Bende cok sasirdim sesli olarak soyluyo resmen :s sarkiyi yavaslatinca cozmusler biraz once gosterdiler :s kendi sesiyle soylemese suphelenirdim ama bizzat kendi sesiyle soyluyo :s anlamaz onlar illuminati anlar gibi bisey soyluyoanlamadım sarkının altında telkınmı var
goruntulerde bı absurtlukmu
yanı nasıl gızlı mesaj ya
nasıl oalbılır ya bı hata ıse
suan ızleyemedıgım ıcın seslı ben hıc bısey anlamıyorum 20 dk caymolasına cıkıyorum cepten baglanıp bakayım neler oluyor
Kitaplarla oldukça haşır neşir olduğumdan bu konuya da el atma fırsatım oldu.
Yani konu hakkında belli bir bilgi birikimim var.
Bu konuda yazılan ve benim okuduğum kitapların büyük çoğunluğu insanlara korku salmak için medyanın kullanıldığıydı.
Resmen paranoyaktırıyolar insanı. Amaçları bu.
Eğer ki Krispinin susamlarında kalça arayacak kadar paranoyaklaştırdılarsa bizi, ben bu adamları ayakta alkışlamak istiyorum
Biraz gerçekçi olalım diye söylüyorum. Dünya üzerinde ki hemen hemen insanların büyük çoğunluğu komplo teorilerine meraklıdır.
Monoton akıp giden yaşantımızda nerden ne bulsak diye uğraşıp. Adamların ekmeğine yağı da balı da çalıyoruz.
Her gördüğümüze de aaa böylemiymiş dememk lazım.
Bende farkındayım görüyorum çocuğunluda doğrudur inanıyorum ama inanmakla her halta balıklama dalmak farklı şeyler..
tum ınsanların yatıp kalkıp sureklı dusundugu sey sex
sabahtan berı bu yazılara bakıyorum bılınc altıma yerlestımı noldu anlayamadım
neyse krispidede bısey goremıyorum
gayet bılgılı arkadaslar varmıs ne kadar gerı kalmısım dıye d usunuyorum :26:
Yanlış anlaşılmasın sizi alıntıladığım için direk sizin için söyledim gibi oldu ama genel olrarak söylüyorum ben.amaç paranoyaklaştırmak olabilir
fakat bu videolar,resimler sanmıyorumki insanları paranoyak yapsın.tedirginlik,daha dikkatli olmak neyse ama paranoyaklık biraz ağır kaçar.
demet akalının videosu veya krispi ambalajı...vs.
gördüklerimle araştırdıklarımı bağdaştırabiliyorum bu da inanmam için yeterli.
nerde ne varmış merakı ise hastalık boyutunda olmadığı sürece ve bilinçli yapıldığı sürece insanı bilgilendirir bunada karşı değilim.
pc de veya okuduğum kitaplarda aklımda kaldığı kadarına dikkat ediyorum.
avm ye gittiğimde gözüm reklam tabelalarına gidiyor acaba birşey var mı diye,
fakat bu kendi kendimi yiyecek boyutta olmadığı sürece sorun yok.
araştıran herkes az çok bunun bilincini kapar.
konu sahibininde değindiği gibi asıl tedirginlik duymamız gereken çocuklar.
algılar kuvvetli.
bunu araştırmak adamların ekmeğine yağ sürmek değildir kanımca.
zaten bu reklamların hiçbiri birebir gözümüze çarpmıyor ve birçoğunu hala anlamdan bakabiliyoruz,göz yanılgısı olmuş bi yerde.
farkettiklerimiz farketmediklerimiz yanında devede kulak.
ha bu arada krispi ambalajını henüz yeni keşfettim,netten.
yani gündelik hayatımda didikleyipte zorla çıkarsadığım birşey değil,o kadar zeki değilim
Bende cok sasirdim sesli olarak soyluyo resmen :s sarkiyi yavaslatinca cozmusler biraz once gosterdiler :s kendi sesiyle soylemese suphelenirdim ama bizzat kendi sesiyle soyluyo :s anlamaz onlar illuminati anlar gibi bisey soyluyo
programa baktım bende.
gökçe kısmını kaçırdım amayoutube a bakacağım şimdi.
az evvelde sertap erenerin eurovizyonda finalde yaptığı o göz pozunu yorumladılar.
ilk efa burd agördüm duydum bıldmne kadar cahılmışım yaa netten bende araştrcam ama şok oldum ve bunların hıc bırını benım beynım algılamamış sağolsun abowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?