Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu yılan yağı çok mu kurutur cildi ya... Kurutmasını istemiyorum.
Ama beyaz ten ve siyah noktalara son... Hım hiç fena değil yani :kahve:
Bu arada esmer olmak çok güzel bişey esasında neden memnun değilsin ki canım?

ben beyaz tenliyim mesela, çil ve lekelerden kurtulup vücudumun diğer kısımlarıyla aynı renge getirmeye uğraşıyorum yüzümü.. yağsız bi yüz kremi sürmellisiniz tabi sonra.. yoksa kurutur

banan beyaz ten süper oluyo msnde esmer vebeyaz halimi görebilirsin istersen hak vereceksin:

Siyah noktaların gitmesi için süper bişey yaa kullanmak istiyorum ama ben beyaz tenliyim zaten kullansam hayalet gibi mi olurum acaba :uhm:

valla ben beyaz tenli olmak için herşeyi yaparım:)çünkü vücudum bembeyaz ama kollarım ve yüzüm daha koyu.zaten antalyada yaşıyorum güneşten açıkta kalan yerlerimde kararıyor.ondan hertürlü beyazlatıcıya razıyım:)ve sedanscım bende merak ettim saç bakım yağını adını yazabilirmsn

valla ben beyaz tenli olmak için herşeyi yaparım:)çünkü vücudum bembeyaz ama kollarım ve yüzüm daha koyu.zaten antalyada yaşıyorum güneşten açıkta kalan yerlerimde kararıyor.ondan hertürlü beyazlatıcıya razıyım:)ve sedanscım bende merak ettim saç bakım yağını adını yazabilirmsn

Kızlar bu sabunu ankarada alanlar nerelerden aldınız ben bulamadım. Bir çok aktarcı bilmiyor bile sabunu olduğunukaydirigubbakcemile3

bende bulamadım aktarcı bana dediki öyle bir sabun yok dedi sadece yılan yağı var dedi sonra eşimde çekişti bana nerden bulursun böyle şeyleri dedi bulamadım çok üzüldüm yaaa
bendede siyah nokta var bide azcık beyazlaşsam fena olmaz

güzelmiş bende aktara sorucam bakalım varsa alırım siyah noktalar için
ama benim yüzüm zaten beyaz beyazlatınca iyice hortlak gibi olmıyım bide:)))

bende alıcam amama bu defa inş orjinalini bulurum kullanıp faydasını gören veye görmeyenler paylaşsın lütffen kaç ton açıyo mesela

kızlar ben kullanalı bir haftayı nerdeyse geçti gerçekten beyazlatıyo her zaman anneme ben sorardım yüzüme birşeyler uyguladığım da bu sefer kendisi dedi yüzün beyazlamış açılmış ne oldu ne yaptın diye pürüzler de gitmiş dedi ve kuzenim de yüzün açılmış kaşın gözün ortaya çıkmış sen gene ne kullanıyorsun dedi ama benim yüzümü çok kurutuyo ve tam yanağımda birtane siyah nokta gibi bişey vardı onu büyülttü benden bu kadar başka kullanan arkadaşlarda sonuçları yazarsa daha iyj ol<r

Back
X