- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi -Thanatos-
Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin çok teşekkür ederim.Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah.
Bana bu iyiliği yaparsan sana çok minnettar kalırım. Çok çok çok iyi olur isim verebilirsen. Çok teşekkür ederim ya canımsın.şöyle bir önerim olabilir; dünyanın ve tabi ki türkiyenin en mükemmel beyin cerrahı gazi yaşargildir. hala yeditepe üniv. de gibi görünse de artık 95 yaşlarında olması lazım, sanmam ki devam etsin. lakin yaklaşık 10 sene evvel bir yakınımızın beyinle ilgili çok zorlu bir hastalığını kendisi mucizevi şekilde tedavi etti.
ben o tanıdığımıza ulaşmaya çalışayım, o dönem yanında olan asistan doktorların isimlerini hatırlıyorsa onlara ulaşılabilir belki en azından.
rica ederim inşallah ulaşabilirim bir bilgiye.Bana bu iyiliği yaparsan sana çok minnettar kalırım. Çok çok çok iyi olur isim verebilirsen. Çok teşekkür ederim ya canımsın.![]()
Şuan araştırıyorum, belki ekibini falan öğrenebilirim. Ya da en olmadı yeditepeye gider öğreniriz.rica ederim inşallah ulaşabilirim bir bilgiye.
bence yeditepe üniv. ide arayın, baktım 2014te başlamış oraya. daha yeni. belki devam ediyordur. yaşına takılmayın, dünyanın peşinde olduğu nadide bir bilimadamı.
Ah tamam o zaman, ama hacettepe ye nasıl randevu alacağız. Full dolu randevular ya. Sabah 7de gidin falan diyorlar ama pek güvenmedim açıkçası.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
rica ederim, tez zamanda şifa bulmasını dilerim. 35 yaşındayım ömrümün 18 senesi hep en yakınlarımın sağlık sorunları ile geçti. üzüntünüzü anlıyorum.Şuan araştırıyorum, belki ekibini falan öğrenebilirim. Ya da en olmadı yeditepeye gider öğreniriz.Çok teşekkür ederiz çok sağolsun.
şöyle bir önerim olabilir; dünyanın ve tabi ki türkiyenin en mükemmel beyin cerrahı gazi yaşargildir. hala yeditepe üniv. de gibi görünse de artık 95 yaşlarında olması lazım, sanmam ki devam etsin. lakin yaklaşık 10 sene evvel bir yakınımızın beyinle ilgili çok zorlu bir hastalığını kendisi mucizevi şekilde tedavi etti.
ben o tanıdığımıza ulaşmaya çalışayım, o dönem yanında olan asistan doktorların isimlerini hatırlıyorsa onlara ulaşılabilir belki en azından.
valla tam iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir durumu oldu :) çok sevindim böyle denk gelmesine.Uğur türe :) yazdığımızı sonradan gördüm.
Öğrencisi, kendi yetiştirdiği kişi.
Çok da iyi bir cerrah
Sabah gidip sıraya girsek belki görünebiliriz çok teşekkür ederim. Çok sağolunAynen canım randevusu çok dolu oluyo biraz zor olur ama gidin derim Ankara da böyle konularda en güvenilir hastanelerden bitanesi. Bide eğer genel takip için falan gitmek isterseniz Ankara şehir hastanesi çok güzel bı hastane son teknoloji ürünler kullaniliyo herşeyiyle son teknoloji. Sonuçta bu basit bişey değil bı kaç hastaneye danismakta fayda var orayada gidin derim.
Uğur türe :) yazdığımızı sonradan gördüm.
Öğrencisi, kendi yetiştirdiği kişi.
Çok da iyi bir cerrah
Uğur türeyi listeye almıştım. Çok teşekkür ederim.valla tam iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir durumu oldu :) çok sevindim böyle denk gelmesine.
Hastanede kart geçer, muayene ücretini bilmiyorum malesef.Uğur türeyi listeye almıştım. Çok teşekkür ederim.Peki ücretleri ne kadar, nakit mi vermemiz gerekiyor yoksa kart falan geçerli mi? Yarına randevu var çünkü :)
Para sorun değil ancak kendi işletmesi olduğu için öğrenmek istedim. Çok teşekkür ederim. Vallahi sağlık olsun da giden para olsun, zerre gözüme değmez. Size de çok geçmiş olsun.Hastanede kart geçer, muayene ücretini bilmiyorum malesef.
Özel sağlık sigortası vardı bizimkilerin, yoksa ameliyat ve sonrası neredeyse bir ev parası tutuyor![]()
Hacettepeden randevu alabilmek için sabah 8 e ceyrek kala falan aramaya başlamıştım 8i 2 ya da 3 geçe telefon düştü ve randevu alabildik. Diger türlü imkansızdı. Erkenden arayin derim. çok geçmiş olsun Allah korktugunuza uğratmasın.Ah tamam o zaman, ama hacettepe ye nasıl randevu alacağız. Full dolu randevular ya. Sabah 7de gidin falan diyorlar ama pek güvenmedim açıkçası.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Amiin çok teşekkür ederim. Sabah erkenden gittiğimizde de randevu alabiliyormuşuz sanırım, doğru mu bu. Sıraya falan giriyorsun diyorlar ama anlamadım pek.Hacettepeden randevu alabilmek için sabah 8 e ceyrek kala falan aramaya başlamıştım 8i 2 ya da 3 geçe telefon düştü ve randevu alabildik. Diger türlü imkansızdı. Erkenden arayin derim. çok geçmiş olsun Allah korktugunuza uğratmasın.
Doğru olabilir ama yine de şehir dışından gidecekseniz riske atmayin yarin sabah arayın derim. Sabahtan gidin diyenlerin kastı sabah saat 5 6 gibi olmasi lazim diye düşünüyorum. Malum çok yoğun bir hastane..Amiin çok teşekkür ederim. Sabah erkenden gittiğimizde de randevu alabiliyormuşuz sanırım, doğru mu bu. Sıraya falan giriyorsun diyorlar ama anlamadım pek.
Gerekirse gider hastanede sabahlarım ya. Yeter ki hallolsun bu iş. Çok teşekkür ederim. Sabahtan bir arayayım Hacettepeyi. Bir de benim öğrenim gördüğüm üniversite zaten, belki yardımcı olurlar.Doğru olabilir ama yine de şehir dışından gidecekseniz riske atmayin yarin sabah arayın derim. Sabahtan gidin diyenlerin kastı sabah saat 5 6 gibi olmasi lazim diye düşünüyorum. Malum çok yoğun bir hastane..
Sabah gidip sıraya girsek belki görünebiliriz çok teşekkür ederim. Çok sağolun![]()