beyin kanamasımı geçiriyorum

anastasya2010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
312
341
103
açılın ben dokturum diyenler lütfen bir bakın:)) sabahtan beri aşırı şiddetli baş ağrıları geçiriyorum 15 gün puregon kullandım doktorumla yaşadığım bir anlaşmazlık yüzünden tedavimi bıraktım en son yumurtam 10 milimdi bırakalı bir hafta olacak nerdeyse sebebi omudur bilemem ama en çok gözlerim yerinden çıkacakmış gibi oluyor inanın çok zor yazıyorum beynimde bir yanma ve sanki iki kaşımın ortasından akacakmış gibi oluyor yoğun b ir şekilde ter atıyorum ve acayip midem bulanıyor ALLAH aşkına bana ne oluyor

Doktora gidin hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tansiyonunuz cikmis olabilir. Yuksek tansiyonda gozler arkadan cekiliyor gibi hissediliyor.normalden farkli siddetli bas agrisida yuksek tansiyon gibi. Hemen acile gidin.

Muayene olman lazım. Acil bi durum olabilir. Daha önce hiç bu kadar şiddetli baş ağrın oldu mu? Yeşil renkli balgam, burun akıntısı var mı? Sinüzit geçirdin mi daha önce?

Sabahtan beri ağırıyor diyorsunuz biz buradan ne desek boş . Gidin doktora hemen.

Arkadaşım yanlış biliyorsun. Beyin kanamasında kesinlikle aspirin içilmez. Aspirin kanı sulandırır kanamayı arttırabilir.
Özür dilerim yanlış bilgi verdim demek ki. Doğru kalp krizi için konuşmuştuk onu.

Iste internetten vereceğimiz bilgi bu kadar oluyor bi kafa karışıklığı kötü sonuç demek, en iyisi doktor. Tekrar Özür diliyorum herkesten.

Özrün kabul edilmedi Yanlış bilgilendirdin bizi

İnşallah şuan evden çıkmış acile gidiyorsundur. Doktora gitmen gerekirken burda konu açıyorsun. Canını sokakta mı buldun sen

Canım eski yazdığını bi editle istersen internette çare arayışında olan insanların aklında kalır mazallah. Konu sahibi doğru acile.

Estağfirullah arkadaşım. Sadece konu sahibi yanlış bilgilenip aspirin içmesin diye endişelendim bi an ben de :)

Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi birşey değildir ama lütfen acilen hastaneye gidin.
Acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…