sm_confused: )

banada beyaz ten çok yakışıyor ben esmerim normalde yüzüme bile bakmıyolar makyaj yaptıım zamna beyaz ten göründüğüm için iltifatlar yağıyo beyaz ten okadar değiştiriyo beni

arkadaşlar ben bi iki ay önce bu sabundan aktardan aldım hiç bi faydası olmadı sanırım sahteydi nette valenseyin resmi satış sitesi var ordan sordum sabun elimizde yok olan ürünler piyasda olan onlarda sahtedir dediler asya doğal ürünler ibaresi olması lazımmış sabunda

evet canım sitede sabun gözükmüyor.ama internette hiçbir sabunda öyle bi ibare göremedim..şampuanlarda var da sabunların hepsi aynı.benimkkinde göze çarpan hiçbişey yok ve made in france yazıyor.google daki kutularla aynı

ya özel msj gönderemiyorum neden? beenim aldığım sabunun rengi beyazdı senin aldığının rengi ne elvaven sarı bence orjinal birde valensey yazması lazım benim aldığımsda sadece yılan resmi ve ten rengi açılmış kız resmi vardı sen ne kadar aldın ve nerden güvenemiyorum ya sahte ürünler dolu

birde niyederma diye bi kremi övüyolar bu sitede gördüm bakalım onuda deniyecem

sarı gibi canım krem..parlak bi valensey yazısı ve kocaman v harfi var

sarı gibiyse orjinaldir valensey yazısı dan yoktu benimkinde sen nettenmi aldın

ben aktardan aldım canım. 5 liraydı..ama bulmak çok zordu baya gezdim dolaştım

Back
X