Beyin yikama ve yönlendirme..

Micheal Jackson tek göz önünde şarkı söylediği bir klibi vardı.Beni ele geçiremeyecekler falan diyordu şarkıda hatırlayamadım adını şimdi.
Hatta Eminem bu grubun içinden çıkmaya çalışırken LAdy Gaga nın öödül töreninde giydiği kıyafeti tehdit olarak yolladılar diyorlardı.Çok taktım ben de illimunati ve subliminal mesajlara.Kızıma asla çizgi film izletmiyorum ama tv konusunda her yerde katımkurallar koyamaıyorum.Evde ben izletmesem babanesi annanesi izletiyor.Gelecekten çok korkuyorum

bende suanda bazı resımlerden dolayı mesela bulutlar bı cok yazıya benzeyebılır skeıl olabılır bunu kendımızde gormusuzdur ama resımler oylemı?
mıckey mouuse o resmı ıgrenc basbaya p..s o yanı neyse
buaraada bzıde cok tv acık durmaz reklam hıc ızlenmez
kendımızde ızlemıyoruz reklam pepede falan fılan yoktur herhalde

Bunu duymuştum ama önlemi hakkında fikrim yok
Çocuğum olursa 3-5 yaşına kadar tv izletmeyeyim desem her yerde her evde var, görüp isteyecekler
Ablamın çocukları öyle mesela
Zaten hiç izletmemek te mümkün değil..

ya eminem neden korkmuş baktım anlamadım
o kıyafette nası mesaj var ki

ya eminem neden korkmuş baktım anlamadım
o kıyafette nası mesaj var ki

Ben de netten okuduğum kadarıyla baştan aşağıya kırmızı olmasıymış elbisenin tehdit içerme sebebi :) Ama Eminemin korktuğu bariz belli :)

Bilemiyorum bazıları çok mantıklı geliyor bazıları da değil.Eşime göre aslında güçlü değiller amaçları çok güçlü olduklarını düşündürüp korku yaratmak.

Bir de şu mavi ışın mıdır nedir o zımbırtı var.Yine netten araştırmıştım ne kadar gerçek bilemiyorum Teslan'nın notlarını okumuştum.Gerçekten ürkütücü.

Son düzenleme:

hele o ramazana da karışmalarına öyle sinir oluyorum ki
ama naparsın içiyoruz evet güzel meret

konu muhteşem, inşallah biri çıkıp saçmalamaz da kapatılmaz konu....

tarkanın öp şarkısındaki gizli mesajlar videosunu izledim konuyu okurken. şoklardayım !

valla o kıyafeti görsem ben de korkarım
şaka bi yana evet baya baya şaşırmış korkmuş yani
belki daha önceden o tarz bi simgeyle korkutmuşlardır
paranoya yapayım biraz

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizce de sublımınal mesajları pazarlama teknıgıne ındırgemek hafıf kalmıyor mu?
Sonucta sublımınal mesaj veya 25.kare ucu cok acık seyler ısteyen ıstedıgı amacla kullanabılır ki kullanıyorlarda.
Secım zamanı partıler kullanır,alısverıs ıcın markalar kullanır,bır neslı mahfetmek ıcın guc unsurları kulanır.
Ayrıce son sıktakıler bızzat ıllumınatının kendılerıdır.
Dusunen,ahlaken yozlasmayan beyınlere sozlerını gecıremıcekler.
Oyuzden genclerı seks duskunu,maddıyat kolesı halıne getırıyorlar.Ve henuz buyuk darbeyı vurmadılar.Zemını hazırladır yıllardır sessız sessız..
Şimdı de kendı kendılerını desıfre ettıler bız teslım olalım dıye..
Ama inşaAllah uyanıyoruz insanlık olarak..
Ayrıca onların yıllardır kırlettıgı sahıp olmaya calıstıgı bılınaltımızı sımdı bız ele gecırebılırız.
Dedıgım kıtapla ıse baslayabılırız.

Bu konuyu zamanında çok araştırmıştım.. Varlığı ve gerçekliği ortada.
Özellikle reklamlar için bu inkar edilmiyor zaten.
Fakat zamanla internet ortamında bu konuda kurgu resimler, konular yayınlanmaya başlandı.
Bunları ayırt etmek gerekiyor.
..
Bu mesajların kullanılmadığı diziler, filmler dahi gençlerin, çocukların beynine nasıl empoze ediyor hepimiz şahit oluyoruz.

alltaki yorumu görmezden gelin lütfen, inciden alinti olunca sasirmamak gerekir.

bu subliminal mesajları oturup 'hadi çizgi filmlere 2 sex yazısı ve bir kaç gizli penis resmi ekleyelim de, geleceğin çocukları seks bağımlısı olsun ahlaksız olsun keh keh keh' şeklinde yaptıklarına inanmıyorum, bu düşünce bana komik geliyor.

