Eki Görüntüle 630346 Eki Görüntüle 630347
bu konuyu bende bayağı araştırmıştım.
araştırdıkça neler çıkıyor neler göreceksiniz...
illuminati bir örgüt ve asla hakkında tam birşey bilinmiyor.
onların bilmemizi istediği kadarını biliyoruz..
amerika başkanları bile bu örgüte hizmet ediyor.
son araştırmamda bilidğim kadarıyla bu örgütün başındaki 10 kişi şuanda dünyayı yönetiyor...
çok ürkütücü.
şu da var ki bu tür mantıklı ve ciddi konular bir noktadan sonra abartılarla paronaya haline dönüşüp şehir efsanesi kategorisine giriyor. absürt sayılabilecek eklemlerle konu inandırıcılığını yitiryor ve duyarsız hale geliyoruz.
baktım bulamadım bişi ne var:S
ıyıde ne dıcezde arastırıcaz oda enteresan emınemın vıdeosunu sans eserı buldum daha dogrusu bı arkdas nasıla rıyacamı soyledı neyseEki Görüntüle 630374 Eki Görüntüle 630375 Eki Görüntüle 630376
Katy Perry-Kanye West. E.T klibinin 3.50 saniyelerdeki görüntülerinden bir kaç örnek..
Aslında klip baştan sona ayin içeriyor ve her sahnenin anlamı var.. Önceki mesajımda da dediğim gibi kendiniz araştırın..
Bazı bilgiler bir anda verilince değersizleşiyor.
Demet Akalının bağlantısı vardır yoktur bişey diyemem. Ama bırakın Allah aşkına.
Medyanın önünde olupta bu işareti yapan herkesin illuminatiyle ilgisi olacak değil.
Bize normal geliyosa onada geliyodur.
Zaten adamlarında istediği bu milleti paranoyak hale getirip korkutmak.
Biz de ekmeklerine yağ sürüyoruz..
Hadi bu kadın onlardan diyelim. Fenerbahçenin ablemini görmek resmen kahkaha atmama sebep oldu.
Krispiden bahsetmiyorum bile
3. fotoğrafta ne var? Bi bebek alt tarafı ben mi göremiyorum yoksa :sEki Görüntüle 630374 Eki Görüntüle 630375 Eki Görüntüle 630376
Katy Perry-Kanye West. E.T klibinin 3.50 saniyelerdeki görüntülerinden bir kaç örnek..
Aslında klip baştan sona ayin içeriyor ve her sahnenin anlamı var.. Önceki mesajımda da dediğim gibi kendiniz araştırın..
Bazı bilgiler bir anda verilince değersizleşiyor.
Evet bende ilk bakista farkedemedim siz aciklayinca gordum kalcayi.zaten birebir benzetse bi anlamı kalmaz: )
dikkat et tüm resimlerde benzetilen şeye dikkatlice bakınca görüyorsun birden bakınca pat diye göremiyorsun
Demet Akalının bağlantısı vardır yoktur bişey diyemem. Ama bırakın Allah aşkına.
Medyanın önünde olupta bu işareti yapan herkesin illuminatiyle ilgisi olacak değil.
Bize normal geliyosa onada geliyodur.
Zaten adamlarında istediği bu milleti paranoyak hale getirip korkutmak.
Biz de ekmeklerine yağ sürüyoruz..
Hadi bu kadın onlardan diyelim. Fenerbahçenin ablemini görmek resmen kahkaha atmama sebep oldu.
Krispiden bahsetmiyorum bile
tarkanın gel gel acımicak klibide analiz edilmiş... etkilendim ne yalan söyleyeyim....
cine 5 deki programı bende izliyorum şu an. ilginç gerçekten.... bu güne kadar duydum ama çok üzerinde durmamıştım. ama araştırdıkça çıkıyor birşeyler ...
