eminem niye korktu bilmem o ama o kıyafeti görünce ben bile ürktüm burda
Aslinda bu o kadar kolay ki:)
Siz bilincinizin sadece kendi iradeniz altinda ki bölümünden olustugunu düsünüyorsunuz.
Oysa ki bilinc alti öylesine güclü ve öylesine tehlikeli bir olgu ki.
Söyleki;
Düsünün siz bir travma yasadiniz.
Bilinc alti bu travmadan kurtulmak icin size hayali bir arkadas yaratabiliyor.
O arkadasi görüyorsunuz, konusuyorsunuz sanki gercekten var gibi canli kanli:)
Ama aslinda yok, bu tamamen bilinc altinin oyunu:)
Bunun gibi örnekler cogaltilabilir.
sizin bir üstünüzdeki yorumumu okursaniz, bilinc alti zayif insanlarin bu konularda daha direncsiz oldugunu belirttim.bunun yanında baska bıseyde olmalı 3 seneye yakın bı zaman once psikolojı klınıgınde tedvaı gordum 3-4 ay kadar
teshıs agır bı tramva gecırdıgım ıdı
kocam tarafından terık edılmıstım dogums onrası
valal hıc arkadas fılanda yaratılmadı ya bıldıgın yapayalnızdım
bu konu bana karısık geldı
secret en sevdıgım olgudur
oğlumu eve tv nin karşsına bırakıp geldim. disney channel izliyor sürekli. anlatmaya çaılıyorum ama anlamıyor çocuk aklı tabi. ben ne yapacağım şimdi. tv yi kaldırıp camdanmı atayım. küçük bir şehir etüt yük başka uğraş yok. hadi bana bir akıl verin
Çocuğuma tv izletmekten başka çarem yok diyorsanız öncelikle 3 gün onun tv izlemesinin Sizin kontrolünde olduğunu çaktırmadan belli edecek bir çare bulunabilir.
Her gün mesela saaat 13.00 den 16.00 a kadar elektrik olmaz televizyonda !
Biraz direnci kırılır böylece.
Belki kendiniz bazı yerli yada daha makul çizgi filmler satın alıp yada internetten indirip dvd den SEÇTİĞİNİZ çizgi filmleri izletebilirsiniz.
En azından beyni yoğun, hızlı anime görüntülerden, reklamlardan, sürekli bir hipnoz etkisi yaratacak uyaranlardan uzak kalmış olur.
Mümkün mertebe yanında bulunmaya çalışmanız izlerken ve izlediği şey üzerine konuşmanız bence faydalı olur.
İzole etmek imkansız ama 3 saat disney channel başında ise 3 saatte onu taze, dinç, aktif kılacak ve Sizin doğrularınızı öğreneceği bir aktivite içinde olması güzel olur sanki.
illuminati'ye üye olmak ıcın once masonmu olacaklar , kenıdmı konudan alamıyorum :S yazmadan okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?