Beyinsizz!!!

O dengesize ağzının payını verdim zaten!yok yani doğumuma şurda en fazla 4 gün kalmış sen niye bunu bana söyleyip de sinirlerimi bozuyorsun ki??

lütfen düşünüp bebeğinizi de strese sokmayın.
bazen görmemiş duymamış gbi yapmak en iyiisi

tam beyinsizmiş hakikaten evli çocuklu kadına tövbe tövbe kaşınıyor bu adam.

Şiirin içeriğine bakınca da ben olduğum anlaşılıyor.benim kıymetimi bilememiş de eller bilir miymiş de!varya evli olmayacaktım ki ağzımı açıp bütün küfürleri sayacaktım. o kadar sinirleniyorum düşündükçe!

ozaman tam da istediğini eline verirsiniz

Adın Yağmur mu kız(deşifre)

Kafaniza takmayin, esinizin kulagina giderse de inkar edersiniz, bir suru kizla birlikte oldu hepsine de bu isimle seslendi dersiniz.

Buna ben müsade etmedim ki. üni deki yarışmada şiiri birinci olunca üni.nin edebiyat dergisinde röportajı yayınlanmıştı. yani bana sorup müsademi almadı bile.sadece lakap değil , beni tanıyanlar ve şiiri okuyanlar ben olduğumu o lakap olmadan da anlar.gamzem göz rengim falan detaylar var

Yağmuru anlayın diye kasten hedef şaşırttım .. Doğa olayı değil bi özellik adı. E.g Ela

Yav sen de parca parca yazma sunlari en basta yazaydin ya :d sinirlendirmek icin yapiyodur o zaman prim verme

Çok doğru söylemişsiniz bi zamanlar bişey yaşadığım biri beni evli ve bebek beklerken bu duruma sokuyorsa bu kadar sinirlenmek de haklı olduğumu düşünüyorum.şiirlerin bana yazıldığına detaylardan dolayı ben eminim. herkesin de böyle düşünmesine sebebiyet vermemeliydi.

işte bunu anlatmaya çalışıyorum.öyle düşünülmesine sebep oldu.açtığı mekan cafe&restoran tarzı bi yer. daha çok üni gençliği takılıyor.geçenlerde kuzenimin kardeşi ve bi kaç akraba gitmiş ve şiirleri görünce aaa monna ablaya yazdığı şiir diye konuşmuşlar.kuzenim beni üzmemek için söylememiş ama ben öğrenince anlattı bunu bana.
Eşime söylemeyi düşünmüyorum,kafasını bununla yormasını istemiyorum.bebek sevincimizi gölgelemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…