Beyin yikama ve yönlendirme..

baktım bulamadım bişi ne var:S

tamda bunu demek istemiştim

Son düzenleme:
Aslında iyiye kullanılsa cidden cok etkili olurdu hayatımızın olumlu mutlu huzurlu yaşanmasında ama tabi olasılıkla olmuyo peki yapılabilecek bişey varmi ki yani konuşuyoruz konuşuyoruz bosuna gibi geliyo bana hersey tikirinda isliyo , değişen bişey olmaz daha neler yapılıyodur bilmediğimiz ben bu yayılan hastalıkların filanda planlı olduğunu düşünüyorum hersey strateji ...

ıyıde ne dıcezde arastırıcaz oda enteresan emınemın vıdeosunu sans eserı buldum daha dogrusu bı arkdas nasıla rıyacamı soyledı neyse
bu sahnelerı ben hıc gormedım ya cok sasırdım
:S
herkez sapık galıba ya

kadın belkı gerdan kırıyor oynuyor kamera cekımınne oturude oyle denk gelmıstır oyle bır poz verdıgını dusunmuyrum bulanık duruyor resım

3. fotoğrafta ne var? Bi bebek alt tarafı ben mi göremiyorum yoksa :s
Bir de öpüşen insan olması lazım o karelerde.
Bu arada şarkıda çok güzeldir

illuminatiyi iyice araştırmanı tavsiye ederim o zaman anlayacaksın paranoyaklık olmadığını.
ben medyadakilerin %90 ının bunu bilinçli yaptığına adım gibi eminim.
çünkü bir çok klipte bu işaret yapılıyor.
iiuminati medyayı esir aldı o nedenle yabana atmamak lazım.
fenerbahçe resminden illa bişey çıkacak diye değil görsellerde gördüm ilgimi çekti paylaştım.
doğru ya da yanlış bi bilgim yok onda.
malum...kitlesi büyük bir takım bilen biri yorum yapar diye düşünerek paylaştım birazda.
krispiye gelince;
şu ana kadar paylaşılan hiç bir resimdeki sübliminal reklamı çatır çatır göremedik
illaki dikkatli bakmak gerekiyor.
sübliminal empoze etmek istenilen amacın birebir resmi değil onu çağrıştıracak resimlerin paylaşılmasıdır.
zaten direk o kalça figürü konsa adı sübliminal olmaz ve gündeme bomba gibi oturur.
şuan oldukça normal gözküyor ve kimsede birşey diyemiyor.
çocukların algı ve benzetme güçleri çok yüksektir,
bu tip benzetmelere müsaittirler heleki 5 6 yani cinsiyet ayrımının farkına vardıkları yaşlarda.

tarkanın gel gel acımicak klibide analiz edilmiş... etkilendim ne yalan söyleyeyim....

cine 5 deki programı bende izliyorum şu an. ilginç gerçekten.... bu güne kadar duydum ama çok üzerinde durmamıştım. ama araştırdıkça çıkıyor birşeyler ...

demet akalın,fenerbahçe

neredeyse nefes alırken bile şüpheleneceğiz bir şeylerden..evet gizli mesaj denilen şey var ama artık abartıldığını düşünüyorum..

o yüzden internetten değil de bu konuda yazılmış asıl bilgi kaynağı olan kitaplardan araştırıp öğrenmek daha mantıklı.

alt yazılı ızledım bugun
sacma buldum ne var yanı
nasıl adlandırırsan oyle dıye dusundum :)
o klıple ılgılı bazı yazılar buldum

buarada krispide kalca goremıyorum

pekı bu hareketı yapanlar ıste elle kolye veya demet gıbı ne cıkarları var
oyle moda dıyemı baslıyolar bu ısaretlere yoksa bırılerıyle bı gorumsmemı saglanıyor?

ya sımdı bırde suacıdan bakıyorum dıyelımkı bu işareti gore gore beynımz alıstı bızde yapmaya basladık yani bilinsizce yaptıgımz bişi onlara ne kazandırrki

ama cızgıfılmlerde uygulanan sex temalarınaa cok uzldumm o baska mevzu dıgerı benı cok acmadı krıspıde kalcayı dıkkaltıce baktım yıne goremedım

of kafamda karıstı:)

Kizlarr cine5 te gokcenin tuttu firlatti kalbimi sarkisindaki gizli mesaji gosterdiler. Cok ilginc ya nasil yapmislar onu soyledigi sarkinin altinda birde anlamaz anlamaz onlar diye biseyler diyo gokce :s cok sasirdim o sarki baya tuttu hepimizi salak yerine koymus gokce :s

Bilgi hap gibi bir şey değil. Yutalım da hoop bilgilenelim.
Yüzyıllardır süren bir planı iki dakikada hazmedemez kimse. Bunu da aklımızın bir köşesinde bulunduralım.

