Beyinsizz!!!

Ben bir erkek gözüyle bakınca eşime acaip kızardım böyle bir konu açtığı için.
Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada.

İyide bu sorun seni ilgilendirmez sen evlenmiş barklanmışsın o salak salak hala aynı yerde devam ediyosa bu onun sorunu seni neden etkilesinki.Eğer biri de bunu ima eden birşey söylerse sana sende bu cevabı ver evlendim barklandım o aynı yerde sayıyosa benim sorunum değil de geç yani.

O isim artik sizi ifade etmiyordur .Napsin adam kafiye uyak hece sayisi tutturmuş onu mu değistirsin .
O zaman da beni aldatiyordu o kiz baska deyiverin o gevsek ağizlı arkadasınıza olsun bitsin.

Ne düşünecek, senden karşılık var mı yok kendi kendine şiir de yazsın roman da, bazı insanlar aşka aşıktır üretmek için buna ihtiyaç duyar

Ben hala size yazdığını düşünmüyorum öyle başlamıştır onlarla devam ediyordur. Ne biliyorsun sana yazdığımı derse ne diyeceksin ki. Boşver takma kafana

Ne düşünürlerse düşünsünler.. sen birşey yapmıyorsun ki.. kadinada umrumda değil ben eşimi seviyorum ve çok mutluyum ne yaptığı beni ilgilendirmez bir daha böyle bir şey duymak istemiyorum. Bunu söyleyin direk.

Seni alakadar eden birsey yok bence o kendi calip kendi soyluyor ama eger tepki verirsen o zaman amacina ulasmis olur bence bosver hic ustune bile alinma

Hangi doğa olayi acaba çok merak ettim

Adam kendince güzel şiirler yazmış (bu kadar etraftan bilinip ve yıllar geçmesine rağmen unutlamıyıp tüm çevre tarafından öğrenilip hemen sana yetiştirildiği için böyle varsayıyorum) şimdi sen evlendin diye vazmı geçsin bu şiirlerinden.yani tüm sanatçılar birilerine şiir ,şarkı yazıyorlar ve ilişkileri bitiyor ,o şarkıları söylemekten vazmıgeçiyorlar.yada şiirleri ortadan kaldırıyorlarmı..Şiir zamanında size özel yazılıp aranızda kalmadı ise ondan o şiirleri kaldırmasını isteyemezsin.Siz o taktığı ismi ondan ayrıldıktan sonra başka yerlerde kullandınızmı.

Evli birine yapılan terbiyesizce bir davranış bu.aklı ahlaki olan ona Densiz demeli

Bu isimle bana şiirlerinde hitap eden oydu. Ben başka yerde kullanmadım. Şiir yazmaktan vazgeçsin demedim ki. Zamanında bana yazdığını herkesin bildiği şiirleri iş yerine asmasin. Yeni şiirlerinde benden bahsetmesin. Benim sinirlendigim nokta bu

Nickin MONNA yani sezai karakoç un ünlü mona rosasinin kısaltılmışı. sanki senin de hoşuna gidiyor bu durum nickine bile yansimiş.
İyi de ben Sezai Karakoç un Mona Rosa sını sevdiğim için bu nicki aldım. Bunun onun bana verdiği isimle ne alakası var? Onun bana taktiği ismi kullanmadım sonuçta

Çöpçü diyelim biz ona.ayıp

Sen biraz üstüne alınmışsın sanki. Bence durumun senle artık bi alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…