Beyin yikama ve yönlendirme..

Bir de şöyle bir durum var. Her insan beyninin çalışma prensibi aynı olsada her beynin algılaması farklı olabilir.
Yani her süblimal mesajı her beyin algılamaz. Kimi görseli güçlü algılar kimi duysal mesajları..
Yani her gördüğün mesaj beyninde yer edicek etkileneceksin diye bir şey söz konusu değil.
Ama insanların büyük bir çoğunun etkileneceği kesin.
Şahsen ben bu görsel etkilere kapalı olduğumu düşünüyorum mesela.
Ama telkinleri dinlediğim zaman çok etkileniyorum..

Bende cok sasirdim sesli olarak soyluyo resmen :s sarkiyi yavaslatinca cozmusler biraz once gosterdiler :s kendi sesiyle soylemese suphelenirdim ama bizzat kendi sesiyle soyluyo :s anlamaz onlar illuminati anlar gibi bisey soyluyo

bu manyaklar deccalin kendilerine zarar vermemesi için ona hizmet ediyorlar
onun geli,şine hazırlık yapıyorlar..bunun içinde insanların beynini istedikleri gibi dolduruyorlar..
yani dünyanın sonunda kendilerini kurtarmak için yapıyorlar bunu kaba haliyle

amaç paranoyaklaştırmak olabilir
fakat bu videolar,resimler sanmıyorumki insanları paranoyak yapsın.tedirginlik,daha dikkatli olmak neyse ama paranoyaklık biraz ağır kaçar.
demet akalının videosu veya krispi ambalajı...vs.
gördüklerimle araştırdıklarımı bağdaştırabiliyorum bu da inanmam için yeterli.
nerde ne varmış merakı ise hastalık boyutunda olmadığı sürece ve bilinçli yapıldığı sürece insanı bilgilendirir bunada karşı değilim.
pc de veya okuduğum kitaplarda aklımda kaldığı kadarına dikkat ediyorum.
avm ye gittiğimde gözüm reklam tabelalarına gidiyor acaba birşey var mı diye,
fakat bu kendi kendimi yiyecek boyutta olmadığı sürece sorun yok.
araştıran herkes az çok bunun bilincini kapar.
konu sahibininde değindiği gibi asıl tedirginlik duymamız gereken çocuklar.
algılar kuvvetli.
bunu araştırmak adamların ekmeğine yağ sürmek değildir kanımca.
zaten bu reklamların hiçbiri birebir gözümüze çarpmıyor ve birçoğunu hala anlamdan bakabiliyoruz,göz yanılgısı olmuş bi yerde.
farkettiklerimiz farketmediklerimiz yanında devede kulak.
ha bu arada krispi ambalajını henüz yeni keşfettim,netten.
yani gündelik hayatımda didikleyipte zorla çıkarsadığım birşey değil,o kadar zeki değilim

Yazmayayim diyorumda sonra yine duramiyorum:)

Ilk olarak tek göz isareti yapilmasinin sebebi;
Birincisi onlardan oldugunu, onlara destek verdigini belirtmek.
Ikincisi insanlara, özellikle cocuklara bu isareti benimsetmek.
Bir insan tanidik olan seyleri yadsimaz.
Yani diyelim ki ( biraz acik konusacagim) cocugun bilinc alti cizgi filmde erkegin cinsel organini agzina almis bir kadin algiladi, bu otamatikmen bilinc altina isleniyor.
Sonrasinda ne oluyor?
Cocugun daha 9 aylikken farketmeye basladigi cinsellik duygusu körükleniyor.
Bundan iki sey elde ediliyor.
Birincisi; cocuk izledigi seyin müdavimi oluyor, oyuncagi cikinca almak istiyor, filmlerini izlemek istiyor yani maddi cikar saglaniyor. Bu o kadarda zararli degil yani en azindan ikincisi kadar degil.
Ikincisi ise cocuk cinsellik ve saldirganlik duygusu körüklenmis bir birey oluyor. Yani cocugun bilinc altinda yer eden en önemli sey haline geliyor.

Ilimunatinin kendine has isaretleri vardir.
Kimisi bilerek, onlardan oldugunu, onlara hizmet ettigini belli etmek icin yapiyor, kimisinin bu isareti yaptigindan haberi bile yok.
Sanatci klip cekiyor, yönetmen söyle yap diyor yapiyor.
Bu kadar basit.
Yapmalarinda bir sakincami var? Yok.
Yapsinlar, ister onlara hizmet ettiklerini belli etmek icin yapsinlar, ister bilincsizce ama önemli olan bunu toplumun gözü önündeki kisilere yaptirarak rol model olusturmak. Yani bir nevi kendilerine inananlarin sayisini arttirmak.

çok şekersin

programa baktım bende.
gökçe kısmını kaçırdım amayoutube a bakacağım şimdi.
az evvelde sertap erenerin eurovizyonda finalde yaptığı o göz pozunu yorumladılar.

