Beyin yikama ve yönlendirme..

Dinleri sorgulamakla beyin yıkama ve yönlendirmenin bir bağlantısını göremedim. Dinleri sorgulayanlar bunu yapmaya çalışan insanlar değil. Azcık aklı olan insan, hayatının bir bölümünde zaten dinleri sorgular, hepimiz sorgularız, veya sorgulamışızdır. Sorgulamadan, kafamıza uygununu bulamadan zaten dinden bahsetmek mümkün değil. İnanmayanlara da saygı duymak lazım ama bunun illuminati veya gizli mesajlarla alakası yok, herkes zaten dinleri sorgular.

Konu sahibinin dediği gibi, insanların en ortak noktalarından biri din olduğu için, insanları dinsizleştirme, böylece toplumun direncini kırmak isteyenlerin efsaneleri yıllardır hep kulağa geliyor.

örnek: nasa nin gizli mavi isin projesi "project bluebeam"

ama bunlar konuyla çok farklı şeyler bence. konu dışı

bu konuyu bende bayağı araştırmıştım.
araştırdıkça neler çıkıyor neler göreceksiniz...
illuminati bir örgüt ve asla hakkında tam birşey bilinmiyor.
onların bilmemizi istediği kadarını biliyoruz..
amerika başkanları bile bu örgüte hizmet ediyor.
son araştırmamda bilidğim kadarıyla bu örgütün başındaki 10 kişi şuanda dünyayı yönetiyor...
çok ürkütücü.

Eki Görüntüle 630067 bende bu konuyu çok araştırdım ve ürkütücü bir resim daha... gölge ksımda sübliminal mesaj varmış

bu konu hakkındaaa daha oncede bır takım yazılar okumustum ama cızgıfılmelere butarz cısellık vs teması ıslenmesı caktırmadan benı korkuttu acıkcası oglum ozellıkle mıkı mouse hastası nasıl onu vazgecırcem bennn

Hepsine tamam diyebilirim ama bu ikisi de saçmalık resmen.
Yuvarlak gördüğüm her şeklin içine çizeyim iki tane üçgen. Al sana İlluminati.
Var mı böyle saçmalık ya. Bazı insanlar da milleti resmen salak yerine koyuyolar.
Şimdi kalkıp odamı araştırsam en az 10 tane illuminatiyle bağlantım olduğuna dair kanıt gösterebilirim madem öyle.
Demet akalınınki gibi tonla fotoğrafım var benimde.
Zaten benim köklerimde Rockefellere dayanıyo..

Yazmak istemiyorum dememin sebebi; Insanlara düsünelerimi empoze etmek istiyormus gibi görünmek istemememdir.
Herkesin arastirmasi daha saglikli demem bu yüzden.
Ben yillardir arastirma yapiyorum.
Bircok hurafeler, hikayeler, uydurmalar var evet ama kan dondurucu gerceklerde var.
Cok sevdigim, her sözünün altina imza atabilecegim MALCOMX in medya ile ilgili cok güzel sözleri, yazilari var.
Bunlardan biri " Eger dikkatli olmazsaniz medya sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayanlarida alkislamanizi saglar."
Yani belirli bir kesim var bu inkar edilemez.
Cok büyük deneyler var ve insanlik bunlardan habersiz.
Cok büyük projeleri, uygulamalari var.
Bunlarin dünyayi yönetiyor olarak adlandirilmasinin en büyük nedeni, dünya ekonomisinin iplerini ellerinde tutuyor olmalari.
En son buluslarindan biri 3 BOYUTLU HOLOGRAM.
Bu buluslari ile yaptiklari en önemli deneylerinden biride, Rusyada gökyüzüne Carmaha gerilmis ISA fügürü yansitmalari.
Insanlar o fügürü görünce önünde egilip hac cikartmislar.
Yani olaylar cok büyük ve derin.
ocuklarimizin cizgi filmi ile sinirli degil.
Inanmak, inanmamak, arastirmak, es gecmek insanlarin kendi kararidir.
Ama ben herzaman her konuda arastirma yapmayi fikir sahibi olmayi sevmisimdir.

