- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Iiluminatinin meshur isareti var onu gordugum anda diyorum tamm illuminati el atmis olaya. Aref ve acun sik sik kullaniyolar bu isareti. Piramit icinde tek goz.
Micheal jackson bu isareti de illuminatiye hizmet verip reklamini yapmayida reddettigi icin doktorunun verdigi yuksek doz ilacla olduruldu. Bu ortaya cikarildi ama basin sessiz kaldi. Bunu demek istemistim.
Micheal Jackson tek göz önünde şarkı söylediği bir klibi vardı.Beni ele geçiremeyecekler falan diyordu şarkıda hatırlayamadım adını şimdi.
Hatta Eminem bu grubun içinden çıkmaya çalışırken LAdy Gaga nın öödül töreninde giydiği kıyafeti tehdit olarak yolladılar diyorlardı.Çok taktım ben de illimunati ve subliminal mesajlara.Kızıma asla çizgi film izletmiyorum ama tv konusunda her yerde katımkurallar koyamaıyorum.Evde ben izletmesem babanesi annanesi izletiyor.Gelecekten çok korkuyorum
ya eminem neden korkmuş baktım anlamadım
o kıyafette nası mesaj var ki
pentagram işaretinden, üçgende göz simgesinden bu kadar korkulmasınıda saçma buluyorum, internette her yazılan çizilene inanmamak lazım, sizi bişeylerden korumak adına! yazıp çizenlerinde amacı para ya da popülarite yoksa bilinçaltınız kimsenin umrunda değil bence
bence son yüzyılın subniminal saldırı başarısı bir kola markasına ait, pentagram işaretine ait değil yani
hatta bu konuda o kadar başarılılar ki kendisi milli içeceğimiz oldu, onunla aile saadetimiz tamamlanmış oldu onunla çok mutluyuz, iftar sofrasında dedemizin yanında baş köşede yerini aldı. Ben içiyormuyum evet bende içiyorum malesef
subniminal mesajlar böylede yapılıyor yani illa cinsel objeye gerek yok, amaç ürüne bağlamak, reklamların hepsinin amacı bu zaten
bi yerde bi yazı okumuştum tam hatırlamıyorum, subniminal mesajlarla kocanızı eve nasıl bağlarsınız, yani konusu buydu başlığını hatırlamıyorum vay be dedim demek bu işe de yarıyor. Sonra düşününce aile içinde de aslında buna maruz kalıyoruz bebekliğimizden beri, korunmak adına gerçekten amaç koruma mı sevgi mi diyede sorguluyor bazen insan
Ben de netten okuduğum kadarıyla baştan aşağıya kırmızı olmasıymış elbisenin tehdit içerme sebebi :) Ama Eminemin korktuğu bariz belli :)
Bilemiyorum bazıları çok mantıklı geliyor bazıları da değil.Eşime göre aslında güçlü değiller amaçları çok güçlü olduklarını düşündürüp korku yaratmak.
Bir de şu mavi ışın mıdır nedir o zımbırtı var.Yine netten araştırmıştım ne kadar gerçek bilemiyorum Teslan'nın notlarını okumuştum.Gerçekten ürkütücü.
valla o kıyafeti görsem ben de korkarım
şaka bi yana evet baya baya şaşırmış korkmuş yani
belki daha önceden o tarz bi simgeyle korkutmuşlardır
paranoya yapayım birazEki Görüntüle 630223 Eki Görüntüle 630225
ben hala asıl amaclarının ne oldugunuArkadaslar konuyu acip gitmis gibi olmusum ama nette degildim. Kusura bakmayin.
Cevaplar arasinda illimunatidende bahsedilmis.
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum.
Bu mesajlarin en bastaki amaci para kazanmak.
Yani insanlarin tüketim yapmasini saglamak.
Ama bu kadari ile sinirli degil.
Toplumu herhangi bir konuda ikna etmek icin herzaman bu yöntem kullaniliyor.
Illimunatiyi arastiran bir yazarin bir sözü var.
" DÜNYAYI 6 SAPIK ADAM YÖNETIYOR"
Cok dogru.
Aslinda 6 sapik adam dedigi 6 köklü aile. Mesela Rockefel Rothschild aileleri bunlardan ikisi.
Bunlar kendilerini üstün görüyorlar, diger bütün insanligin kendilerine hizmet etmek icin dünyaya gelen köleler olduklarini düsünüyorlar.
Bunlardan bazilari pedofili ( cocuklara karsi cinsel istek duyan) hastasi.
Özellikle WD nin sahibi olan kisi, kendisi hem homoseksüel, hemde pedofilidir.
Bunlar kendilerine ilimunati ( isigin insanlari) diyorlar.
Amaclari ilk olarak insanlari dini inanclardan uzaklastirmak.
Cünkü dini inancin insanlari birlestiren cok güclü bir duygu oldugunu kesfetmisler.
Ikincisi insanlarin en temel iki duygusunu, saldirganlik ve cinsellik duygularini körükleyerek, arzu ve dürtülerinin kölesi olmus bir toplum yaratmak.
Bu kurulus hakkinda Stanley Kubrick in GÖZÜ TAMAMEN KAPALI ( Eyes Wide Shut) filmini izleyebilirsiniz. Stanley Kubrick bu filmin kurgusunu bitirip, gösterdikten 4 gün sonra süpeli bir sekilde öldü.
Aslinda bizler bircok seyin farkinda degiliz.
Gercekten dünynin iplerini elinde tutan adamlar var. Bunlar genellikle 100 yasina kadar yasar.
Kendilerinin hayatini olabildigince uzatmak icin özel olarak kurulmus kurumlar var.
Yapilan bir cok deneyden insanligin haeri yok.
Ama suna kesinlikle katiliyorum ki dünyayi yöneten bu 6 köklü aile, gercekten cok tehlikeli.
alltaki yorumu görmezden gelin lütfen, inciden alinti olunca sasirmamak gerekir.
Arkadaslar konuyu acip gitmis gibi olmusum ama nette degildim. Kusura bakmayin.
Bu kurulus hakkinda Stanley Kubrick in GÖZÜ TAMAMEN KAPALI ( Eyes Wide Shut) filmini izleyebilirsiniz. Stanley Kubrick bu filmin kurgusunu bitirip, gösterdikten 4 gün sonra süpeli bir sekilde öldü.
.
hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:
bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?