- 6 Mayıs 2022
- 36
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Çocuk yapmayın da bağlamak için, naparsanız yapın.ne yapmam gerekiyor aldatılıyomuyum ve nasıl davranırsam kendime çevirebilirim daha yakınlaştırabilirim evine bağlayabilirim ve son olarak her zaman saygılı davranır
Eşiniz aldatıyor yada aldatmıyor diyemez bence kimse. Fakat bazen biz ne yaparsak yapalım karşımızda ki insan bildiğini okuyor, herşeyi kendimizden bilmemek lazımMerhaba 5 yıllık evliyim severek evlendik çok güzel bi ilişkimiz vardı arkadaş gibi eşimin kendi hayatına saygı duyan arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına vs asla karışmayan ve tepki vermeyen bi yapım var gittiği her yeri söylerdi ama son zamanlarda bi çok değişiklik farkettim öncelerde telefonunu asla saklamaz şifre koymaz (hala daha şifre yok fakat hep yanında taşır) şuan gittiği ettiği hiç bişeyi söylemez telefonunu kurcaladığımda bi bayana dair herhangi bişeye rastlamadım fakat Google geçmişinde ters ilişki nasıl olur tarzında aramalar olduğunu gördüm bana böyle bi teklifte asla bulunmadı, sürekli WhatsAppta çevrimiçi olduğunu görüyorum ama telefonuna fırsat bulup baktığımda o güne dair hiç msjlaşma olmuyor. İşinden dolayı eve geç geliyor sürekli pek vakit geçiremez olduk. Bekar arkadaşlarıyla sürekli vakit geçirip onlara özlendiğini dahi düşünüyorum. Ben bu şekilde ılımlı yaklaşırken herşeyine saygı duyarken bu şekilde rahatlamasını iyi niyetimi suistimal etmesini anlayamıyorum. Bi kaç kere kumar tarzı oyunlar oynadığını gördüm tepki verdim şimdi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor aldatılıyomuyum ve nasıl davranırsam kendime çevirebilirim daha yakınlaştırabilirim evine bağlayabilirim ve son olarak her zaman saygılı davranır sevgimi gösteririm.
Çok haklısınız biz kadınlar için hayat gerçekten çok kötüEşiniz aldatıyor yada aldatmıyor diyemez bence kimse. Fakat bazen biz ne yaparsak yapalım karşımızda ki insan bildiğini okuyor, herşeyi kendimizden bilmemek lazım
Ne yazık ki zaten olmuyorÇocuk yapmayın da bağlamak için, naparsanız yapın.
Ne yazık ki değil de iyi ki demelisiniz bence ,daha aldaip aldatmadigindan dahi emin olamadiginiz bi adamı baba yapmak mı isterdiniz?Ne yazık ki zaten olmuyor
Haaaa, denenmiş yani bu altından mamul adamı bağlamak için? Siz acımamışsınız , Allah acımış neyse ki.Ne yazık ki zaten olmuyor
Ben de anlayamadım. Bazı üyeleri haftalardır tek ayak cezası olarak görüyorum. KK yazılımında bir sorun var galiba.Konu sahibi neden gitti?
Sen yazınca gitmiştirKonu sahibi neden gitti?
Merhaba 5 yıllık evliyim severek evlendik çok güzel bi ilişkimiz vardı arkadaş gibi eşimin kendi hayatına saygı duyan arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına vs asla karışmayan ve tepki vermeyen bi yapım var gittiği her yeri söylerdi ama son zamanlarda bi çok değişiklik farkettim öncelerde telefonunu asla saklamaz şifre koymaz (hala daha şifre yok fakat hep yanında taşır) şuan gittiği ettiği hiç bişeyi söylemez telefonunu kurcaladığımda bi bayana dair herhangi bişeye rastlamadım fakat Google geçmişinde ters ilişki nasıl olur tarzında aramalar olduğunu gördüm bana böyle bi teklifte asla bulunmadı, sürekli WhatsAppta çevrimiçi olduğunu görüyorum ama telefonuna fırsat bulup baktığımda o güne dair hiç msjlaşma olmuyor. İşinden dolayı eve geç geliyor sürekli pek vakit geçiremez olduk. Bekar arkadaşlarıyla sürekli vakit geçirip onlara özlendiğini dahi düşünüyorum. Ben bu şekilde ılımlı yaklaşırken herşeyine saygı duyarken bu şekilde rahatlamasını iyi niyetimi suistimal etmesini anlayamıyorum. Bi kaç kere kumar tarzı oyunlar oynadığını gördüm tepki verdim şimdi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor aldatılıyomuyum ve nasıl davranırsam kendime çevirebilirim daha yakınlaştırabilirim evine bağlayabilirim ve son olarak her zaman saygılı davranır sevgimi gösteririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?