• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

Bu bir mucize gittiğim bütün dr lar tüp bebekte şansın yok yumurta donasyonuna gidebilirsin demişti şok oldum amh 0.07 bu şekilde çok zor dediler acil tüp bebek yaptır dediler hatta rapor için gittiğim dr 1 haftada raporumu verdi durumun çok acil dedi anlatılacak okadar çok şey varki menopozdasın dediler ah ah ne çektim rabbim öyle büyük ki kimse karşı koyamaz her duamda burda umut bekleyen arkadaşlara isteyen herkese çevremdeki çocuğu olmayanlara herkese dua ettim ediyorum benim olduysa herkesin olur burda hamile olanları okurken derdimki yok ya bunların oldu benim olmuycak dr lar öyle söyledi hep yaşımı öne sürdüler ve hormon sonuçları tabiki pes etmeyin dualarla ayaktayız

Merhaba nux hayirli uğurlu olsun. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Yeni üye oldum.Sizin yazdiklarinizdan cok etkilendim.Ben 39 yasindayim.Amh da 0,334
Fsh cok yuksek 24,9.Kisaca erken menopoz dedi drler.Moralim sifirdi.Sizin yazdiklariniz bana moral oldu.Daha once tup bebek yaptirmadim.Ben dr ve yer arayisindayim.Dr Selman beyden memnun kalan arkadasim var.Ikizleri var.Subat ayinda ben 2aylik bir dusukde yaptim.Allah ne derse o olur da işte.
Siz hangi durumdaydiniz ve neler yaptinuz,ozel karisim yiyecekler falan ;bunlari merak ediyorum.Dr nin verdiği ilaclar sonrasi hamile kaldiginizi yazmissiniz anladigim kadariyla.Tup bebek degil mi sizin ki,dogal bir hamilelik mi?
Hepsini merak ediyorum, yazarsaniz sevinirim.
Simdiden cok tesekkurler.

Merhaba kilucus yeni okudum yazdığını ben hala inanamıyorum buradan birilerine umut olacagimi ben 3 sene olcak evliyim 2 senedir pekçok dra gittim ilk başta sorun yok gibiydi testler ama başka drlara gittikçe acı gerçekle karşılaştım 3 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm sonuç negatif sonra drum artık benim yapacağım bisey yok tatlım doğru tüp bebek merkezine git dedi medipolde mustafa acete gittim rahim filmime baktı histeroskopi yapcaz bebeğin gelişeceği rahim içi dar buyutecez rahim içini dedi sonra inandım tmm dedim ama bir türlü kısmet olmadı gitmek bayram girdi araya hoca tatile gitti ev aldık derken bir türlü kısmet olmadı sonra adet düzensizliğim vardı tabiki söktürücü almak için gittiğim bütün dr lar histeroskopiye gerek yok rahimin gayet iyi senin yumurta rezervin az ve yaşın geciyo vakit harcama 1 gün bile çok önemli dediler tabi ben yine dr araştırdım bu sefer aret kamere gittim bana dediki tüp bebekle uğraşma olmaz sana aşılama yapalım iki tedavide de yüzde 10 şansın var dedi ukala geldi bana ve elime testler verdi yaptır dedi yaptırdım troid ilacı verdi euthyrox kullandım sonra ben tabi yollara düştüm yine başka dra selman laçin hocama gittim hocam nolur moralimi bozmayın dedim gerçek ortada nuray hanim yumurta rezervin az 2 tane yumurtam var bunlarla şansımızı deniycez ama ümitlenme dedi üstümü giyinirken ağladım ama güler yüzlüydü o yetti bana tüp bebeğe basliycaktik artık Adet olmayı bekliyodum bu arada bal tarçın çörek otu karışımı yaptım dualar ettim meryem süresine başladım türbeye gittim bolca nineye rabbime sığındım drlari dinlemedim ben elimden geleni yapayım dedim ve tüp bebek için rapor aldım ilaçlarımı da alıp dolabima koydum tabi hala adet olmadım gittim yakın dra duphaston verdi kullandım yok yine adet dedim tmm menopoza girdim ağla ağla cnm çıktı rüyalarımda bebek gördükçe gece vakti kalkıp ağladım dedim anca rüyamda görcem bebeği derken dedim alayım yine test sonra gideyim dra test aldım yaptım baktım ne göreyim herzaman tek çizgi busefer ikinci çizgi hemen çıktı ben şok eşime koştum dedim rüyamı bu ne dedi gerçek aşkım doğru dra gittik kan testinde de çıktı şok oldum burda okurdum böyle nerde benim olmaz diyodum rabbime çok çok şükürler olsun anliycan troid ilacını kullandığım ay gebe kaldım aret beye kızmıştım ama yine o vesile oldu darısı senin ve isteyen herkese versin rabbim olcakya herkesin benim olduysa

yaa canım bana neyı anlatıyosun..!!!hayırlı ugurlu olsun bebeklerın saglıklıca kucagına al..ama yasadıklarımdan tecrubelerımden cıkardıgım bır ders var.medıcana da selman bey ve aysun hanım gereklı bılgı ve tecrubeye sahıp degıller.evet ıyı nıyetlıler guleryuzlerıde tamam ama devamı yok.basarı oranıda zaten bellı.haa kaldıkı bu ısler allah ısterse olur orası ayrı ama barı amelıyat kısmınında hekımlıklerı duzgun olsaydı..zaten benım zersenısım negatıflık degıldı..profılımı ıncelersen gorurusun.vaktı zamanında ben de burdakı olumlu yorumlara kapılıp maddı manevı kayıplar yasadım..bız yandık baskası yanmasın..sıızn gıbı sanslı olanlarda olmasa elbette onlar orda kalamazlar..tekrra evlatlarınıza saglık dılıyorum..saygılar
Kesinlikle katılıyorum sana bende yaptırdım hic bir sorunum yok kendimdede eşimdede sadece tüplerim baglı kendim baglatmıstım 40 yasındayım sadece bır embrıyo transfer edıldı cok iyi gelısme gosterdı cok olumlu konustılar ne bir kanama yasadım ne de baska bisey ama sonuc negatif hıc tavsiye etmiyorum

Back
X