Yanlış anlaşılmasın sizi alıntıladığım için direk sizin için söyledim gibi oldu ama genel olrarak söylüyorum ben.
Hani bazen facebookta görüyorum insanları. Diyorum ki bu kadar da paranoyak olamaz insan..
Bende dikkat ediyorum. Hani bi kişi bi kişidir almayayım ürünlerini diyorum.
Kola manyağı ben kola içmemek için insan üstü çaba sarf ediyorum resmen
Şuan çok göz önünde değil amaç zaten yapılanmayı dünyaya duyurmak bunun içinde ellerinden geleni yapıyolar..
--
Nutellada mesaj arayan arkadaş ben nutellada değil ama probiste buldum.
Üçgenlerin içinden çikolata fışkırıyo yuvarlak göz şeklinde

Tom ve Jerry de iki karakter birden ortaya çikan seytan seklindeki karakter onunde egiliyor !
coca cola yazisini ters okuyunca arapça "allah yok muhamed yok" yazisi ortaya çikiyor...
amaç insanlari Allahtan uzaklastirip seytana yakinlastirmak !

Eklentiler

• $tomjerry.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $coca-cola.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
Gangam Style : Antik Çin Satanist Çocuk Kurban Dans Ritüelinden esinlenerek yapılmıştır. ve bu dansı Koreliler, Japonlar, Vietnamlılar, vb antik Çin torunları Yani, PSY Koreli;. O'nun dans ki Çin geleneğinden kaynaklanan bu dans aslında çocukları kurban yaptıklarında masum bebekleri eziyorlardı......

buraya daldım dersi salladım
en iyisi ben kpss kitaplarına gömüleyim,
hem belki kitaptaki örneklerde de şifre mifre bişeyler bulurum hehee
iyi paylaşımlar size

Bende cok sasirdim sesli olarak soyluyo resmen :s sarkiyi yavaslatinca cozmusler biraz once gosterdiler :s kendi sesiyle soylemese suphelenirdim ama bizzat kendi sesiyle soyluyo :s anlamaz onlar illuminati anlar gibi bisey soyluyo

BENDE IZLEDIM ama oyle bısey goremedım cecelı aladaddın sonracıma sıgara paketlerınıg ordum
ama senın dedıgın dahamı net daha kesın cok sasırtıcı program bılınclı kısılerle yapılmıyor gıbı suanda gorev basındayım ızlıyemıyorum dınlıyemıyorum esasen ama ıstena atılırsam nıck name goz ısaretı yapacam

yandakınutelloe kısmındakı goz bızım gozler saskınlıktan yusyuvarlak olmus

Şimdi konunun amacı ne?
Ana fikri ne ?
Kavrayamadım ben...
Çizgifilmlerde ürünlerin paket resimlerinde kliplerde bilinçaltımıza seksle ilgili mesajlar mı verilyor.
E noluyor verilince.Beynimiz yıkanmış mı oluyor.
Sekse daha mı düşkün oluyoruz anlamadım...
Ben şahsen klipleri pür dikkat izlemem.
Krispinin resminde kalça resmi varmış.Çok şaşırdım.
Varsa var nolmuş ki..
Ben onu.kalçaya bile benzetemedim hatta.
Bu mesajı beynim alsa ne almasa ne..
Şimdi ben o krispideki iki yuvarlağı kalçaya benzettim diye beynim yıkanmış mı olacaktı.
Biri beni aydınatabilir mi

Atiye ve ozan dogulunun klibindede varmis gizli mesaj. O klip ve sarki bana cok sacma gelmisti zaten.

programa baktım bende.
gökçe kısmını kaçırdım amayoutube a bakacağım şimdi.
az evvelde sertap erenerin eurovizyonda finalde yaptığı o göz pozunu yorumladılar.

ay ne dedıler acaba onu bende gormustum

ama konu sahıbı arkadas bız cocuklarımızı mumkun degıl koruyamayız sen evınden tv kaldırdın attın o cocuk hıcmı ulasamayacak tv ıllakııde ulasacak
en azından sureklı pepe fılan yukselenelım cocuga oglum pinguyuda cok sevıyorum
o walt dısney varya ben ne yapayım ben ogluma dogum gunu partısını onun bır grubun uyesındekı karaketlerın teamlarıyla aahzırlıyorum pazar dogum gunu
odasının bıd uvarı duvar kagıdı kaplı :S
pasta mumları fıle o sekılde

ilk efa burd agördüm duydum bıldmne kadar cahılmışım yaanetten bende araştrcam ama şok oldum ve bunların hıc bırını benım beynım algılamamış sağolsunabowwww

ilk efa burd agördüm duydum bıldmne kadar cahılmışım yaanetten bende araştrcam ama şok oldum ve bunların hıc bırını benım beynım algılamamış sağolsunabowwww

cnm algıladıysan bıle sen farketmıyorsun amac o ztn bahsedılenlere gore farkettırılmedennn sımdı bızm cocuklrda ızlıyor onu gormuyorlar ama bılınc altı oresım beyne işlenıyor fln ole bişlerr ılerde duyuncada cok yadırganmıyor bazı seylerr en yalın halıyle bole anlatbıldm bocummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…