Beyinsizz!!!

öyle olsa üstüme alınmam ki canım.ama şiirlerin içinde fiziksel bi kaç özelliğim de geçiyor ayrıca cafeye astığı şiirlerden ikisi eski.yani birlikte olduğumuz zamanlar yazdıklarından

tam beyinsizmiş hakikaten evli çocuklu kadına tövbe tövbe kaşınıyor bu adam.
Yani ben düşüncesiz olsam bunu eşime böyle böyle anlatsam,eşim de sağduyulu davranamayıp gitse ağzını burnunu kırsa (ki bi kaç dövüş sanatında ustalaşmış biri) al başına belayı.bu halimizle hem karakolluk olur,hem de millete rezil oluruz Allah korusun

Küçük düştüğüyle kalır. Bir akıllı çıkıp ' ya evladım sen neyin kafasındasın?'evli barklı kadın demiyorsa bence ortada sizin algıladığınız cinsten bir durum yoktur. Herhalde itibarını sıfırlamayı kimse istemez.

Bunun amcası sevilen sayılan bi büyüğümüzdür.beni de çok severdi zamanında.acaba ona ulaşıp bu durumdan rahatsız olduğumu ve en azından mekandaki şiirleri kaldırması gerektiğini söylesem mi?

Valla kızın biri benim eşime de şiirler yazıyordu hatta kahraman tazeogluna gönderiyordu
Beğenip seslendirdigi 3 5 şiiri var bende biliyorum hiçte takmamistim kafaya ayol bi erkek için şiir mi yazılır

Bunun amcası sevilen sayılan bi büyüğümüzdür.beni de çok severdi zamanında.acaba ona ulaşıp bu durumdan rahatsız olduğumu ve en azından mekandaki şiirleri kaldırması gerektiğini söylesem mi?

Neden böyle bi çaba içine giriyorsun söyle esine direk nolacak ya

Her sairin bir mahlasi vardir. Hayatlarindaki kisiler degistikce mahlaslarini da degistirmiyorlar. Zamaninda takma ismiyle size siir yazmis olmasi simdi de size atifta bulundugu anlamina gelmiyor. Bu kadar onemsemeyin kendinizi.

Bu yorumu yazmadan mesajlarımı bi okusaydınız iyiydi ayrıca kendimi kendini bilmezin biri bana şiir yazdı diye önemseyecek biiri değilim.eskiden de iğreti gelirdi şimdi de öyle

Cok abarttiniz ama . Adam tutup da siirin altina fotografinizi mi koydu , acik adresinizi mi yazdi. Yani atesi körüklemeyin basiniza bela alacaksiniz.

Neden böyle bi çaba içine giriyorsun söyle esine direk nolacak ya
Eşimin bunu öğrenip kafasına takmasını istemiyorum baba olma arefesinde.ayrıca ne tepki vereceğini de kestiremiyorum.karşısına çıkarsa sözlü tartışmanın şiddete dönmeyeceğinden emin olamıyorum

Bu yorumu yazmadan mesajlarımı bi okusaydınız iyiydi ayrıca kendimi kendini bilmezin biri bana şiir yazdı diye önemseyecek biiri değilim.eskiden de iğreti gelirdi şimdi de öyle

Adam simdi neden kendini bilmez oldu ki bence size yazdigi siirleri unutmustur veya bunu problem edeceginizi aklina getirmemistir. Yoksa hos degil size itafta bulunma ihtimali.

Sezai Karakocu bilirsiniz
Bana Mona Rosanin hikayesini cok animsatti
Baslangici
Kendini modern Sezai Karakoc saniyor heralde
Terbiyesizlik yaptigi.
Umarim sorun olmadan kapanir konu

Adam simdi neden kendini bilmez oldu ki bence size yazdigi siirleri unutmustur veya bunu problem edeceginizi aklina getirmemistir. Yoksa hos degil size itafta bulunma ihtimali.
Evlenmiş birine yazdığı şiirleri mekanına astığı için kendini bilmez oldu.yeterli mi?

Ben her mesajını okudum . Gene de gereksiz yere kendini üzüyorsun. 4 gün sonra doğumun var rahatla..

Eşinle evliliğin ya da etraftaki prestijin bu kadar basit bir olayla darbe alacakla nitelikte değildir bence..

Sensin o kesinlikle diyelim Ada'm seni unutamamış farzedelim .. Eski sevgilin değil mi? Her flört yasayan kızın alması gereken bir risk bu bence..

Manyağa bağlayıp kapıya dayanmıyorsa, ad soyad resim gibi izler kullanmıyorsa elinden ne gelir? Muhattap olursanız Ada'm daha üste çıkıp bana yazıyor bile diyebilir.

Ya derse ki başkasına yazıyorum.bir de durduk yere nasıl bir duruma düşebileceğinizi de hesaba katın.eşinizi rencide edersiniz.bu sizin ütopyanız olabilir.

Sezai Karakocu bilirsiniz
Bana Mona Rosanin hikayesini cok animsatti
Baslangici
Kendini modern Sezai Karakoc saniyor heralde
Terbiyesizlik yaptigi.
Umarim sorun olmadan kapanir konu

Üstüne bastın.kendisi sezai karakoç hayranı.sık sık da görüşürler.bana bu ismi takarken o da Mona Rosa yı anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…