Bu bir mucize gittiğim bütün dr lar tüp bebekte şansın yok yumurta donasyonuna gidebilirsin demişti şok oldum amh 0.07 bu şekilde çok zor dediler acil tüp bebek yaptır dediler hatta rapor için gittiğim dr 1 haftada raporumu verdi durumun çok acil dedi anlatılacak okadar çok şey varki menopozdasın dediler ah ah ne çektim rabbim öyle büyük ki kimse karşı koyamaz her duamda burda umut bekleyen arkadaşlara isteyen herkese çevremdeki çocuğu olmayanlara herkese dua ettim ediyorum benim olduysa herkesin olur burda hamile olanları okurken derdimki yok ya bunların oldu benim olmuycak dr lar öyle söyledi hep yaşımı öne sürdüler ve hormon sonuçları tabiki pes etmeyin dualarla ayaktayız
Merhaba nux hayirli uğurlu olsun. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Yeni üye oldum.Sizin yazdiklarinizdan cok etkilendim.Ben 39 yasindayim.Amh da 0,334
Fsh cok yuksek 24,9.Kisaca erken menopoz dedi drler.Moralim sifirdi.Sizin yazdiklariniz bana moral oldu.Daha once tup bebek yaptirmadim.Ben dr ve yer arayisindayim.Dr Selman beyden memnun kalan arkadasim var.Ikizleri var.Subat ayinda ben 2aylik bir dusukde yaptim.Allah ne derse o olur da işte.
Siz hangi durumdaydiniz ve neler yaptinuz,ozel karisim yiyecekler falan ;bunlari merak ediyorum.Dr nin verdiği ilaclar sonrasi hamile kaldiginizi yazmissiniz anladigim kadariyla.Tup bebek degil mi sizin ki,dogal bir hamilelik mi?
Hepsini merak ediyorum, yazarsaniz sevinirim.
Simdiden cok tesekkurler.