öyle olsa üstüme alınmam ki canım.ama şiirlerin içinde fiziksel bi kaç özelliğim de geçiyorBu arada benim direk adım sürünüyor ya şarkı sözlerinde..
Vaktiyle sevgilim dahi olmayan, olmak isteyip de olamayan bir müzisyen arkadaş diyelim buna.. Bi şarkı yazdı, içinde adım geçiyor ama adım doğa olayı benim. Orda kendi anlamında geçiyor. Belki bana bile yazmadı attı tutturdu artistliğine..
Bu tip albüm falan yaptı yıllar yıllar sonra pek de tutmadı ama adım 2-3 şarkıda geçiyor. Bi arkadaş koştura koştura geldi sana bu diye..
Yok ya dedim ne alaka.. Adam o doğa olayını seviyordur ya da kanıksamış bişidir. Yıllardır görmemiş, etmemişim..
Sizinki bu hesap olmuş sanki..
Yani ben düşüncesiz olsam bunu eşime böyle böyle anlatsam,eşim de sağduyulu davranamayıp gitse ağzını burnunu kırsa (ki bi kaç dövüş sanatında ustalaşmış biri) al başına belayı.bu halimizle hem karakolluk olur,hem de millete rezil oluruz Allah korusuntam beyinsizmiş hakikaten evli çocuklu kadına tövbe tövbe kaşınıyor bu adam.
Merhaba kızlar. Benim eşimle tanismam üni 3.sınıfta oldu. Ondan önce lise 1de bi sevgilim olmuştu kendisi uzaktan akraba sayılır. O zamanlar çok ilgilenmisti benimle ve o yaşlarda hoşuma gitmişti görüşüyorduk ama uzak mesafe iliskisiydi. Yüz yüze 4 kere görüştük o kadar.
Neyse uzatmayayim git gellerle arada verilen aralarla üni 2 ye kadar görüşmeye devam etmiştik. Artık alışkanlık olmuştu ve bitirdim. Bu beyefendi bazı gençlik derneklerinde sevilen sayılan bi kişilik. Üni dergisinde falan da aktifti. Bana şiirler yazıyordu ve bi röportaj gibi bişeyde şiirleri bana yazdığını söylemişti. Ee akrabalar falan da biliyordu.
Aradan o kadar zaman geçmiş bu beyinsiz benim için kullandığı takma isime tekrardan şiirler yazmaya başlamışortak bir tanidigimiz söyledi bunu bana. Beynimden vurulmusa döndüm evli olduğumu da hamile olduğumu da biliyor beni zor durumda bıraktı çünkü bunu bana söyleyen kişinin ağzı çok gevsektir orda burda konuşacağına eminim. Ne yapacağımı ne düşünecegimi şaşırdım bu arada bana şiirlerinde taktiği ismi bilen çok kişi var. Bu akilsiz bi mekan açtı ve mekan bayaği tuttu. Akrabalar dostlar hep gidiyor. Oraya da bana yazdığı bi kaç şiiri çerçeveletip asmiş onları okuyan benim hakkımda ne düşünür
Bunun amcası sevilen sayılan bi büyüğümüzdür.beni de çok severdi zamanında.acaba ona ulaşıp bu durumdan rahatsız olduğumu ve en azından mekandaki şiirleri kaldırması gerektiğini söylesem mi?
Her sairin bir mahlasi vardir. Hayatlarindaki kisiler degistikce mahlaslarini da degistirmiyorlar. Zamaninda takma ismiyle size siir yazmis olmasi simdi de size atifta bulundugu anlamina gelmiyor. Bu kadar onemsemeyin kendinizi.
acık verecek imasına sebep olacak kadar bile salak değilimYoksa Mehtap mı????
Ya da ayın evreleriyle mi ilgili?
Gökyüzünde mi oluyor denizde mi?
Cok abarttiniz ama . Adam tutup da siirin altina fotografinizi mi koydu , acik adresinizi mi yazdi. Yani atesi körüklemeyin basiniza bela alacaksiniz.Bunun amcası sevilen sayılan bi büyüğümüzdür.beni de çok severdi zamanında.acaba ona ulaşıp bu durumdan rahatsız olduğumu ve en azından mekandaki şiirleri kaldırması gerektiğini söylesem mi?
Eşimin bunu öğrenip kafasına takmasını istemiyorum baba olma arefesinde.ayrıca ne tepki vereceğini de kestiremiyorum.karşısına çıkarsa sözlü tartışmanın şiddete dönmeyeceğinden emin olamıyorumNeden böyle bi çaba içine giriyorsun söyle esine direk nolacak ya
Bu yorumu yazmadan mesajlarımı bi okusaydınız iyiydiayrıca kendimi kendini bilmezin biri bana şiir yazdı diye önemseyecek biiri değilim.eskiden de iğreti gelirdi şimdi de öyle
başkasından öğreneceğine senden öğrensinEşime söylesem çok sinirlenir. Gidip hesap sorar iş uzar gider
Evlenmiş birine yazdığı şiirleri mekanına astığı için kendini bilmez oldu.yeterli mi?Adam simdi neden kendini bilmez oldu kibence size yazdigi siirleri unutmustur veya bunu problem edeceginizi aklina getirmemistir. Yoksa hos degil size itafta bulunma ihtimali.
Bunun amcası sevilen sayılan bi büyüğümüzdür.beni de çok severdi zamanında.acaba ona ulaşıp bu durumdan rahatsız olduğumu ve en azından mekandaki şiirleri kaldırması gerektiğini söylesem mi?
Sezai Karakocu bilirsiniz
Bana Mona Rosanin hikayesini cok animsatti
Baslangici
Kendini modern Sezai Karakoc saniyor heralde
Terbiyesizlik yaptigi.
Umarim sorun olmadan kapanir konu
Senin nickini ve konunu görünce ben de ilk mona Rozayı hatırlamıştımÜstüne bastın.kendisi sezai karakoç hayranı.sık sık da görüşürler.bana bu ismi takarken o da Mona Rosa yı anlatmıştı
Üstüne bastın.kendisi sezai karakoç hayranı.sık sık da görüşürler.bana bu ismi takarken o da Mona Rosa yı anlatmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?