Kitaplarla oldukça haşır neşir olduğumdan bu konuya da el atma fırsatım oldu.illuminatiyi iyice araştırmanı tavsiye ederim o zaman anlayacaksın paranoyaklık olmadığını.
ben medyadakilerin %90 ının bunu bilinçli yaptığına adım gibi eminim.
çünkü bir çok klipte bu işaret yapılıyor.
iiuminati medyayı esir aldı o nedenle yabana atmamak lazım.
fenerbahçe resminden illa bişey çıkacak diye değil görsellerde gördüm ilgimi çekti paylaştım.
doğru ya da yanlış bi bilgim yok onda.
malum...kitlesi büyük bir takım bilen biri yorum yapar diye düşünerek paylaştım birazda.
krispiye gelince;
şu ana kadar paylaşılan hiç bir resimdeki sübliminal reklamı çatır çatır göremedik
illaki dikkatli bakmak gerekiyor.
sübliminal empoze etmek istenilen amacın birebir resmi değil onu çağrıştıracak resimlerin paylaşılmasıdır.
zaten direk o kalça figürü konsa adı sübliminal olmaz ve gündeme bomba gibi oturur.
şuan oldukça normal gözküyor ve kimsede birşey diyemiyor.
çocukların algı ve benzetme güçleri çok yüksektir,
bu tip benzetmelere müsaittirler heleki 5 6 yani cinsiyet ayrımının farkına vardıkları yaşlarda.
alt yazılı ızledım bugun
sacma buldum ne var yanı
nasıl adlandırırsan oyle dıye dusundum :)
o klıple ılgılı bazı yazılar buldum
buarada krispide kalca goremıyorum
pekı bu hareketı yapanlar ıste elle kolye veya demet gıbı ne cıkarları var
oyle moda dıyemı baslıyolar bu ısaretlere yoksa bırılerıyle bı gorumsmemı saglanıyor?
Arkadaşlar subluminal mesajları neden direkt İlluminati'ye bağladınız
Subluminal mesajları, sizi bir gruba çekmek, birilerini haklı göstermek için kullanmıyorlar
sadece. Bu bir bağlama tekniği. Sizi bir ürüne, markaya, programa bağlamak için
kullanılan bir taktik. Telkinle pazarlama diyebiliriz. Günlük hayatta sadece tv'de, internette
izlediğimiz görüntüler değil, aldığımız, kullandığımız ürünlerin amblem ve ambalajları da aynı
teknikle belirleniyor. Yani kaçış yok.
Tabi Irak'a radyo yayını ile yapılan telkini buna dahil etmiyorum. Bu reklamvari hareketlerden
farklı değerlendirilecek bir durum.
Kizlarr cine5 te gokcenin tuttu firlatti kalbimi sarkisindaki gizli mesaji gosterdiler. Cok ilginc ya nasil yapmislar onu soyledigi sarkinin altinda birde anlamaz anlamaz onlar diye biseyler diyo gokce :s cok sasirdim o sarki baya tuttu hepimizi salak yerine koymus gokce :s
Kitaplarla oldukça haşır neşir olduğumdan bu konuya da el atma fırsatım oldu.
Yani konu hakkında belli bir bilgi birikimim var.
Bu konuda yazılan ve benim okuduğum kitapların büyük çoğunluğu insanlara korku salmak için medyanın kullanıldığıydı.
Resmen paranoyaktırıyolar insanı. Amaçları bu.
Eğer ki Krispinin susamlarında kalça arayacak kadar paranoyaklaştırdılarsa bizi, ben bu adamları ayakta alkışlamak istiyorum
Biraz gerçekçi olalım diye söylüyorum. Dünya üzerinde ki hemen hemen insanların büyük çoğunluğu komplo teorilerine meraklıdır.
Monoton akıp giden yaşantımızda nerden ne bulsak diye uğraşıp. Adamların ekmeğine yağı da balı da çalıyoruz.
Her gördüğümüze de aaa böylemiymiş dememk lazım.
Bende farkındayım görüyorum çocuğunluda doğrudur inanıyorum ama inanmakla her halta balıklama dalmak farklı şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?