- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi anastasya2010
-
Özür dilerim yanlış bilgi verdim demek ki. Doğru kalp krizi için konuşmuştuk onu.Arkadaşım yanlış biliyorsun. Beyin kanamasında kesinlikle aspirin içilmez. Aspirin kanı sulandırır kanamayı arttırabilir.
Özrün kabul edilmediÖzür dilerim yanlış bilgi verdim demek ki. Doğru kalp krizi için konuşmuştuk onu.
Iste internetten vereceğimiz bilgi bu kadar oluyor bi kafa karışıklığı kötü sonuç demek, en iyisi doktor. Tekrar Özür diliyorum herkesten.
Canım eski yazdığını bi editle istersen internette çare arayışında olan insanların aklında kalır mazallah. Konu sahibi doğru acile.Özür dilerim yanlış bilgi verdim demek ki. Doğru kalp krizi için konuşmuştuk onu.
Iste internetten vereceğimiz bilgi bu kadar oluyor bi kafa karışıklığı kötü sonuç demek, en iyisi doktor. Tekrar Özür diliyorum herkesten.
Estağfirullah arkadaşım. Sadece konu sahibi yanlış bilgilenip aspirin içmesin diye endişelendim bi an ben de :)Özür dilerim yanlış bilgi verdim demek ki. Doğru kalp krizi için konuşmuştuk onu.
Kibledim silecekler.Canım eski yazdığını bi editle istersen internette çare arayışında olan insanların aklında kalır mazallah. Konu sahibi doğru acile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?