Bu bilgi kirliliğinin, kendilerini ifşa etmelerinin de sebebi var..
Bu oluşum bir şekilde çıktı ortaya.. İnsanlar haberdar.. Ve abuk sabuk herşeyi illuminatiye bağlamaya çalışıyorlar..
İlluminati konusu çok derin.. Korkunç..
Bu kadar bilgi kirliliği olmasını sebebi ise yine kendileri..

Şöyle düşünün; bir kişi korumalarıyla birlikte 5 aynı araba ard arda gidiyorlar.. Hangisinde gerçek kişinin olduğunu bilemezsin..
İnsanları duyarsızlaştırmak, aman canım olur mu öyle şey dedirtip, planlarını daha rahat(!) uygulamak için ifşa oldular..

İnternetteki her resmi illuminatiyle bağdaştırmayın.. Elbette değerli bilgiler de var zaten konuya hakim oldukça hangisinin gerçek hangisinin uydurma olduğunu anlıyorsunuz...

Yeni bir kitap çıktı bir kaç gün önce.. "Küçük adamlara büyük oyunlar Ömür Kurt" en kısa zamanda edineceğim..
Bu konuları ele almış..

Bazı sanatçıları şarkıcıları zihin kontrolü ile kendilerine köle yapıyorlar..
Mesela; şu klibi izleyin önce.. Ayin yapıyorlar... (Bu sahnelerin hepsinin bir anlamı var, kendiniz internetten araştırın))

3,50 saniyelerdeki görüntüler kliple ne alaka? Çok hızlı geçiyor dikkat edemeyebilirsiniz, durdurun..
Eğer göremezseniz resim olarak paylaşırım..

Katy Perry - Kanye West.. E.T

<strong><span style="color:#800080;">[video=youtube;t5Sd5c4o9UM]http://www.youtube.com/watch?v=t5Sd5c4o9UM[/video]

demet akalının bu pozu illuminati sembolünden biridir ve bir çok ünlü ve medyadakiler bunu kıyafet,takı veya işaret olarak uygular.
siz veya ben veya bir başkası bu işareti çok garipsemeyiz değil mi?
çocukken bile yapılır çünkü bunlar.
fakat iş medya dünyasına taşınınca işin boyutu değiişiyor.
illuminati gözardı edilecek bir örgüt değil,çok fazla yayıldı.
haliyle bu işareti medyada görüp illuminatiye bağlamak kadar normal birşey yok.

kafam hala karısık

reklamın gucu yazılı vıdeoyu calıstıramadım

diğer klbitede absurt bısey goremdım yanı enteresan bısey goremedım

susamlı yerin çizgilerine bakın.
kalça kıvrımını andırır bir görüntü var.

acıkcası onda pek bişi bulamadımmmm yanı gormedımde ole bir goruntu acaba bazı seylerde bızmı goz yanılması yasıyoruz yada o dusnceyleee bakıncamı oluyorr

Katy Perry-Kanye West. E.T klibinin 3.50 saniyelerdeki görüntülerinden bir kaç örnek..

Aslında klip baştan sona ayin içeriyor ve her sahnenin anlamı var.. Önceki mesajımda da dediğim gibi kendiniz araştırın..
Bazı bilgiler bir anda verilince değersizleşiyor.

Demet Akalının bağlantısı vardır yoktur bişey diyemem. Ama bırakın Allah aşkına.
Medyanın önünde olupta bu işareti yapan herkesin illuminatiyle ilgisi olacak değil.
Bize normal geliyosa onada geliyodur.

Zaten adamlarında istediği bu milleti paranoyak hale getirip korkutmak.
Biz de ekmeklerine yağ sürüyoruz..

Hadi bu kadın onlardan diyelim. Fenerbahçenin ablemini görmek resmen kahkaha atmama sebep oldu.
Krispiden bahsetmiyorum bile

Evet farkettim ama bunu cizen hayatinda dogru duzgun bi kalca gormemis heralde :)) cok basarisiz bi kalca resmi :)))))))))

zaten birebir benzetse bi anlamı kalmaz: )
dikkat et tüm resimlerde benzetilen şeye dikkatlice bakınca görüyorsun birden bakınca pat diye göremiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…