- 17 Kasım 2015
- 1.739
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi -Thanatos-
Bu konuda doktor tanıdığım yok malesef ama Allah şifa versin bir an önce cook üzüldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim.Bu konuda doktor tanıdığım yok malesef ama Allah şifa versin bir an önce cook üzüldüm![]()
Hemen atıyorum.sonuclarini atabilir misin ona gore doktor soyleyecek babam
İkna ettim sayılır. Şimdi Sassy nin babasının cevabına göre şekillenecek durumumuz. İnşallah iyi haberler alırız, teşekkür ederiz. Anneciğinize de çok geçmiş olsun.Öncelikle çok gecmis olsun. Yakın bir zamanda benim de annemin beyninde iyi huylu tümör oldugunu ve ameliyat gerektirdigi ogrendik. Ameliyat olmazsa buyume riski ve kör olma riski büyük. Bu yüzden baya bir doktor arastirmasi yaptik. Kocaeli umuttepe arastirma hastanesinde prof dr. Savaş ceylan diye bir doktor var. Bu doktor türkiyenin en ünlü beyin cerrahlarından. Adama sehir disindan hatta ülke disindan gelen bir sürü hastası var. Sizin de bu doktoru bir arastimanizi ve tavsiyeleri goz onunde bulundurmanizi rica ederim. Her ameliyatta risk var evet, belki bu tip ameliyatlarda risk daha fazladir ama neticede oyle ya da boyle ameliyat olmasi sart. Oncelikle bunu kabullenmesi gerekiyor.
![]()
savaş ceylan
hakkında yazılabilecek herşey yazılmış hipofiz konusunda çığır açmış bir bilim insanı. kendisini çektirdiğim mr sonucu hipofiz tümörümün olduğunu öğrendiğimde araştırarak buldum. hakkında en ufak bir…eksisozluk.com
Merhaba.Öncelikle çok gecmis olsun. Yakın bir zamanda benim de annemin beyninde iyi huylu tümör oldugunu ve ameliyat gerektirdigi ogrendik. Ameliyat olmazsa buyume riski ve kör olma riski büyük. Bu yüzden baya bir doktor arastirmasi yaptik. Kocaeli umuttepe arastirma hastanesinde prof dr. Savaş ceylan diye bir doktor var. Bu doktor türkiyenin en ünlü beyin cerrahlarından. Adama sehir disindan hatta ülke disindan gelen bir sürü hastası var. Sizin de bu doktoru bir arastimanizi ve tavsiyeleri goz onunde bulundurmanizi rica ederim. Her ameliyatta risk var evet, belki bu tip ameliyatlarda risk daha fazladir ama neticede oyle ya da boyle ameliyat olmasi sart. Oncelikle bunu kabullenmesi gerekiyor.
![]()
savaş ceylan
hakkında yazılabilecek herşey yazılmış hipofiz konusunda çığır açmış bir bilim insanı. kendisini çektirdiğim mr sonucu hipofiz tümörümün olduğunu öğrendiğimde araştırarak buldum. hakkında en ufak bir…eksisozluk.com
Merhaba.
Savaş ceylan nereden randevu alacağız acaba? Özel muayenehanesi var mı yoksa devlet mi?
Merhaba hanımlar, umarım günleriniz güzel geçiyordur.
Evet aynen başlıkta gördüğünüz gibi. Hayatım 1 dakikada alt üst oldu. Tepetaklak. Kendimi boşlukta hissediyorum çok fazla. Nedenini anlatayım hemen. Benim canım, iki gözümden sakındığım sevdiğim dediğim insan bir misafirlik ziyareti esnasında nöbet (?) geçirip yere yığıldı. 1 2 dakika bilinci yerine gelmedi. E adam fayansın üstüne düşünce o esnada kaşı da patladı. Neyse ne yaptıysam hastaneye götrüremedim. Ondan 2 gün sonra benim randevum vardı, ancak o zaman gideceğini söyledi. Yoğundu, hayatından sanki çok daha önemliymiş gibi. Neyse o gün gittik. Önce tomografi çekildi, sonra apar topar yatışı yapıldı. Bir gün kaldık. Bunun sonucunda beyninde 6 cmlik büyük bir kist ve kemik büyümesi çıktı. Beyin cerrahına gönderildik. Tabi doktorun konuşması daha da yıktı bizi. Doktor büyük bir kistinin var olduğunu ve zarar gördüğünü söyledi. Normalde ameliyat söz konusu olmayıp sadece takip gerekirken bizim durumumuzda tam tersiymiş. Ben dayanamadım Çapaya, Gataya götürdüm rica minnet. Orada da aynı şeyi söylediler. Hatta herhangi bir ufak kafa darbesi anında beyin kanaması riskinin çok yüksek olduğunu ve bayılma nöbetlerinin bu kiste bağlı olabileceğini söyledi. Bizimki ancak o zaman olayın ciddiyetinin farkına vardı. Ama bu ameliyatın riskleri de çok, beyin kanamasının riskleri de. Olacağı varsa bir şekilde olur ameliyat için ne gerek var diyor. Ama şöyle bir durum var, kendisi sürekli dağ başında dağ tepe gezdiği için büyük risk altında. Ufak bir travma beyin kanamasına sebep olabilir. Beyin kanamasının risklerine girmek dahi istemiyorum. Şimdi sizden bir isteğim var, bu olayları yaşayan, yakının başına gelen dıdısına birşey olan ne varsa lütfen söyleyin. Ve mümkünse köklü devlet (Çapa, Gata, Numune gibi) hastanelerinden doktorlar önermeniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Belki sizin verdiğiniz bir isim bir insanın hayatını ona geri verebilir, teşekkür ederim.
