Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski anılarım depreşti yazıları okudukça. ben de selman beyin hastasıydım vakti zamanında ve kendisi sayesinde anne oldum daha ne isteyebilirim ki bir doktordan değil mi :)
tebrik ederim yavrunuzla ömür boyu mutluluklar dilerim.biraz selman beyi anlatırmısınız nasıl bir doktor?ilgilimidir?tecrübe de çok önemli benim için tabi.ama kendisi hakkında çok olumsuz bişey okudum burda kafam karıştı.ona güvenebilirmiyim?
çok teşekkür ederim. selman beye bana karşı çok ilgili davranmıştı sağolsun keza eşi de çok iyi bir insan sağolsun o da yardımlarını esirgemedi. işinde ise tam bir uzman ben ilk denememde anne oldum. sadece burda okuduklarınla kalma bence internette daha iyi aratmalar yap başka yerlerde de başkaları selman bey hakkında cok şey yazıyor ben onları da çok okumuştum gitmeden. bence selman beye sonuna kadar güvenebilirsin ama dediğim gibi internette yaz googlea adını araştır
ben de selman beyin hastasıydım sayesinde şimdi bebğpimi bekliyorum tüp bebek merkezinden de doktorumdan da çok memnundum tavsiye ederim herkese..
ne demek canım inaşllah selman bey bana yardımcı olduğu gibi sana da yardımcı olabilir dualarım seninle.çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. bakalım randevu aldık selman beyden başlayacagız hayırlısıyla biz de tedaviye. sağol tavsiyeen için
sanada bol şanslar dileyerek cevap vermek istiyorum embiryonun dondurulabilmesi için gelişmesinin durmaması lazım ..bide kaç yumurtan olacak kaçı döllenecek bunlar önemli..benim 12 yumurtadan 10 tanesi döllendi mesela 2 tanesi yaşadı dondurmaya kalmadı yani o 2 taneside transfer edildi..bu sürede (transfer öncesine kadar)1 gün ara ile embirolog beni arayıp durumları hakkında bilgi veriyordu ..transferden sonrada 2 saat yattım hastanede sonra evde 1 hafta dinlendim ağır iş yapmamak kaydı ile yürüdüm oturdumm yani yanlız duş almıyosun 2 gün öyle yani....
çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun.anladım ben zannettim ki 10 tanesi donduruldu.anladım.peki sizin sorun neydi bizde eşimin sorunlu spermleri morfoloji 0 sayı ve hareket de az.
bende selman beye gideceğim yarın randevum var.evime yakın olduğu için selman beyi istiyorum.umarım değer.
herkese selam,
burda tüp bebek yaptırıp olumlu/olumsuz sonuç alanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
teşekkürler
bende yeni tüp bebek düşünen hatta yarın selman laçin e randevusu olan bir bayanım cok hecanlıyım ne olur olumlu olumsuz,paylaşımlarınız bekliyorum