çocukların şimdi nasıl yetiştirileceği konusu tartışmalı, her yerde kötü örnek var, ama bunun nedeni gizli mesajlar falan değil. gayet açık ve net bir şey var, o da popüler kültür. eskilerde yasak olan veya ayıplanan her şey şimdi çok normal, giderekte normalleşiyor.

Bende illuminati ve subliminal mesaj denen şeyi çok araştırdım. Evet herkes araştırıyor, bilgi sahibi oluyor. Hıııııı demek böyle böyleymişş diyor. Ama kim neyi değiştirebiliyor ?

Gitgide artan teknoloji bizi yedi bitirdi. Ama kesinlikle bizi buna muhtaç ediyorlar. Mesela bir anne çocuğunu televizyonun karşısına bırakıp iş yapabiliyor. Çocukta hiç kıpırdamıyor. Ama anne dese ki televizyon zararlı izlettirmeyim vs. Bu sefer çocuk ağlayacak,işler karışacak. Mecburuz yani bir şekilde.

Hiç birşey bu saatten sonra düzelemez. Televizyon izlemiyorum,izlettirmiyorum diye kendimizi kandırmayalım. Her yer de televizyonlar var artık. Bankalarda otobüslerde sokaklarda... Ki bu olay sadece televizyondan ibarette değil. Envayi çeşit telefonlar,tabletler vs.

Bir reklamla karşılaşmamız için herşey mümkün ve yapacak hiç birşey yok.

Keşke şu 2012 kehanetleri gerçek olaydı da Batsaydı bu dünya

4.resım nasıl bısey ya :S

Arkadaslar konuyu acip gitmis gibi olmusum ama nette degildim. Kusura bakmayin.

Cevaplar arasinda illimunatidende bahsedilmis.

Öncelikle sunu belirtmek istiyorum.
Bu mesajlarin en bastaki amaci para kazanmak.
Yani insanlarin tüketim yapmasini saglamak.

Ama bu kadari ile sinirli degil.
Toplumu herhangi bir konuda ikna etmek icin herzaman bu yöntem kullaniliyor.

Illimunatiyi arastiran bir yazarin bir sözü var.

" DÜNYAYI 6 SAPIK ADAM YÖNETIYOR"
Cok dogru.

Aslinda 6 sapik adam dedigi 6 köklü aile. Mesela Rockefel Rothschild aileleri bunlardan ikisi.

Bunlar kendilerini üstün görüyorlar, diger bütün insanligin kendilerine hizmet etmek icin dünyaya gelen köleler olduklarini düsünüyorlar.
Bunlardan bazilari pedofili ( cocuklara karsi cinsel istek duyan) hastasi.
Özellikle WD nin sahibi olan kisi, kendisi hem homoseksüel, hemde pedofilidir.

Bunlar kendilerine ilimunati ( isigin insanlari) diyorlar.
Amaclari ilk olarak insanlari dini inanclardan uzaklastirmak.
Cünkü dini inancin insanlari birlestiren cok güclü bir duygu oldugunu kesfetmisler.
Ikincisi insanlarin en temel iki duygusunu, saldirganlik ve cinsellik duygularini körükleyerek, arzu ve dürtülerinin kölesi olmus bir toplum yaratmak.

Bu kurulus hakkinda Stanley Kubrick in GÖZÜ TAMAMEN KAPALI ( Eyes Wide Shut) filmini izleyebilirsiniz. Stanley Kubrick bu filmin kurgusunu bitirip, gösterdikten 4 gün sonra süpeli bir sekilde öldü.

Aslinda bizler bircok seyin farkinda degiliz.
Gercekten dünynin iplerini elinde tutan adamlar var. Bunlar genellikle 100 yasina kadar yasar.
Kendilerinin hayatini olabildigince uzatmak icin özel olarak kurulmus kurumlar var.

Yapilan bir cok deneyden insanligin haeri yok.

Ama suna kesinlikle katiliyorum ki dünyayi yöneten bu 6 köklü aile, gercekten cok tehlikeli.

ben hala asıl amaclarının ne oldugunu
bunların nasıl gercekte varmı yokmu olduklarınızdan nasıl emın oldugunuzu merak edıyıorum
lady gagaya gelecek olursak kıyafet gercekten korkunc ama soylenenler dogrumub ılemıcemmm

alltaki yorumu görmezden gelin lütfen, inciden alinti olunca sasirmamak gerekir.

hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:

bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:

ben bu filmi izledim çok önce neden öldürüldü adam anlamadım
sebebini açıklar mısın

çok zorlama şeyler var evet
gerçekliğin yanısıra uydurulan şeyler olduğuna da inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…