O dengesize ağzının payını verdim zaten!yok yani doğumuma şurda en fazla 4 gün kalmış sen niye bunu bana söyleyip de sinirlerimi bozuyorsun ki??
tam beyinsizmiş hakikaten evli çocuklu kadına tövbe tövbe kaşınıyor bu adam.Merhaba kızlar. Benim eşimle tanismam üni 3.sınıfta oldu. Ondan önce lise 1de bi sevgilim olmuştu kendisi uzaktan akraba sayılır. O zamanlar çok ilgilenmisti benimle ve o yaşlarda hoşuma gitmişti görüşüyorduk ama uzak mesafe iliskisiydi. Yüz yüze 4 kere görüştük o kadar.
Neyse uzatmayayim git gellerle arada verilen aralarla üni 2 ye kadar görüşmeye devam etmiştik. Artık alışkanlık olmuştu ve bitirdim. Bu beyefendi bazı gençlik derneklerinde sevilen sayılan bi kişilik. Üni dergisinde falan da aktifti. Bana şiirler yazıyordu ve bi röportaj gibi bişeyde şiirleri bana yazdığını söylemişti. Ee akrabalar falan da biliyordu.
Aradan o kadar zaman geçmiş bu beyinsiz benim için kullandığı takma isime tekrardan şiirler yazmaya başlamışortak bir tanidigimiz söyledi bunu bana. Beynimden vurulmusa döndüm evli olduğumu da hamile olduğumu da biliyor beni zor durumda bıraktı çünkü bunu bana söyleyen kişinin ağzı çok gevsektir orda burda konuşacağına eminim. Ne yapacağımı ne düşünecegimi şaşırdım bu arada bana şiirlerinde taktiği ismi bilen çok kişi var. Bu akilsiz bi mekan açtı ve mekan bayaği tuttu. Akrabalar dostlar hep gidiyor. Oraya da bana yazdığı bi kaç şiiri çerçeveletip asmiş onları okuyan benim hakkımda ne düşünür
Şiirin içeriğine bakınca da ben olduğum anlaşılıyor.benim kıymetimi bilememiş de eller bilir miymiş de!varya evli olmayacaktım ki ağzımı açıp bütün küfürleri sayacaktım. o kadar sinirleniyorum düşündükçe!Bence o senin mahlasin degil sevdigi kadinin mahlasidir. Siirde oyle bi tarz var. kimi seviyosa onu koyar oraya. Kimsenin gelip esine boyle bi sey diyecegini de sanmiyorum umursama
Gebe kadin esi icin cok cekici oluyor cunku kendi genlerinden canli tasiyor. Bu yuzden baska adamlar icin de bir o kadar itici oluyor. Yani itici derken anne gibi goruyolar kadin gibi degil. Ha bazi hamile fantezisi olan sapiklar mustesna
Şiirin içeriğine bakınca da ben olduğum anlaşılıyor.benim kıymetimi bilememiş de eller bilir miymiş de!varya evli olmayacaktım ki ağzımı açıp bütün küfürleri sayacaktım. o kadar sinirleniyorum düşündükçe!
Bu arada benim direk adım sürünüyor ya şarkı sözlerinde..
Vaktiyle sevgilim dahi olmayan, olmak isteyip de olamayan bir müzisyen arkadaş diyelim buna.. Bi şarkı yazdı, içinde adım geçiyor ama adım doğa olayı benim. Orda kendi anlamında geçiyor. Belki bana bile yazmadı attı tutturdu artistliğine..
Bu tip albüm falan yaptı yıllar yıllar sonra pek de tutmadı ama adım 2-3 şarkıda geçiyor. Bi arkadaş koştura koştura geldi sana bu diye..
Yok ya dedim ne alaka.. Adam o doğa olayını seviyordur ya da kanıksamış bişidir. Yıllardır görmemiş, etmemişim..
Sizinki bu hesap olmuş sanki..
Adın Yağmur mu kız(deşifre)
Adın Yağmur mu kız(deşifre)
Buna ben müsade etmedim ki. üni deki yarışmada şiiri birinci olunca üni.nin edebiyat dergisinde röportajı yayınlanmıştı. yani bana sorup müsademi almadı bile.sadece lakap değil , beni tanıyanlar ve şiiri okuyanlar ben olduğumu o lakap olmadan da anlar.gamzem göz rengim falan detaylar varHamileliğin etkisi olsa gerek .. Gereksiz takmışsınız.
O lakap tutmuş demek ki.. Ona hitaben yazıyor şiirlerini.. Ama kadınlar değişiyordur.
Normalde de bu kadar hassassanız keşke Zaman'ında ileri görüşlü davranarak bu lakabı açıklamasına ya da şiirleri kamuya acık etmesine müsade etmeseydiniz..
Eşiniz pireyi deve yapan bi Ada'm değilse söyleseniz sizi gereksiz üstüne alınmakla suçlayabilir, dikkat edin tatsızlık çıkmasın
Yav sen de parca parca yazma sunlari en basta yazaydin ya :d sinirlendirmek icin yapiyodur o zaman prim vermeŞiirin içeriğine bakınca da ben olduğum anlaşılıyor.benim kıymetimi bilememiş de eller bilir miymiş de!varya evli olmayacaktım ki ağzımı açıp bütün küfürleri sayacaktım. o kadar sinirleniyorum düşündükçe!
Dermiyim hiç?
Bence size degildir o siirler, o isimden prim yapiyordur ondan oyle yaziyordur. Sonucta aslinda siirlerdeki isim siz degilsiniz yazarin yani adamin sevdigi kadin. Acikcasi siirlerin size yazildigini sanmiyorum ama oyle olsa bile kimseye bisey diyemezsiniz. Bunu size soyleyen kisi halt etmis. Adam acikca ona yaziyorum mi demis. Beyinsiz de cok kaba olmus netice itibariyle adam sizin aranizi bozmak icin vs bir sey yapmamis, ustelik bir zamanlar bir seyler yasadiginiz biri.
bildim bildim ben de bildiiim ay ne olacaksa sanki boyum uzadı neye sevindiysem
Tsunami idi . Tutturamadın. Uzak doğu kökenliyim de ..Sel
Çığ
Kar
Dolu
Tipi
Yıldırım
Şimşek
Toprak kayması
Heyelan
Çiğ
Gökkuşağı
Kırağı
dan biri olamayacağına göre yakaladım galiba
Sayende ben deKonuya kaynak yaptım ben de yine banlanıcam
Konuya kaynak yaptım ben de yine banlanıcam
Sizin için olmasa bile bunu size söyleyen insan dahil bu şekilde düşünen bir sürü kişi olacaktır. Evet, sizin suçunuz günahınız yok fakat aldatanın suçlu görülmediği hiçbir suçu yokken aldatılanın eksik görüldüğü yurdumuzda maalesef ki sizin isminiz haksız yere zedelenebilir. Allah kolaylık versin, dışarıdan bakınca "ne olacak yeaaa" tarzında yaklaşılır fakat içeriden oldukça zor bir durum. Eşiniz ile paylaşmanız en mantıklısı. Her ne kadar riskli olsa da başkasından yalan yanlış şeyler duyması daha riskli.
Konuya kaynak yaptım ben de yine banlanıcam
Tsunami idi . Tutturamadın. Uzak doğu kökenliyim de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?