• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz tende uzun süre kalıcı bronzluk

Rachelgreen_

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
969
Puanlar
18
Kızlar teni bembeyaz olup bronzlaştıktan sonra koruyabilen var mı? Her yaz güneşte yanıyorum çok olmasa da bronzlaşıyorum eylülde yeniden bembeyazım. Solaryum çok zararlı ona girmem. Güneşlenirken bronzlaştırıcılarla yıkanıyorum resmen. Bronz ten seviyorum.Bana güzel bir bronzlaştırıcı önerebilecek olan var mı?

Kızlar teni bembeyaz olup bronzlaştıktan sonra koruyabilen var mı? Her yaz güneşte yanıyorum çok olmasa da bronzlaşıyorum eylülde yeniden bembeyazım. Solaryum çok zararlı ona girmem. Güneşlenirken bronzlaştırıcılarla yıkanıyorum resmen. Bronz ten seviyorum.Bana güzel bir bronzlaştırıcı önerebilecek olan var mı?
Bende beyaz ten hastasıyım ya 😍 ne güzel yaratmış kız rabbim eşimle oğlumda beyaz krem bile sursek çok kötü yaniyorlar hiç bozma bence ten rengini

Kakao yağı bide bu Eda Taşpınar in yağı vardı onu çok kullanıyor cevremdekiler

Sosyal medyada görmüştüm doğal zeytinyağı sürüp güneşlenmeyi tavsiye ediyorlardı

Bende beyaz ten hastasıyım ya 😍 ne güzel yaratmış kız rabbim eşimle oğlumda beyaz krem bile sursek çok kötü yaniyorlar hiç bozma bence ten rengini
onun sebebi beyaz olmaları değil yanlış krem saat 1 de 12de güneşte olma ve deniz sonrası duş almama genelde tuzlu su yakar her denizden çıkınca duş alıp tekrar kremle yanmaz

onun sebebi beyaz olmaları değil yanlış krem saat 1 de 12de güneşte olma ve deniz sonrası duş almama genelde tuzlu su yakar her denizden çıkınca duş alıp tekrar kremle yanmaz
Vallahi doğru olabilir kuzum ama cevremdek8 bütün beyazlar kizarmis tavuk olmaktan şikayetçi 😂 hiç bronzlasani göremedim

Akşam güneşinde bronzlaşın. Eda taşpınarın beyaz tenliler için losyon gibi bi güneş kremi var onu kullanabilirsiniz.

eda taşpınar ürünlerinden çok memnunum ama ben bembeyaz değilim çok. oluyor zararlı biliyorum ama vazgeçemiyorum nivea bromzlaştırıcı krem var evim en son katta teras kimse görmüyor çıkıp orada güneşleniyorum haftada 1de plsa havuz deniz gitmeye çalışıyorum yaz başında 3 4 gün gittik orada bronzlaştım

Vallahi doğru olabilir kuzum ama cevremdek8 bütün beyazlar kizarmis tavuk olmaktan şikayetçi 😂 hiç bronzlasani göremedim
yanlış kullanıyorlar çünkü geçmişte kardeşim de su toplardı pişmiş tavuk gibi şimdi hiç yanmıyor çünkü büyüdü ve denizden çıkıyor artık o tuzu ve kloru atıp kremlenmek lazım

yanlış kullanıyorlar çünkü geçmişte kardeşim de su toplardı pişmiş tavuk gibi şimdi hiç yanmıyor çünkü büyüdü ve denizden çıkıyor artık o tuzu ve kloru atıp kremlenmek lazım
Önümüzdeki hafta biz de çocuklarla gitmeyi düşünüyoruz bu dediğini oğlum da deneyeceğim eşim yanarsa yansın 😂😂😂😂 ona da annesi öğretseydi

eda taşpınar ürünlerinden çok memnunum ama ben bembeyaz değilim çok. oluyor zararlı biliyorum ama vazgeçemiyorum nivea bromzlaştırıcı krem var evim en son katta teras kimse görmüyor çıkıp orada güneşleniyorum haftada 1de plsa havuz deniz gitmeye çalışıyorum yaz başında 3 4 gün gittik orada bronzlaştım
Eda taşpınarın beyaz ten bronzlaşrıcısını almıştım ama o hiç etki etmedi ya

Ben çok beyazım bronzlaşamıyorum özellikle yüzüm hiç bronzlaşmaz

Ama güneşlenmek de zararlı zaten bu hevesten de vazgeçmek gerekiyor bir yerde

Eda taşpınar kullanıyorum bronzlaştırıcı 20 faktör arada hafiften bacaklarimi tutuyorum güneşe rengi bir tık dönsün diye

Ben eskiden güneşin altında malak gibi yatardım kararmak için, şimdi güneşten kaçmak için yer arıyorum çünkü güneş ışınları cildi fena yaşlandırıyor 🙁

Ah ah gençliğim geldi aklıma. Normalde süt beyazım. 20 lerde başladığım solaryum yolculuğumu yaklaşık 10 yıl sonra bıraktım son 5 yıldır hıc gırmıyorum. Ozamanlar haftada 2-3 gırerdım, ayarlardım en yakınlarım bıle benı esmer zannederdı, rengımı cok ıyı korurdum tüm solaryumcular kankımdı bolgedekı heryerde ayrı paketım vardı hey gıdı ne guzel gunlerdı. Sımdı ıstakoz mod on sonra beyazlamaya dönüs :( zararlı günes anacım yaslandırıyor uzak duruyorum ne yapalım.

Eda taşpınarın beyaz ten bronzlaşrıcısını almıştım ama o hiç etki etmedi ya
tuzlu su çok iyi pluyor ben güneş kremi sürüyorum yüzüyorum sonra yatıp kırmızı olanı sürüyorum üstüne de hawaian Hindistan cevizli ya da garnier yağ sürüyorum lancaster var eda taşpınarın bombası da var arkadaşımda denedim akşama doğru yatıyorum genelde. gri ya da turuncu kırmızı olmuyor

Ben çok beyazım bronzlaşamıyorum özellikle yüzüm hiç bronzlaşmaz

Ama güneşlenmek de zararlı zaten bu hevesten de vazgeçmek gerekiyor bir yerde

Eda taşpınar kullanıyorum bronzlaştırıcı 20 faktör arada hafiften bacaklarimi tutuyorum güneşe rengi bir tık dönsün diye
Biraz buğday tenli olsam çabuk bronzlaşırdım. Şimdi önce kıpkırmızı oluyorum sonra biraz rengim kırılıyor. Eda taşpınarın yoğun bronzlaştırıcısını aldım.

Back
X