Kitaplarla oldukça haşır neşir olduğumdan bu konuya da el atma fırsatım oldu.
Yani konu hakkında belli bir bilgi birikimim var.
Bu konuda yazılan ve benim okuduğum kitapların büyük çoğunluğu insanlara korku salmak için medyanın kullanıldığıydı.
Resmen paranoyaktırıyolar insanı. Amaçları bu.

Eğer ki Krispinin susamlarında kalça arayacak kadar paranoyaklaştırdılarsa bizi, ben bu adamları ayakta alkışlamak istiyorum

Biraz gerçekçi olalım diye söylüyorum. Dünya üzerinde ki hemen hemen insanların büyük çoğunluğu komplo teorilerine meraklıdır.
Monoton akıp giden yaşantımızda nerden ne bulsak diye uğraşıp. Adamların ekmeğine yağı da balı da çalıyoruz.
Her gördüğümüze de aaa böylemiymiş dememk lazım.
Bende farkındayım görüyorum çocuğunluda doğrudur inanıyorum ama inanmakla her halta balıklama dalmak farklı şeyler..

inanıp inanmamak size kalmış tabi :) ama ben bu kadar şeyin bir araya tesadüfen gelmiş olabileceğine inanmıyorum.

örgüt olduğundan bahsediliyor . görüşmeler oluyordur herhalde. ben de bilemiyorum orasını

subliminal mesaji bana tanimlarmisiniz?
subliminal mesaj veya bilinçalti mesaj baska bir objenin içine gomulu olan bir isaret veya mesajdir ve normal insan algisi limitlerinin altinda kalmak, o anda farkedilmemek uzere tasarlanmistir (vikipedia)
herhangi bir urune insanlari baglamak için neden ozellikle cinsel ve siddet içerikli, seytani simgelerle kapli objeler kullanilmaktadir?
ben sahsen buna "telkinle pazarlama" diyemiyorum. çunku "pazarlama" adi altinda bu tur içeriklerin kullanilmasina anlam veremiyorum. bu sebepten bunu direkt olarak illuminatiye bagliyorum.
ayrica çizgi filmlerde; ki bu çizgifilmlerin izleyicilerinin yas grubunun ne oldugu belli, sizin "telkinle pazarlama" olarak tanimladiginiz yontemin bulunmasinin ne gibi ticari bir amac bulundurdugunu da sahsen cozebilmis degilim. Bu turden mesajlarin kullanildigi bircok izlenceye internet uzerinden ulasabilir ve arastirabilirsiniz. Eger dikkat ederseniz cogunun reklam olmadigini da farkedersiniz.

anlamadım sarkının altında telkınmı var
goruntulerde bı absurtlukmu
yanı nasıl gızlı mesaj ya
nasıl oalbılır ya bı hata ıse
suan ızleyemedıgım ıcın seslı ben hıc bısey anlamıyorum 20 dk caymolasına cıkıyorum cepten baglanıp bakayım neler oluyor

''-Almanya Başbakanı: Angela Merkel

-Genelde ceketinin düğmesini de göz kısmına denk getirir.
-Bunu yapmasında ki amaçta açık ve net..
''

bende facede bır grupta buna denk geldımm ama bukadarıda sacma geldı banaaa bunu beynımee işlesee nee işlemese neee

Eklentiler

• $293737_547839198566250_275114248_n.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
şu çizgi film olayı çok canımı sıktı..hemen hemen her çizgi film de bi mesaj var gibi..

aynennnde bole suan net sayfasnda gordgm herseydenn mesaj aryrmm haha yandakı nutella reklamında bıleee sizdede varmı bu durum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…