Hastanenin tam adını alabilir miyim,Kocaeli de hangisinde?Canım özel muanesi yok malesef, develete bagli calisiyor. Randevuyu 182'den almaniz gerekiyor. Hastanin aciliyet durumuna göre ameliyat tarihi veriliyor. Benim anneme 3 ayı bukur dendi ama onunkisi öyle cok acil bir durum teskil etmiyor belki ondandir.
Amiinn. Çok teşekkür ederiz dualarınız için. Tıpatıp aynı durumumuz, bizde de aynı şekilde kist zarar görmüş dendi,ünkü sürekli beyni kolu bacakları uyuşuyor kilitleniyor. Hacettepede hangi doktor?Canım çok çok gecmis olsun. Dediğin hastalığa benzer bisey 5 yıl önce halamın oğlunun başına geldi. Kist beyninde dogustan varmış dediğin gibi sadece olması çok bı risk olusturmazken kafasına bı darbe aldıktan sonra öğrendiler ameliyat çok riskli dendi ama ameliyat olmasada senin dediğin riskleri vardı. Yanlış hatirlamiyosam Ankara Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat oldu. Şükürler olsun çok iyi geçti sonrasında bı ilaç tedavisi gördü ve şuan maşallah gayet saglikli. O günleri hatırlamak istemiyorum çok korkmuştuk ama şükürler olsun güzel sonuclandi. Sende güzel sonuclancagina inan bence ameliyat düşünmelisiniz bu tabiki çok hassas bı karsr. Rabbim şifa versin dua edicem![]()
Hastanenin tam adını alabilir miyim,Kocaeli de hangisinde?
Çok iyi olduğuna eminim.ablamin kızında daha (12 yasinda) tümör var Ocak ayında ameliyat olacak inşallah.buyuk ablam ve eşi doktor.enistem beyin cerrahi...o ve ekibindeki tüm arkadaşları uğur türe diyor başka birşey demiyor.bir de Medipol de bir beyincerrahi varmış...o da ikinci tercih Nejat akalan.nejat hoca da.cok iyiymiş ekonomik olarak daha uygun geldi bizimkilere.ama tabii ki ne kadar uygun olursa olsun çok külfetli ameliyatlarİyi midir ki?
Bu adı 2. Duyuşum, bir araştırayım.
Tamam Oz aman bir de öyle alayım. Ama ankaraya gideceğiz sanırım."Kocaeli umuttepe tıp fakültesi" olarak geciyor. Lokasyon olarak kocaeli umuttepe kampüsünün hemen yanında yer alıyor.
Tamam Oz aman bir de öyle alayım. Ama ankaraya gideceğiz sanırım.
İnşallah. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Size de çok geçmiş olsun.Inşallah en iyisine denk gelirsiniz ve sorunsuz atlatirsiniz bu hastaligi![]()
Amiinn. Çok teşekkür ederiz dualarınız için. Tıpatıp aynı durumumuz, bizde de aynı şekilde kist zarar görmüş dendi,ünkü sürekli beyni kolu bacakları uyuşuyor kilitleniyor. Hacettepede hangi doktor?
Biz Bakırköy osmaniye Polikliniğine gittik, bir de Bakırköy Devlete bakalım. Doktorun ismini eğer hatırlarsan lütfen yaz olur mu, çok teşekkür ederim yorumun için. Anneciğine çok geçmiş olsun.Annem beyin anevrizması ve beyin kanaması geçirdi. Hafif kan sızıntısı başlamıştı ama şükür ilerlemeden müdahale edildi. Şiddetli baş ağrıları ve baş dönmesi oldu o dönem. Birçok hastaya göre hasarsız atlattı. Tekrarlama riski var elbet ama şimdilik hayatını etkileyen bir durum yok.
Annem Bakırköy Devlet hastanesine sevk edilmişti özel bir hastaneden. Biz gayet memnun kaldık o dönem. Ameliyatı da, tedavisi de orada devam etti. Hatta 4 yıl boyunca her ağrısında herhangi bir randevu olmadan müdahale ettiler. Sık sık kontrol ettiler. Yeni bitti takip süresi. Tavsiye ederim orayı ama doktor ismi bilmiyorum. Bilsem önerirdim.
Çok geçmiş olsun.
Ah tamam o zaman, ama hacettepe ye nasıl randevu alacağız. Full dolu randevular ya. Sabah 7de gidin falan diyorlar ama pek güvenmedim açıkçası.Doktoru gerçekten hiç bilmiyorum canım onunda darbe aldıktan sonra hıçkırık nobetiyle başlamıştı sonra dediğin gibiydi çok riskli olduğunu biliyorduk ameliyatin ama onlar kabul etmişti eside kendiside ama dediğim gibi hastane doktorlar falan tecrübeli ve önemlisi duaların sayesinde Allah'ın izniyle sapasaglam çıktı