Eşime söylesem çok sinirlenir. Gidip hesap sorar iş uzar giderÇok acı çekiyormuş belli yazıkŞaka bir yana, gerçekten çok hadsiz ve düşüncesiz davranmış. Eşinize siz söyleyin ki başkasından öğrenmesin, gülüp geçin boşverin.
Niye senin icin kullandigi takma isim olsun? Adamin mahlasi iste, o donem sana asikmis sana siir yazmis simdi baska kadina asiktir ona yaziyodur. Gebe halinle seni cekici bulacagini sanmiyorum :d
Ama başkasından duyarsa size gelip ''Sen biliyor muydun?'' diye sorsa... Daha kötü olmaz mı? Gerçi ''Doğum yapmak üzereyken bu saçma sapan şeyi mi düşünecektim ne ciddiye alıyorsun'' falan da dersin ama, eşinin kulağına gelir mi ki?Eşime söylesem çok sinirlenir. Gidip hesap sorar iş uzar gider
Bence o senin mahlasin degil sevdigi kadinin mahlasidir. Siirde oyle bi tarz var. kimi seviyosa onu koyar oraya. Kimsenin gelip esine boyle bi sey diyecegini de sanmiyorum umursamaaskolsun beni niye gömdün şimdi gebeyim diye. Yok canım onun mahlasi değil . Şiirde hitap ettiği kişinin isminden bahsediyorum yani benden
Merhaba kızlar. Benim eşimle tanismam üni 3.sınıfta oldu. Ondan önce lise 1de bi sevgilim olmuştu kendisi uzaktan akraba sayılır. O zamanlar çok ilgilenmisti benimle ve o yaşlarda hoşuma gitmişti görüşüyorduk ama uzak mesafe iliskisiydi. Yüz yüze 4 kere görüştük o kadar.
Neyse uzatmayayim git gellerle arada verilen aralarla üni 2 ye kadar görüşmeye devam etmiştik. Artık alışkanlık olmuştu ve bitirdim. Bu beyefendi bazı gençlik derneklerinde sevilen sayılan bi kişilik. Üni dergisinde falan da aktifti. Bana şiirler yazıyordu ve bi röportaj gibi bişeyde şiirleri bana yazdığını söylemişti. Ee akrabalar falan da biliyordu.
Aradan o kadar zaman geçmiş bu beyinsiz benim için kullandığı takma isime tekrardan şiirler yazmaya başlamışortak bir tanidigimiz söyledi bunu bana. Beynimden vurulmusa döndüm evli olduğumu da hamile olduğumu da biliyor beni zor durumda bıraktı çünkü bunu bana söyleyen kişinin ağzı çok gevsektir orda burda konuşacağına eminim. Ne yapacağımı ne düşünecegimi şaşırdım bu arada bana şiirlerinde taktiği ismi bilen çok kişi var. Bu akilsiz bi mekan açtı ve mekan bayaği tuttu. Akrabalar dostlar hep gidiyor. Oraya da bana yazdığı bi kaç şiiri çerçeveletip asmiş onları okuyan benim hakkımda ne düşünür
AfdsjhbfdhdfdsfOna lakap takıp diss at
Ben eşime söylemezdim açıkcası. Adam çıksa deseki ne belli ona olduğu ben başkasına taktım o lakabı
Kadınlar,gençler kendi arasında konuşur da eşimin kulağına gider mi bilmiyorumAma başkasından duyarsa size gelip ''Sen biliyor muydun?'' diye sorsa... Daha kötü olmaz mı? Gerçi ''Doğum yapmak üzereyken bu saçma sapan şeyi mi düşünecektim ne ciddiye alıyorsun'' falan da dersin ama, eşinin kulağına gelir mi ki?
Bence o zaman hiç söyleme. Doğum arifesi gereksiz olay çıkmasın. Adam ''Ben tüm kadınlar için aynı takma ismi kullanıyorum'' dese düşeceksiniz ofsayta, hiç gerek yok.Kadınlar,gençler kendi arasında konuşur da eşimin kulağına gider mi bilmiyorumama düşük bi ihtimal
Bence artık sizin için değildir.Alışmıştır o isim üzerinden yazmaya ondan yazıyodur belki.
O dengesize ağzının payını verdim zaten!yok yani doğumuma şurda en fazla 4 gün kalmış sen niye bunu bana söyleyip de sinirlerimi bozuyorsun ki??size söyleyen kişi mutsuzluğunuzu hedefliyor net..
yoksa iyi bir haber verir gibi bunu size söyleyip canınızı sıkmak istemezdi
ne biçim insanlar var ya..
evlenmiş barklanmış üstelik bebek bekleyen bir kadın.
birde o bahsettiğiniz dernekler tahmin ettiğim yerlerse aman nasıl delikanlı geçiniyordur adi herif
sakın prim vermeyin görmemiş duymamış gibi yapın siz görmezden gelince vazgeçer
terbiyesiz